Н У Х Т

Різноманіття ідентифікаторів авторів: Publons, ORCID, ResearchGate, Google Scholar

10 листопада 2020

Різноманіття ідентифікаторів авторів: Publons, ORCID, ResearchGate, Google Scholar

6 листопада відбувся наступний вебінар Clarivate «Різномаїття ідентифікаторів авторів: Publons, ORCID, ResearchGate, Google Scholar», у якому взяли участь викладачки кафедри фізики.

Завідувачка кафедри Світлана Літвинчук та старша викладачка Інна Гуцало з’ясували, у чому ж полягає складність ідентифікації робіт вченого. Від спікерки вебінару, к.б.н. Ірини Тихонкової вчені різних країн дізналися, які є шляхи вирішення цієї проблеми та навіщо існує таке різноманіття профілів авторів.

Доповідачка пояснила, як можна спростити роботу з профілями, а також розповіла про індекс Хірша, як його можна обрахувати, і чому він скрізь різний. Також викладачки почули відповіді на актуальні для науковців питання: чи можна обмежитися лише одним профілем автора, та хто має право і повинен їх заповнювати, як додати та перевірити публікації, що є у авторському профілі. Наприкінці заходу були підсумовані переваги та недоліки різних профілів, а також дані відповіді на запитання, що виникли під час віртуальної зустрічі.

Отримана на вебінарі «Різноманіття ідентифікаторів авторів: Publons, ORCID, ResearchGate, Google Scholar» корисна інформація, стане у нагоді нашим вченим при заповненні, підтриманні та корегуванні своїх авторських профілів, які, як стало їм відомо з доповіді, спрацьовують безкоштовною рекламою для всіх науковців завдяки зазначеним у профілях кожного автора перелікам опублікованих наукових праць.

Опублікований: 10-11-2020
Читайте також:
Зустріч із юністю випускників Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ

Літнього сонячного дня Смілянський коледж харчових технологій НУХТ традиційно гостинно зустрічав своїх випускників. На урочисте свято до рідного навчального закладу завітали сотні випускників, знайшовши час та можливість зустрітися з однокурсниками, ветеранами коледжу та сучасною плеядою викладачів. Радісна, піднесена, хвилююча атмосфера вирувала ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч із юністю випускників Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ 13 червня 2018

Брендування території – досвід фахівця

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу триває практика залучення провідних фахівців до читання гостьових лекцій. Днями зі здобувачами освіти і викладачами кафедри своїм досвідом брендування території поділився керівник відділу координації та розвитку туристичної інфраструктури в регіонах  Державного агентства розвитку туризму України Ігор Ч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Брендування території – досвід фахівця 17 квітня 2023

Бізнес-сніданок студентів-маркетологів у «Delivery»

Студенти кафедри маркетингу відвідали креативний захід від логістичної компанії «Delivery», що поєднав теплу атмосферу, обговорення перспективних бізнес-питань і смачні тістечка з кавою-чаєм. Бізнес-сніданок був присвячений темі «Правові аспекти зовнішньоекономічної діяльності. Особливості митного регулювання імпортних операцій». Спілкувалися з від...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бізнес-сніданок студентів-маркетологів у «Delivery» 16 травня 2018

З новими трендами індустрії гостинності знайомилися здобувачі й викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

З 23 по 25 вересня здобувачі вищої освіти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції разом із викладачами, доцентами Іриною Корецькою, Іриною Силкою та асистентами Володимиром Захаровим, Ганною Березовою, Владленою Михайленко, Тетяною Роман, Мариною Гулеватою відвідали Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoR...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З новими трендами індустрії гостинності знайомилися здобувачі й викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 28 вересня 2020