Н У Х Т

Рекламісти НУХТ у книжковій країні

01 жовтня 2024

Рекламісти НУХТ у книжковій країні

Здобувачі освітньої програми «Реклама та зв’язки з громадськістю» спеціальності «Журналістика» із задоволенням відвідали фестиваль «Книжкова країна» – місце для дорослих і дітей, затятих читачів і креативних людей. Для тих, хто хоче поринути у магічний світ літератури, кому не стануть на заваді жодні мури.

Організатори подбали, щоб кожний відвідувач знайшов щось цікаве й корисне для себе й залишився задоволеним.

На фестивалі працював величезний ярмарок нових літературних видань, де можна було придбати цікаву книгу. Неймовірні емоції вирували від безмежного океану «живих» сторінок, адже кожний герой застерігає читача від можливих в житті помилок.

Нове слово можна було почути, зазирнувши на конкурс письменників-початківців. На ігровій локації збирали зображення пса Патрона з Лего.

Формула успіху книжкового фестивалю: читання захопливих книжок + виникнення нових думок = до освіченої нації обдуманий крок. Наші майбутні рекламісти цілком згодні з цим гаслом!

Опублікований: 01-10-2024
Читайте також:
Переддипломна практика здобувачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів в умовах карантину

На виконання рішення вченої ради університету від 17 березня 2020 року переддипломна практика здобувачів груп ТХ-4-5, ТХ-4-4 і ТХ-4-14ск проходить на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів. У зв'язку з цим, рішенням кафедри викладачі внесли зміни до змісту звіту. Для кращого розуміння сутності змін, для вирішення багатьох питан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Переддипломна практика здобувачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів в умовах карантину 21 квітня 2020

Заняття на виробництві – складова підготовки висококваліфікованих фахівців

Цікаво відбулися заняття здобувачів групи ОХ-4-7ск освітньо-професійної програми «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв», яке провели для них 3 жовтня 2024 року викладачі кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування, доценти Євген Бабко, Роман Якобчук і професор Валентин Олішевський на базі сучасного підпри...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Заняття на виробництві – складова підготовки висококваліфікованих фахівців 08 жовтня 2024

Наукові дискусії викладачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

8 жовтня 2021 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції професор Олег Кузьмін, доцентки Людмила Дейниченко, Ірина Корецька та старший викладач Володимир Захаров взяли участь в урочистому відкритті Міжнародної конференції «Азербайджан на новому етапі розвитку – продовольча і харчова безпека в епоху глобалізації і постпанд...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові дискусії викладачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 11 жовтня 2021

Про підготовку операторів ринку до державних перевірок системи HACCP дізналися здобувачі та викладачі

14 грудня 2023 року за ініціативи PROFI CLUB і зовнішніх стейкхолдерів освітньої  програми «Технології харчування» першого (бакалаврського) рівня Ольги Михайлової та Богдана Михайлова відбувся професійний захід за темою «Підготовка операторів ринку до державних перевірок системи HACCP», спікером якого виступив начальник Головного управління Держпро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про підготовку операторів ринку до державних перевірок системи HACCP дізналися здобувачі та викладачі 14 грудня 2023