Н У Х Т

Урочисто отримали дипломи перші магістри-технологи органічних харчових продуктів

06 березня 2020

Урочисто отримали дипломи перші магістри-технологи органічних харчових продуктів

Цьогоріч у нашому університеті завершили навчання перші випускники освітньої програми «Технології органічних харчових продуктів» спеціальності 181 «Харчові технології».

Всього в день урочистого вручення документів про здобуття повної вищої освіти свої довгоочікувані дипломи отримали 7 майбутніх висококваліфікованих фахівців органічної галузі, з них 3 студенти – дипломи з відзнакою.

Це були насичені півтора року навчання, практики, пошуку відповідей на непрості питання, які стосувалися роботи в сфері виробництва органічних харчових продуктів. Викладачі магістерської програми та представники Федерації органічного руху України радо ділилися своїми знаннями та власним досвідом зі студентами.

Майбутні фахівці отримали знання, вміння та практичні навички, які необхідні для організації технологічних процесів та орієнтовані на успішну діяльність харчових підприємств, сприяють виготовленню високоякісної органічної харчової продукції. За час навчання студенти вчилися розробляти та впроваджувати органічні харчові продукти, опановували вітчизняне та міжнародне законодавство в сфері органічного виробництва, сучасні технології продуктів спеціального призначення. Багато уваги приділялося управлінню якістю та сертифікації продукції, проектуванню та організації виробництв тощо.

Варто згадати й про наукові здобутки випускників – перемоги на наукових конкурсах, цікаві дослідження, блискучий захист магістерських робіт!

Магістри Карина Солошенко та Владислав Солошенко стали призерами Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук з напряму «Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції», отримавши дипломи ІІ ступеня.

Бажаємо випускникам з гордістю носити звання магістра, використовувати та примножувати здобуті в університеті знання, завжди прагнути до успіху і впевнено крокувати дорогами життя. Хай збуваються мрії, а плани та ідеї завжди увінчуються перемогою!

 

Опублікований: 06-03-2020
Читайте також:
Фінішували захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів на кафедрі біотехнології і мікробіології

Ось і дійшли кінця цьогорічні захисти кваліфікаційних робіт на здобуття освітнього ступеня бакалавр на кафедрі біотехнології і мікробіології. Екзаменаційній комісії були представлені 42 кваліфікаційні роботи, кожна з яких є певною мірою унікальною, оскільки перелік тем, який, до речі, щорічно поповнюється, охоплював різноманітні сфери біотехнологі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фінішували захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів на кафедрі біотехнології і мікробіології 22 червня 2021

На високому рівні виконали й захистили кваліфікаційні роботи магістранти кафедри біохімії та екологічного контролю

У зв’язку із загостренням екологічних проблем на території нашої держави, на виробництві все гостріше постає питання про пошук висококваліфікованого спеціаліста-еколога. Тож не дарма, з року в рік на кафедрі біохімії та екологічного контролю відбувається випуск магістрів-екологів, які своєю діяльністю можуть перешкодити утворенню шкідливих токсичн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На високому рівні виконали й захистили кваліфікаційні роботи магістранти кафедри біохімії та екологічного контролю 20 лютого 2017

Дистанційний захист бакалаврів-біотехнологів успішно завершений!

Чотири довгих-довгих, спекотних, виснажливих дні в on-line режимі відбувалися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» освітнього ступеня «Бакалавр». З раннього ранку та до пізнього вечора члени Екзаменаційної комісії, не відриваючись від моніторів, переглядали презентації претендентів на здобуття о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дистанційний захист бакалаврів-біотехнологів успішно завершений! 18 червня 2020