Н У Х Т

Захист переддипломної практики – важливий крок на шляху до омріяного диплому

02 листопада 2020

Захист переддипломної практики – важливий крок на шляху до омріяного диплому

Логічним завершенням переддипломної практики магістрантів-біотехнологів став захист підготовлених звітів. У цьому році деякі промислові підприємства обмежили доступ до виробництва через ситуацію з пандемією, але все ж ряд компаній, зокрема ПрАТ «Фармацевтична компанія «Дарниця», де здобувачі мали нагоду поглибити свої знання щодо валідації та кваліфікації на виробництві, а також ПрАТ «Індар», де практиканти ознайомились із роботою відділу реєстрації та стандартизації, всіма силами сприяли поглибленню теоретичних знань, одержаних здобувачами під час вивчення профільних дисциплін.

На базі наукових установ – Інституту продовольчих ресурсів НААН України, Інституту експериментальної патології, онкології та радіобіології ім. Р.Є. Кавецького НАНУ, а також на базі кафедри біотехнології і мікробіології здобувачі-науковці працювали над систематизацією результатів отриманих у ході досліджень, доведенням ефективності запропонованих рішень, узагальненням отриманих даних і підготовкою матеріалів за результатами досліджень до публікації у фахових виданнях.

Попри всі обмеження, зумовлені COVІD-19, магістранти озброїлися додатковим професійним досвідом, а також виконали індивідуальне завдання, згідно зі тематикою майбутньої магістерської роботи, яке вони отримали від керівників ще до початку практики. Крім належного оформлення звіту, всі здобувачі підготували мультимедійні презентації для супроводу своїх доповідей на онлайн-захисті практики.

Комісія із захисту практики працювала два дні, протягом яких був заслуханий 21 магістрант. Слід відзначити, що деякі здобувачі досить креативно підійшли до реалізації поставлених завдань. Більшість магістрантів на захисті продемонстрували впевненість і високий рівень володіння матеріалом, як під час самої доповіді, так і у відповідях на питання членів комісії.

Зараз можна з упевненістю сказати, що здобуті під час практики знання та навички стануть у нагоді не лише під час виконання кваліфікаційної роботи, а й у подальшій професійній діяльності.

Здобувачі ОС «магістр» ІІ року навчання щиро вдячні адміністрації та співробітникам згаданих підприємств та установ за надану можливість розширити теоретичну і практичну базу здобутих знань, а колектив кафедри приєднується до слів вдячності та сподівається на подальшу плідну співпрацю!

Опублікований: 02-11-2020
Читайте також:
Інноваційні технології кулінарної продукції розробили магістранти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

4 червня на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся захист курсових робіт з дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» магістрантами першого року навчання  спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» денної форми навчання. Захід організований лектором ди...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні технології кулінарної продукції розробили магістранти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 05 червня 2020

SMM: CASE STUDY відомих брендів від наших маркетологів

З початком вересня знову стартував гурток «Інтелектуал» кафедри маркетингу Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ. Котик Марк – їхній маскотик – як завжди, приніс здобувачам неймовірні маркетингові ідеї і натхнення. SMM як найкреативніший і найдієвіший інструмент сучасного маркетолога – тема, що зацікавила здобувачів спеціальност...

ЧИТАТИ ДАЛІ

SMM: CASE STUDY відомих брендів від наших маркетологів 01 жовтня 2024

Хімтехнологи й біотехнологи ознайомилися з кар’єрними перспективами у МХП

30 квітня за сприяння відділу працевлаштування випускників НУХТ і гарантки освітньо-професійної програми «Хімічні технології косметичних продуктів та харчових добавок» Олени Подобій відбулася зустріч студентів спеціальностей 161 «Хімічні технології та інженерія» та 162 «Біотехнології та біоінженерія» з представниками провідної міжнародної компанії ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Хімтехнологи й біотехнологи ознайомилися з кар’єрними перспективами у МХП 02 травня 2025

Можливість імплементації результатів міжнародного стажування в освітній процес обговорили на кафедрі готельно-ресторанної справи

6 квітня 2023 р. на кафедрі готельно-ресторанної справи відбулося проміжне звітування асистентки Світлани Ковальчук, яка проходить стажування в Токійському університеті за програмою екстреної допомоги для науковців і студентів, що знаходяться в групі ризику після вторгнення російської федерації на територію України. Світлана Ковальчук розповіла пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Можливість імплементації результатів міжнародного стажування в освітній процес обговорили на кафедрі готельно-ресторанної справи 10 квітня 2023