Н У Х Т

Урочисто отримали дипломи перші магістри-технологи органічних харчових продуктів

06 березня 2020

Урочисто отримали дипломи перші магістри-технологи органічних харчових продуктів

Цьогоріч у нашому університеті завершили навчання перші випускники освітньої програми «Технології органічних харчових продуктів» спеціальності 181 «Харчові технології».

Всього в день урочистого вручення документів про здобуття повної вищої освіти свої довгоочікувані дипломи отримали 7 майбутніх висококваліфікованих фахівців органічної галузі, з них 3 студенти – дипломи з відзнакою.

Це були насичені півтора року навчання, практики, пошуку відповідей на непрості питання, які стосувалися роботи в сфері виробництва органічних харчових продуктів. Викладачі магістерської програми та представники Федерації органічного руху України радо ділилися своїми знаннями та власним досвідом зі студентами.

Майбутні фахівці отримали знання, вміння та практичні навички, які необхідні для організації технологічних процесів та орієнтовані на успішну діяльність харчових підприємств, сприяють виготовленню високоякісної органічної харчової продукції. За час навчання студенти вчилися розробляти та впроваджувати органічні харчові продукти, опановували вітчизняне та міжнародне законодавство в сфері органічного виробництва, сучасні технології продуктів спеціального призначення. Багато уваги приділялося управлінню якістю та сертифікації продукції, проектуванню та організації виробництв тощо.

Варто згадати й про наукові здобутки випускників – перемоги на наукових конкурсах, цікаві дослідження, блискучий захист магістерських робіт!

Магістри Карина Солошенко та Владислав Солошенко стали призерами Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук з напряму «Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції», отримавши дипломи ІІ ступеня.

Бажаємо випускникам з гордістю носити звання магістра, використовувати та примножувати здобуті в університеті знання, завжди прагнути до успіху і впевнено крокувати дорогами життя. Хай збуваються мрії, а плани та ідеї завжди увінчуються перемогою!

 

Опублікований: 06-03-2020
Читайте також:
Зустріч гаранта освітньої програми з магістрантами-першокурсниками

Початок навчання в магістратурі – особливий етап у житті кожного студента. Саме тому на кафедрі біотехнології і мікробіології відбулася дружня зустріч гарантки освітньо-професійної програми «Промислова та фармацевтична біотехнологія», доцентки Вікторії Красінько з магістрантами першого курсу. Під час спілкування йшлося не лише про особливості навч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч гаранта освітньої програми з магістрантами-першокурсниками 09 вересня 2025

Наукове дослідження студентки кафедри фінансів – у фіналі Всеукраїнського конкурсу

Нещодавно у м. Вінниця (у HUB Місто змістів) відбувся фінал Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт «Перспективи України в умовах економічної глобалізації та переходу країни на шостий технологічний устрій», участь в якому взяла студентка 4-го курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» Навчально-наукового інституту ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукове дослідження студентки кафедри фінансів – у фіналі Всеукраїнського конкурсу 28 грудня 2018

Аспіранти кафедри технології молока і молочних продуктів доповіли про результати виконання дисертаційних робіт

На кафедрі технології молока і молочних продуктів аспірантами третього року навчання Оксаною Басс та Тетяною Пшеничною були проведені наукові семінари за результатами виконання дисертаційних робіт. У доповіді Оксани Басс «Удосконалення технології морозива із замінниками цукру» (науковий керівник – професор, д-р т. н. Галина Поліщук) науково обґрун...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Аспіранти кафедри технології молока і молочних продуктів доповіли про результати виконання дисертаційних робіт 15 червня 2018

Робоча група освітньої програми «Технології продуктів бродіння і виноробства» приступила до її локального моніторингу

24 січня 2024 року на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулося засідання робочої групи магістерської освітньо-професійної програми «Технології продуктів бродіння і виноробства». Гарант програми, професор Віталій Прибильський ознайомив присутніх із вимогами до розроблення нової редакції освітньо-професійної програми та її за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Робоча група освітньої програми «Технології продуктів бродіння і виноробства» приступила до її локального моніторингу 25 січня 2024