Н У Х Т

Психологічну підготовку та дії цивільного населення у воєнних умовах опанувала викладачка кафедри маркетингу

14 березня 2023

Психологічну підготовку та дії цивільного населення у воєнних умовах опанувала викладачка кафедри маркетингу

Старша викладачка кафедри маркетингу Ірина Ніколаєнко пройшла тренінговий курс «Психологічна підготовка та дії цивільного населення у воєнних умовах – 6.0», організований Офісом підтримки вченого спільно з Радою молодих учених при Міністерстві освіти і науки України, Благодійним фондом «Людина», Громадською організацією «Міжнародна фундація розвитку» та Всеукраїнською громадською організацією «Інноваційний університет».

Це – чудовий курс, який є просто неймовірно важливим в умовах сьогодення. Головні модулі, опановані під час проходження курсу: волонтерська робота; соціальна та психологічна допомога ВПО; дезінформація; пропаганда і протидія; окупація та деокупація; перша психологічна допомога; дії населення під час хімічної та ядерної атаки; правила поведінки  під час ракетної атаки; дії  при потраплянні під завали; перша невідкладна домедична допомога.

До участі були запрошені вмотивовані та зацікавлені громадяни України, які готові отримувати нові знання та бажають допомогти іншим вберегти себе та Україну.

Головною метою проведення курсу тренінгів є забезпечення психологічної готовності цивільного населення до дій у воєнних умовах, надання оптимального алгоритму дій у складних ситуаціях, сприяння вирішенню завдань, що можуть виникнути під час воєнних дій.

Опублікований: 14-03-2023
Читайте також:
Звітують аспіранти

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулися наукові семінари здобувачів освітньо-наукового ступеня «Доктор філософії» за спеціальністю «Харчові технології» другого року навчання Євгена Строкача, Івана Дудка, Івана Погорєлова та Дениса Цюрпити. Аспіранти представили результати наукових досліджень, проведені протягом року...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Звітують аспіранти 30 вересня 2024

Що таке емоційний інтелект дізналися студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

13 березня студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції отримали унікальну можливість відвідати бізнес-тренінг «Від соціального інтелекту до емоційної сили. Емоційний інтелект як ключ до успіху», який провела HR-менеджер компанії «Штайнер-Україна» Ірина Соболевська. «Штайнер-Україна» – інжинірингова компанія, що представляє інтер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Що таке емоційний інтелект дізналися студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 14 березня 2019

Виробнича практика магістрантів

Відповідно до графіка навчального процесу розпочалася виробнича практика магістрантів освітньо-професійної програми «Інжиніринг поліграфічних та пакувальних виробництв». Однією з баз практики, що гостинно прийняли наших здобувачів освіти, є компанія «Інтерагропак» – підприємство, яке працює на ринку полімерної упаковки України та країн ближнього з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виробнича практика магістрантів 11 червня 2025

НУХТ – у першій 30-ці вишів, куди подано найбільше заяв на вступ

26 липня був завершений прийом заяв до закладів вищої освіти України від вступників для здобуття освітнього ступеня «бакалавр» («магістр» медичного, фармацевтичного або ветеринарного спрямувань) на основі повної загальної середньої освіти за денною формою навчання. На основі статистичних даних інформаційної системи «Вступ.ОСВІТА.UA», де публікуєть...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ – у першій 30-ці вишів, куди подано найбільше заяв на вступ 30 липня 2018