Н У Х Т

Урочисто отримали дипломи перші магістри-технологи органічних харчових продуктів

06 березня 2020

Урочисто отримали дипломи перші магістри-технологи органічних харчових продуктів

Цьогоріч у нашому університеті завершили навчання перші випускники освітньої програми «Технології органічних харчових продуктів» спеціальності 181 «Харчові технології».

Всього в день урочистого вручення документів про здобуття повної вищої освіти свої довгоочікувані дипломи отримали 7 майбутніх висококваліфікованих фахівців органічної галузі, з них 3 студенти – дипломи з відзнакою.

Це були насичені півтора року навчання, практики, пошуку відповідей на непрості питання, які стосувалися роботи в сфері виробництва органічних харчових продуктів. Викладачі магістерської програми та представники Федерації органічного руху України радо ділилися своїми знаннями та власним досвідом зі студентами.

Майбутні фахівці отримали знання, вміння та практичні навички, які необхідні для організації технологічних процесів та орієнтовані на успішну діяльність харчових підприємств, сприяють виготовленню високоякісної органічної харчової продукції. За час навчання студенти вчилися розробляти та впроваджувати органічні харчові продукти, опановували вітчизняне та міжнародне законодавство в сфері органічного виробництва, сучасні технології продуктів спеціального призначення. Багато уваги приділялося управлінню якістю та сертифікації продукції, проектуванню та організації виробництв тощо.

Варто згадати й про наукові здобутки випускників – перемоги на наукових конкурсах, цікаві дослідження, блискучий захист магістерських робіт!

Магістри Карина Солошенко та Владислав Солошенко стали призерами Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук з напряму «Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції», отримавши дипломи ІІ ступеня.

Бажаємо випускникам з гордістю носити звання магістра, використовувати та примножувати здобуті в університеті знання, завжди прагнути до успіху і впевнено крокувати дорогами життя. Хай збуваються мрії, а плани та ідеї завжди увінчуються перемогою!

 

Опублікований: 06-03-2020
Читайте також:
Наукові досягнення здобувачів освіти кафедри мехатроніки та пакувальної техніки представлені на конференції

15 квітня в університеті розпочала роботу 87-ма Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». Колектив кафедри мехатроніки та пакувальної техніки традиційно взяв у ній участь в межах секції «Машини та технології пакування». Робота секції розпо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові досягнення здобувачів освіти кафедри мехатроніки та пакувальної техніки представлені на конференції 15 квітня 2021

Психологічну підготовку та дії цивільного населення у воєнних умовах опанувала викладачка кафедри маркетингу

Старша викладачка кафедри маркетингу Ірина Ніколаєнко пройшла тренінговий курс «Психологічна підготовка та дії цивільного населення у воєнних умовах – 6.0», організований Офісом підтримки вченого спільно з Радою молодих учених при Міністерстві освіти і науки України, Благодійним фондом «Людина», Громадською організацією «Міжнародна фундація розвитк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Психологічну підготовку та дії цивільного населення у воєнних умовах опанувала викладачка кафедри маркетингу 14 березня 2023

Викладачі університету повернулися зі стажування у Нідерландах

Викладачі університету повернулися зі стажування у Нідерландах: доцент кафедри технології молока і молочних продуктів Наталія Ющенко, доцент кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Петруша та аспірант кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Анастасія Шевченко. Стажування відбулося на базі університету HAS Hogeschool за підтр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі університету повернулися зі стажування у Нідерландах 27 червня 2018

Доценти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства вражають рівнем викладацької майстерності

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства 21 вересня відбулися відкриті лекційні заняття. Доцент Світлана Олійник провела аудиторне заняття для здобувачів групи ЗТБ-1-1м з дисципліни «Інноваційні технології бродильних  виробництв». Тема  лекції – «Інноваційні технології у лікеро-горілчаному виробництві». Лектор звернула увагу ауди...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доценти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства вражають рівнем викладацької майстерності 22 вересня 2020