Н У Х Т

Спільно з виробничниками виконали лабораторну роботу магістранти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

23 листопада 2023

Спільно з виробничниками виконали лабораторну роботу магістранти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

22 листопада на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів відбулося лабораторне заняття з дисципліни «Інноваційні технології м’ясних і м'ясомістких продуктів» для магістрантів першого курсу освітньо-професійної програми «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса». За ініціативи професорки Ірини Шевченко до заняття долучилися фахівці компаній ТОВ «Хр. Хансен Україна», яка є офіційним представництвом данської компанії Chr. Hansen A/S, та ТОВ «KlimFOOD», випускники кафедри Олег Рибачук і Володимир Клименко.

Під час лабораторної роботи студенти разом із фахівцями приготували ковбаси традиційної та швидкої ферментації. Олег Рибачук нагадав, що компанія Chr. Hansen є глобальною біотехнологічною компанією, яка розробляє та пропонує найсучасніші рішення з використанням натуральних інгредієнтів для харчової та фармацевтичної промисловості, а також для сільського господарства. Завдяки рішенням компанії з’явилася можливість контролювати весь процес виробництва ферментованих ковбас і забезпечити їх стабільну якість протягом усього життєвого циклу.

Майбутні технологи мали змогу на високому науково-практичному рівні ознайомитися з технологією виробництва ферментованих ковбас та отримати знання й практичні навички, необхідні для підвищення професійного рівня.

Колектив кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів щиро вдячний ТОВ «Хр. Хансен Україна» за співпрацю та надання стартових культур і ТОВ «KlimFOOD» за надання сировини для виготовлення ферментованих ковбас.

Опублікований: 23-11-2023
Читайте також:
Технічний день автоматизації

Відбулася неформальна просвітницька конференція «Технічний день автоматизації» ТДА20-1, під назвою «Робо-сфера». Цей захід регулярно проводиться на базі нашого університету, цього разу кафедра автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління організовувала його в онлайн-форматі разом із партнерами з компанії «ABB». На конференції виступ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Технічний день автоматизації 04 січня 2021

Кращі міжнародні практики вивчають здобувачі освітньої програми «Цифрові бізнес-технології у підприємництві»

Здобувачі освітньої програми «Цифрові бізнес-технології у підприємництві» Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ разом із завідувачкою кафедри економічної теорії, д.е.н., професоркою Інною Ситник відвідали вже другий семінар, організований Міжнародною фінансовою корпорацією (IFC) у співпраці з Державним секретаріатом Швейцарії з ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кращі міжнародні практики вивчають здобувачі освітньої програми «Цифрові бізнес-технології у підприємництві» 20 березня 2024

Про ефективність електричної та інформаційної інфраструктури – у центрі уваги викладачів і здобувачів освіти компанія Legrand

Викладачі кафедри електропостачання і енергоменеджменту та студенти бакалаврату і магістратури спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» взяли участь у вебінарі «Комплексні рішення для підвищення ефективності електричної та інформаційної інфраструктури об'єктів на прикладі продукції компанії Legrand», який відбувся 15...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про ефективність електричної та інформаційної інфраструктури – у центрі уваги викладачів і здобувачів освіти компанія Legrand 18 травня 2023

Наукові досягнення здобувачів освіти кафедри мехатроніки та пакувальної техніки представлені на конференції

15 квітня в університеті розпочала роботу 87-ма Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». Колектив кафедри мехатроніки та пакувальної техніки традиційно взяв у ній участь в межах секції «Машини та технології пакування». Робота секції розпо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові досягнення здобувачів освіти кафедри мехатроніки та пакувальної техніки представлені на конференції 15 квітня 2021