Н У Х Т

Триває цикл мотивуючих вебінарів для здобувачів кафедри туристичного та готельного бізнесу

11 листопада 2020

Триває цикл мотивуючих вебінарів для здобувачів кафедри туристичного та готельного бізнесу

9 листопада 2020 року за ініціативи старшої викладачки кафедри туристичного та готельного бізнесу Уляни Ситайло відбувся вебінар менеджера з продажів і розвитку бізнесу на ринках СНД, Східної Європи та Ізраїлю JA Resorts&Hotels (ОАЕ) Анастасії Коваленко. Тема зустрічі –  «Туристичний бізнес vs COVID-19: досвід Дубаї».

Послухати професіонала з великої літери зібралися понад 60 осіб, серед яких здобувачі 1-4 курсів спеціальності «Туризм», викладачі, а також колеги з коледжів НУХТ. Позаяк масштаб професійних обов’язків запрошеної спікерки поширюється на усе портфоліо JA Resorts&Hotels, до складу якого входять 10 готелів, серед яких 7 розташовані в Об’єднаних Арабських Еміратах, 2 – на Сейшельських островах та 1 – на Мальдівах.

Також варто відзначити багатий професійний досвід Анастасії, зокрема, роботу у таких презентабельних готелях міжнародних мереж як Marriott Hotel Al Jaddaf (5*), Courtyard by Marriott Al Barsha (4*), Movenpick Ibn Battuta (5*).

У ході вебінару порушувалися питання впливу карантинних обмежень на туристичний потік, функціонування місцевих готелів Дубаї, а також співпраці з міжнародними партнерами. Спікерка розповіла про активні маркетингові заходи, що впроваджуються як на місцевому, так і національному рівні для відновлення туризму. Також відзначила, що у Дубаї усі сумлінно дотримуються санітарно-протиепідемічних вимог, що дає змогу продовжувати невпинну роботу усіх учасників туристичної та готельної індустрії у Дубаї навіть у період посиленого карантину.

Захоплююча доповідь спікерки надихнула зацікавлених слухачів на активну бесіду у режимі «питання-відповідь». Учасників цікавило усе, починаючи від мотивів Анастасії переїхати до Дубаї, її перших вражень від абсолютно іншої культури, і закінчуючи її планами на майбутнє та особистими порадами для майбутніх спеціалістів.

Наприкінці, спікерка отримала численні позитивні відгуки та подяки від вмотивованих здобувачів! Викладачі кафедри і здобувачі освіти щиро вдячні фахівцю за участь у вебінарі!

Опублікований: 11-11-2020
Читайте також:
Відбулося розширене засідання вченої ради Навчально-наукового інституту харчових технологій

20 червня відбулося розширене засідання вченої ради Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ (ННІ ХТ), участь у якому крім членів вченої ради інституту, взяли також усі бажаючі викладачі та допоміжний персонал кафедр. Відкрила засідання голова вченої ради інституту, директор ННІ ХТ Оксана Кочубей-Литвиненко, яка привітала присутніх і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулося розширене засідання вченої ради Навчально-наукового інституту харчових технологій 20 червня 2019

Ін’єкція креативності для ейчарів від Уолта Діснея

Уолт Дісней – не лише легендарний художник-мультиплікатор, роботи якого отримали визнання глядачів по всьому світу та 26 нагород кінопремії «Оскар», але видатний підприємець та управлінець, чию бізнес-практику можна порівняти з «американськими гірками». Секрет успіху, який врятував Діснея від боргової ями та допоміг побудувати багатомільярдний фіна...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ін’єкція креативності для ейчарів від Уолта Діснея 16 березня 2018

Високий рівень викладання демонструють викладачі кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів

Відповідно до плану проведення відкритих занять на кафедрі технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів відбулася відкрита лекція «Технології туалетних мил», яку прочитав к.т.н., доцент Валерій Бабенко з навчальної дисципліни «Технологія жирів» (Модуль 4 «Технології парфумерно-косметичних виробів») для студентів четвертого курсу денної форми...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Високий рівень викладання демонструють викладачі кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів 15 березня 2018

Секрети успішного маркетингу для закладів гостинності дізнаються здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

20 листопада в рамках дисципліни «PR-технології та маркетинг в готельно-ресторанному господарстві» для здобувачів третього курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» відбувся гостьовий онлайн-лекторій маркетологині ресторанів «Oasis», «RICH», «RICH park», «Pasta e Vino», «Мон Блан», готелю «Франція» 5 зірок, розташованих у м. Вінниця, Анн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Секрети успішного маркетингу для закладів гостинності дізнаються здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 21 листопада 2024