Н У Х Т

Нагороди продовжують знаходити своїх героїв!

31 травня 2021

Нагороди продовжують знаходити своїх героїв!

Нинішні епідемічні реалії накладають свій відбиток на усі сфери діяльності людей. Тож приємність нагородити переможців ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія» триває! І днями заслужені нагороди нарешті отримали здобувачки ступеня магістра за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія» Національного університету харчових технологій – Ганна Ярова (Диплом І ступеня), Марина Ярош (Диплом ІІ ступеня), Світлана Бондарук та Аліна Кернер (Диплом ІІІ ступеня).

За сприяння спонсора Конкурсу – АТ «Фармак» переможниці отримали також і пам’ятні призи. Компанія нагородила молодих науковиць брендованою продукцією, а фіналістки, що посіли перші та другі місця отримали нові планшети для свого навчання та розвитку.

Бажаємо юним науковицям подальших успіхів і досягнень! 

Опублікований: 31-05-2021
Читайте також:
Оподаткування завжди у центрі уваги здобувачів-фінансистів….

Весна 2023 року для здобувачів освітньої програми «Фінанси, банківська справа та страхування» за ініціативи доцентки кафедри фінансів Світлани Бойко проходить під егідою публічних фінансів. Спочатку вони доєдналися до онлайн-марафону «Українські біженці в ЄС – оподаткування та декларування» (на прикладі Німеччини, Великобританії, Польщі та України...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Оподаткування завжди у центрі уваги здобувачів-фінансистів…. 08 травня 2023

Студенти-екологи 4 курсу познайомилися з інноваціями у сфері органічної та екологічно безпечної продукції

26-29 вересня у Міжнародному виставковому центрі відбулася XIIІ Міжнародна спеціалізована виставка екологічних товарів, інновацій та послуг для здорового способу життя Есо-Expo. Студенти-екологи 4 курсу разом із доцентом кафедри екології та збалансованого природокористування Оксаною Салавор також відвідали цей захід. Есо-Expo – це площадка для мак...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти-екологи 4 курсу познайомилися з інноваціями у сфері органічної та екологічно безпечної продукції 01 жовтня 2018

Хакатон «Міфологізація Трипілля»

26-27 квітня 2024 року доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяна Мірзодаєва представляла робочу групу від нашого університету на Хакатоні «Міфологізація Трипілля», що пройшов у м. Умань і був організований Громадською організацією «Агенція регіонального розвитку Таврійського об'єднання територіальних громад». Головною метою заходу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Хакатон «Міфологізація Трипілля» 30 квітня 2024

Відкрита лекція на кафедрі технології цукру і підготовки води

18 березня 2024 року відбулася відкрита лекція к.т.н., доцентки кафедри технології цукру і підготовки води Світлани Шульги з дисципліни «Харчові технології. Модуль 7. Технології цукру та полісахаридів» для здобувачів другого курсу спеціальності «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрита лекція на кафедрі технології цукру і підготовки води 18 березня 2024