Н У Х Т

Знайомство першокурсників освітньої програми «Цифрові бізнес-технології у підприємництві» з роботами митців сучасності

07 листопада 2023

Знайомство першокурсників освітньої програми «Цифрові бізнес-технології у підприємництві» з роботами митців сучасності

Здобувачі освіти групи ЦБ-1-15, що навчаються за освітньою програмою «Цифрові бізнес-технології у підприємництві», зі старшою кураторкою Лілією Ісмаїловою завітали до Національного музею мистецтв імені Богдана та Варвари Ханенків.

На жаль, помилуватися прекрасними творами світового живопису та мистецтва з колекції родини київських меценатів не вдалося, бо на час війни експозиції демонтовані та знаходяться у безпечному місці.

Але враження про Музей залишилося гарне завдяки побаченим роботам митців сучасності. Так, на виставці у Музеї Ханенків здобувачі були дуже вражені роботами Євгена Баля, Васі Дмитрика та Миколи Лукіна – рефлексії на тему «мови війни» та її проявлення у нашому повсякденному житті.

Потрапивши до експозиційної зали, студенти побачили скульптуру, що дуже потужно виглядає та має назву «Поліморфія» – нагадування про постійну присутність зла. Тьмяне світло, червоні стіни, саван та інші артефакти, усе це транслює неймовірну синергію, єдність енергії та відтворення.

Серед картин сучасного мистецтва вражають «Стерті обличчя» – графічна серія портретів військових часів Першої світової війни, які зазнали поранень і вдалися до лицевої хірургії. Також була можливість побачити концепції під назвою «Ґрунтові води» та «Артефакти нуля».

Студенти залишилися у захваті від Музею та пообіцяли, що повернуться сюди ще не раз!

Опублікований: 07-11-2023
Читайте також:
Зустріч гаранта з магістрантами кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 2022 року вступу

У рамках тижня академічної доброчесності, який вже став традицією в нашому університеті, на початку навчання здобувачів освітньої програми «Технології зберігання, консервування і переробки м’яса» на другому (магістерському) освітньому рівні гарант освітньої програми Василь Пасічний провів онлайн-зустріч зі здобувачами першого курсу, які приступили ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч гаранта з магістрантами кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 2022 року вступу 12 жовтня 2022

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся попередній захист дисертаційної роботи

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся попередній захист дисертаційної роботи «Удосконалення технології та рецептурного складу затяжного печива з урахуванням вимог геродієтетики» аспіранта Миколи Петренка. Науковий керівник – професор кафедри Антонела Дорохович. Автором розроблена і застосована на практиці модель «х...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся попередній захист дисертаційної роботи 27 грудня 2017

Літературу, отриману у жовтні 2018 року, презентує Науково-технічна бібліотека університету

25-29 жовтня у науковому читальному залі Науково-технічної бібліотеки університету працює виставка нових надходжень, на якій представлені видання, що надійшли до бібліотеки у жовтні 2018 року. До уваги зацікавлених підручники, навчальні посібники, монографії, автореферати дисертацій із різних галузей знань, у тому числі й авторства наших викладачі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Літературу, отриману у жовтні 2018 року, презентує Науково-технічна бібліотека університету 25 жовтня 2018

Лекція від Євгена Клопотенка на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

30 жовтня 2018 р. шеф-кухар, кулінарний експерт і реформатор культури харчування в Україні Євген Клопотенко зустрівся зі студентами спеціальності «Харчові технології» факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. Більшість знає Євгена як переможця кулінарного шоу «МастерШеф 5» на каналі СТБ (2015), випускника школи «Le Cordon Bleu» і за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекція від Євгена Клопотенка на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 01 листопада 2018