Н У Х Т

Новий навчальний тиждень кафедра готельно-ресторанної справи розпочинає зі студентської профорієнтації

24 вересня 2024

Новий навчальний тиждень кафедра готельно-ресторанної справи розпочинає зі студентської профорієнтації

За ініціативи наставників академічних груп студентів ГС-1-7 і ГС-1-9 Андрія Собіна і Олени Тищенко першокурсники спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» завітали до своїх рідних освітніх закладів із профорієнтаційним візитом.

Здобувачка освіти Вікторія Атаманська (група ГС-1-7) побувала в Оратівському ліцеї Вінницького району Вінницької області. Минулого року Вікторія як абітурієнтка не пропустила жоден весняний профорієнтаційних івент університету в офлайні, і тепер у статусі здобувачки освіти активно до допомагала на Дні вступника 21 вересня.

Здобувачка англомовної групи ГС-1-9а Анастасія Аносова відвідала Тернівський ліцей №5 Тернівської міської ради Дніпропетровської області, де поділилася з ліцеїстами враженнями від навчання, знайомства з готельним господарством нашої столиці і участю у волонтерському проєкті, адже університетське життя студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка насичене подіями з перших навчальних тижнів.

Залучення здобувачів освіти всіх рівнів до проведення профорієнтаційної роботи – одне з пріоритетних завдань кафедри готельно-ресторанної справи під час підготовки до вступної кампанії 2025 року. Адже найкраща популяризація освітнього бренду університету і факультету – це захоплені відгуки наших першокурсників.

Опублікований: 24-09-2024
Читайте також:
Thanksgiving Day на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

День Подяки (Thanksgiving Day) – національне свято США, яке широко відзначається в четвертий четвер листопада. У Америці це державне свято відзначають всенародними гуляннями і костюмованими парадами. У 2020 році День Подяки в США відзначили 26 листопада. Старші викладачки кафедри іноземних мов професійного спрямування Лариса Яненко і Людмила Юрчук...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Thanksgiving Day на кафедрі іноземних мов професійного спрямування 27 листопада 2020

Відкриті заняття асистентів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

7 і 8 жовтня 2020 р. на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів відбулися планові відкриті заняття – асистента кафедри Оксани Фурсік з дисципліни «Харчові технології. Модуль 3. Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» (лабораторне заняття) для студентів другого курсу напряму підготовки «Харчові технології» та асистента кафедри ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкриті заняття асистентів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 12 жовтня 2020

Уряд визначив осіб, які сформують склад НАЗЯВО…

Кабмін затвердив персональний склад Конкурсної комісії з відбору членів Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти. Відповідне розпорядження було прийняте 31 січня 2018 року під час засідання Уряду, - інформує прес-служба Міносвіти. До складу комісії увійшли 9 осіб – представники європейських організацій, асоціації студентів, роб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Уряд визначив осіб, які сформують склад НАЗЯВО… 02 лютого 2018

Про харчове шахрайство і захист продуктів харчування дізнавалися наші фахівці

«Харчове шахрайство і захист продуктів харчування» – такою була тема чергового вебінару від «Bureau Veritas Ukraine», до якого долучилися викладачі й науковці нашого університету. Спікером виступив керівник Департаменту навчання «Бюро Верітас Україна», доктор біологічних наук Іван Соколов. Досвідчений фахівець спеціалізується на: системах менеджме...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про харчове шахрайство і захист продуктів харчування дізнавалися наші фахівці 15 липня 2020