Н У Х Т

Знайомство першокурсників освітньої програми «Цифрові бізнес-технології у підприємництві» з роботами митців сучасності

07 листопада 2023

Знайомство першокурсників освітньої програми «Цифрові бізнес-технології у підприємництві» з роботами митців сучасності

Здобувачі освіти групи ЦБ-1-15, що навчаються за освітньою програмою «Цифрові бізнес-технології у підприємництві», зі старшою кураторкою Лілією Ісмаїловою завітали до Національного музею мистецтв імені Богдана та Варвари Ханенків.

На жаль, помилуватися прекрасними творами світового живопису та мистецтва з колекції родини київських меценатів не вдалося, бо на час війни експозиції демонтовані та знаходяться у безпечному місці.

Але враження про Музей залишилося гарне завдяки побаченим роботам митців сучасності. Так, на виставці у Музеї Ханенків здобувачі були дуже вражені роботами Євгена Баля, Васі Дмитрика та Миколи Лукіна – рефлексії на тему «мови війни» та її проявлення у нашому повсякденному житті.

Потрапивши до експозиційної зали, студенти побачили скульптуру, що дуже потужно виглядає та має назву «Поліморфія» – нагадування про постійну присутність зла. Тьмяне світло, червоні стіни, саван та інші артефакти, усе це транслює неймовірну синергію, єдність енергії та відтворення.

Серед картин сучасного мистецтва вражають «Стерті обличчя» – графічна серія портретів військових часів Першої світової війни, які зазнали поранень і вдалися до лицевої хірургії. Також була можливість побачити концепції під назвою «Ґрунтові води» та «Артефакти нуля».

Студенти залишилися у захваті від Музею та пообіцяли, що повернуться сюди ще не раз!

Опублікований: 07-11-2023
Читайте також:
Гості кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів − студенти Вінницького коледжу НУХТ

На кафедру технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів завітали викладачі та студенти Вінницького коледжу НУХТ, які навчаються за спеціальністю «Виробництво жирів та жирозамінників». Про основні переваги навчання в університеті, й зокрема, на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та космет...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гості кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів − студенти Вінницького коледжу НУХТ 02 грудня 2019

У єдиному жовто-зеленому ритмі відбулися урочистості зі вручення дипломів магістрам факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

31 січня 2025 р. у актовій залі університету зібралася сім’я факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка, щоб привітати своїх випускників – 68 магістрів з харчових технологій, готельно-ресторанної справи, туризму і рекреації. Присутні у залі – випускники, батьки, друзі, викладачі відчували легкий смуток, бо шл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У єдиному жовто-зеленому ритмі відбулися урочистості зі вручення дипломів магістрам факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка 05 лютого 2025

Учасниця минулорічних біотехнологічних студій – сьогоднішня першокурсниця НУХТ!

Ще не завершилася вступна кампанія цього року, а ми вже розпочинаємо готуватися до наступної. І першокурсники, які щойно відійшли від усіх хвилювань і перипетій свого вступу, спішать поділитися історіями вибору закладу для здобуття вищої освіти. Так, біотехнологиня Аліна Чепурда (група БТ-1-1) розповідає, що знайомство з нашим університетом для не...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Учасниця минулорічних біотехнологічних студій – сьогоднішня першокурсниця НУХТ! 12 вересня 2024

Монографія ще однієї нашої науковиці взяла участь у проєкті МОН України «Книга від вченого»

Офіс підтримки вченого за ініціативи Міністерства освіти і науки України з другої половини 2022 року впровадив науково-популярний проєкт «Книга від вченого», мета якого – безоплатно сприяти промоції діяльності українських науковців та їхніх здобутків. У рамках цього проєкту найкращі роботи (монографії, посібники, підручники, збірники матеріалів то...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Монографія ще однієї нашої науковиці взяла участь у проєкті МОН України «Книга від вченого» 20 листопада 2023