Н У Х Т

Триває цикл мотивуючих вебінарів для здобувачів кафедри туристичного та готельного бізнесу

11 листопада 2020

Триває цикл мотивуючих вебінарів для здобувачів кафедри туристичного та готельного бізнесу

9 листопада 2020 року за ініціативи старшої викладачки кафедри туристичного та готельного бізнесу Уляни Ситайло відбувся вебінар менеджера з продажів і розвитку бізнесу на ринках СНД, Східної Європи та Ізраїлю JA Resorts&Hotels (ОАЕ) Анастасії Коваленко. Тема зустрічі –  «Туристичний бізнес vs COVID-19: досвід Дубаї».

Послухати професіонала з великої літери зібралися понад 60 осіб, серед яких здобувачі 1-4 курсів спеціальності «Туризм», викладачі, а також колеги з коледжів НУХТ. Позаяк масштаб професійних обов’язків запрошеної спікерки поширюється на усе портфоліо JA Resorts&Hotels, до складу якого входять 10 готелів, серед яких 7 розташовані в Об’єднаних Арабських Еміратах, 2 – на Сейшельських островах та 1 – на Мальдівах.

Також варто відзначити багатий професійний досвід Анастасії, зокрема, роботу у таких презентабельних готелях міжнародних мереж як Marriott Hotel Al Jaddaf (5*), Courtyard by Marriott Al Barsha (4*), Movenpick Ibn Battuta (5*).

У ході вебінару порушувалися питання впливу карантинних обмежень на туристичний потік, функціонування місцевих готелів Дубаї, а також співпраці з міжнародними партнерами. Спікерка розповіла про активні маркетингові заходи, що впроваджуються як на місцевому, так і національному рівні для відновлення туризму. Також відзначила, що у Дубаї усі сумлінно дотримуються санітарно-протиепідемічних вимог, що дає змогу продовжувати невпинну роботу усіх учасників туристичної та готельної індустрії у Дубаї навіть у період посиленого карантину.

Захоплююча доповідь спікерки надихнула зацікавлених слухачів на активну бесіду у режимі «питання-відповідь». Учасників цікавило усе, починаючи від мотивів Анастасії переїхати до Дубаї, її перших вражень від абсолютно іншої культури, і закінчуючи її планами на майбутнє та особистими порадами для майбутніх спеціалістів.

Наприкінці, спікерка отримала численні позитивні відгуки та подяки від вмотивованих здобувачів! Викладачі кафедри і здобувачі освіти щиро вдячні фахівцю за участь у вебінарі!

Опублікований: 11-11-2020
Читайте також:
Творчий дебют першокурсників: «Шоу талантів»

Кожного року творчі та креативні першокурсники факультету біотехнології та екологічного контролю (БТЕК) беруть участь у грандіозному святі «День першокурсника», який традиційно знаменується яскравим першим виступом на сцені актової зали НУХТ. На жаль, 2020 рік диктує свої правила, і карантин став на заваді «живому» виступу здобувачів. Але винахідл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Творчий дебют першокурсників: «Шоу талантів» 01 грудня 2020

Викладачі також вчаться!

Не лише студенти навчаються під час карантину. Викладачі кафедри фізики Інна Гуцало і Михайло Лазаренко розпочали навчання на дистанційних курсах з підвищення кваліфікації у Державному закладі вищої освіти «Університет менеджменту освіти» на платформі Відкритого університету. Щоденно проводяться онлайн-лекції та тематичні дискусії, на яких розгляд...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі також вчаться! 08 квітня 2020

Підтримка не словом, а ділом: професор Берлінського університету приїхав до НУХТ!

Наш хоробрий колега і друг, професор Берлінського університету Стефан Юнге приїхав до Києва зустрітися з друзями та обговорити майбутні шляхи співпраці. Нас поєднують п’ять років насиченої співпраці. За ініціативи професора студенти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого постійно стажуються у наукових центрах, уні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підтримка не словом, а ділом: професор Берлінського університету приїхав до НУХТ! 26 вересня 2023

Викладачі навчально-наукового комплексу НУХТ ведуть активний діалог із роботодавцями

7 листопада 2018 року в рамках фестивалю HoReCa Show Lviv 2018 відбулася панельна дискусія-круглий стіл «Як знайти та утримати персонал». За круглим столом організатори HoReCaSHOW Lviv спільно з рекрутинговою компанією «HR TEAM» зібрали понад 15 ТОП-експертів усіх ланок життя готелю чи ресторану Львова. Серед запрошених експертів були топові робот...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі навчально-наукового комплексу НУХТ ведуть активний діалог із роботодавцями 09 листопада 2018