Н У Х Т

Знайомство першокурсників освітньої програми «Цифрові бізнес-технології у підприємництві» з роботами митців сучасності

07 листопада 2023

Знайомство першокурсників освітньої програми «Цифрові бізнес-технології у підприємництві» з роботами митців сучасності

Здобувачі освіти групи ЦБ-1-15, що навчаються за освітньою програмою «Цифрові бізнес-технології у підприємництві», зі старшою кураторкою Лілією Ісмаїловою завітали до Національного музею мистецтв імені Богдана та Варвари Ханенків.

На жаль, помилуватися прекрасними творами світового живопису та мистецтва з колекції родини київських меценатів не вдалося, бо на час війни експозиції демонтовані та знаходяться у безпечному місці.

Але враження про Музей залишилося гарне завдяки побаченим роботам митців сучасності. Так, на виставці у Музеї Ханенків здобувачі були дуже вражені роботами Євгена Баля, Васі Дмитрика та Миколи Лукіна – рефлексії на тему «мови війни» та її проявлення у нашому повсякденному житті.

Потрапивши до експозиційної зали, студенти побачили скульптуру, що дуже потужно виглядає та має назву «Поліморфія» – нагадування про постійну присутність зла. Тьмяне світло, червоні стіни, саван та інші артефакти, усе це транслює неймовірну синергію, єдність енергії та відтворення.

Серед картин сучасного мистецтва вражають «Стерті обличчя» – графічна серія портретів військових часів Першої світової війни, які зазнали поранень і вдалися до лицевої хірургії. Також була можливість побачити концепції під назвою «Ґрунтові води» та «Артефакти нуля».

Студенти залишилися у захваті від Музею та пообіцяли, що повернуться сюди ще не раз!

Опублікований: 07-11-2023
Читайте також:
Високий рівень викладання демонструють викладачі кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів

Відповідно до плану проведення відкритих занять на кафедрі технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів відбулася відкрита лекція «Технології туалетних мил», яку прочитав к.т.н., доцент Валерій Бабенко з навчальної дисципліни «Технологія жирів» (Модуль 4 «Технології парфумерно-косметичних виробів») для студентів четвертого курсу денної форми...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Високий рівень викладання демонструють викладачі кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів 15 березня 2018

Унікальна можливість для студентів та науковців – участь у програмі EIT Founders2Founders з призовим фондом 60 тисяч євро!

Маємо чудову новину для студентів, викладачів і дослідників, які цікавляться інноваційним підприємництвом! 6 вересня та 8 листопада у Києві відбудуться одноденні інтенсивні тренінги у рамках програми EIT Founders2Founders. Чому варто взяти участь? - 4 години навчання- 3 години практики- Персональний план просування від досвідчених фаундерів- Мож...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Унікальна можливість для студентів та науковців – участь у програмі EIT Founders2Founders з призовим фондом 60 тисяч євро! 20 серпня 2024

Сучасний інструментарій для створення стильних презентацій опанувала викладачка кафедри туристичного та готельного бізнесу

Старша викладачка кафедри туристичного та готельного бізнесу Уляна Ситайло взяла участь у дводенному інтенсиві «Курс PowerPoint», організованому «JTI Україна» спільно з «UGEN» у рамках всеукраїнського освітнього проєкту для викладачів «Teach Me Online 2.0». Загалом до проєкту долучилося понад 1000 викладачів ЗВО зі всієї України. Спеціальний практ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасний інструментарій для створення стильних презентацій опанувала викладачка кафедри туристичного та готельного бізнесу 09 листопада 2020

В умовах виробництва зміцнили теоретичні знання зі спеціальних дисциплін третьокурсники кафедри технології молока і молочних продуктів

13 листопада 2018 року студенти 3-го курсу спеціальності 181 «Харчові технології», що вивчають технологічно спрямовані дисципліни на кафедрі технології молока і молочних продуктів у супроводі доцентів Олени Онопрійчук, Олени Красулі та асистента Ігора Устименка відвідали одне з найпотужніших підприємств молочної промисловості України – ТОВ «Люстдор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В умовах виробництва зміцнили теоретичні знання зі спеціальних дисциплін третьокурсники кафедри технології молока і молочних продуктів 14 листопада 2018