Н У Х Т

Бінарне заняття магістрантів у одному з найінноваційніших господарств

25 квітня 2025

Бінарне заняття магістрантів у одному з найінноваційніших господарств

Викладачі кафедри технології м`яса і м’ясних продуктів, доценти Олег Галенко, Оксана Топчій та Ольга Чернюшок разом із магістрантами провели виїзне бінарне заняття на одному з найінноваційніших рибних господарств України, аквапонічній фермі AQUAFARM.

AQUAFARM – унікальний простір, де поєднуються аквакультура та гідропоніка. Тут вирощують екологічно чистого кларієвого (мармурового) сома та зелень, що живиться водою з корисними мікроелементами.

Аквапоніка – це не просто про технології, це про сталий розвиток, продовольчу безпеку та екологічну свідомість. Особливо важливо, що такий бізнес успішно функціонує навіть в умовах війни, що викликає глибоку повагу та захоплення.

Під час зустрічі говорили про роботу аквапонічної системи на практиці; виклики, з якими стикаються виробники; перспективи розвитку галузі в Україні; напрями наукової співпраці у рамках магістерських досліджень.

Викладачі щиро вдячні команді AQUAFARM за теплий прийом, відкритість до діалогу та натхнення до нових ідей!

Опублікований: 25-04-2025
Читайте також:
НУХТ – у світовому рейтингу представленості у веб-просторі

Дослідницька група Cybermetrics Lab (Іспанія) оприлюднила 21-ий Ranking Web of Universities (рейтинг університетів світу за рівнем їхньої присутності в мережі Інтернет), укладений із урахуванням систематизованих даних, отриманих розробниками в липні 2024 року. При ранжуванні експертами оцінюються змістова та інформаційна складові сайту певного зак...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ – у світовому рейтингу представленості у веб-просторі 30 липня 2024

Професійний розвиток викладачів кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації: екологічна складова

Гостра потреба у подоланні наслідків змін клімату та забезпеченні сучасних потреб людства в умовах сталого економічного розвитку вимагає не тільки ґрунтовних знань, своєчасних винаходів, але й нових та ефективних форм співпраці у різних сферах людської діяльності. Українські заклади вищої освіти готують майбутніх спеціалістів до дієвих екологічних,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійний розвиток викладачів кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації: екологічна складова 04 грудня 2023

Профорієнтаційні лайфхаки від кафедри туристичного та готельного бізнесу

25 листопада 2019 року доцент кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяна Мірзодаєва відвідала спеціалізовану школу №92 з поглибленим вивченням англійської мови ім. Івана Франка з метою профорієнтаційної бесіди. Викладач кафедри розповіла учням про особливості здобуття вищої освіти в нашому університеті та можливості працевлаштування випускн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційні лайфхаки від кафедри туристичного та готельного бізнесу 25 листопада 2019

Обмін професійним досвідом – важлива складова формування конкурентоспроможності освітніх програм

Днями відбувся науковий семінар «Перспективні напрями магістерських досліджень випускових кафедр експертизи харчових продуктів НУХТ та харчової хімії, експертизи та біотехнології ОНТУ: обмін практичним досвідом, регіональний та глобальний контекст». Семінар був організований за спільною ініціативою випускових кафедр Національного університету харч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Обмін професійним досвідом – важлива складова формування конкурентоспроможності освітніх програм 14 грудня 2023