Н У Х Т

Спільно з виробничниками виконали лабораторну роботу магістранти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

23 листопада 2023

Спільно з виробничниками виконали лабораторну роботу магістранти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

22 листопада на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів відбулося лабораторне заняття з дисципліни «Інноваційні технології м’ясних і м'ясомістких продуктів» для магістрантів першого курсу освітньо-професійної програми «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса». За ініціативи професорки Ірини Шевченко до заняття долучилися фахівці компаній ТОВ «Хр. Хансен Україна», яка є офіційним представництвом данської компанії Chr. Hansen A/S, та ТОВ «KlimFOOD», випускники кафедри Олег Рибачук і Володимир Клименко.

Під час лабораторної роботи студенти разом із фахівцями приготували ковбаси традиційної та швидкої ферментації. Олег Рибачук нагадав, що компанія Chr. Hansen є глобальною біотехнологічною компанією, яка розробляє та пропонує найсучасніші рішення з використанням натуральних інгредієнтів для харчової та фармацевтичної промисловості, а також для сільського господарства. Завдяки рішенням компанії з’явилася можливість контролювати весь процес виробництва ферментованих ковбас і забезпечити їх стабільну якість протягом усього життєвого циклу.

Майбутні технологи мали змогу на високому науково-практичному рівні ознайомитися з технологією виробництва ферментованих ковбас та отримати знання й практичні навички, необхідні для підвищення професійного рівня.

Колектив кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів щиро вдячний ТОВ «Хр. Хансен Україна» за співпрацю та надання стартових культур і ТОВ «KlimFOOD» за надання сировини для виготовлення ферментованих ковбас.

Опублікований: 23-11-2023
Читайте також:
Директор Федерації органічного руху України прочитав лекцію магістрантам

Вивчення вибіркової дисципліни «Нормативно-правова база виробництва органічних харчових продуктів» для магістрантів», що навчаються за освітньою програмою «Технології органічних харчових продуктів», розпочалося з гостьової лекції, яку на запрошення лекторки дисципліни, доцентки Наталії Фалендиш прочитав виконавчий директор Федерації органічного рух...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Директор Федерації органічного руху України прочитав лекцію магістрантам 11 жовтня 2024

У тренді – інженерні спеціальності!

20 березня 2024 р. доцент кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування Роман Якобчук ознайомив учнів 10-го та 11-го класу Клубівського ліцею імені Героя України Олега Довгого Ізяславської міської ради з нашим університетом, Навчально-науковим інженерно-технічним інститутом ім. акад. І.С. Гулого та освітньою програмою «І...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У тренді – інженерні спеціальності! 21 березня 2024

Вітаємо переможців І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія»!

Днями відбулося засідання конкурсної комісії І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія». Відповідно до рецензій провідних вчених університету та враховуючи актуальність, новизну і практичне значення наукових досліджень, було визначено переможців у трьох секціях. Секція «Промислова т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо переможців І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія»! 21 лютого 2025

Завідувачка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції на захистах бакалаврів у Полтавській філії НУХТ

Не лише в університеті проходять заходи з підготовки та захисту кваліфікаційних робіт здобувачів освіти. Настала ця гаряча пора і у філіях НУХТ. До роботи екзаменаційних комісій цих структурних підрозділів нашого навчально-наукового комплексу долучаються і викладачі випускових кафедр університету. Зокрема,  Полтавську філію НУХТ з цією метою відвід...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завідувачка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції на захистах бакалаврів у Полтавській філії НУХТ 17 лютого 2023