Н У Х Т

Солодкий день франківських кухариків

04 липня 2025

Солодкий день франківських кухариків

Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ уже кілька років поспіль є активним учасником проєкту «Літня школа лідерського росту «Я МОЖУ...», організованого Службою дітей Івано-Франківська.

3 липня кулінарна лабораторія нашого коледжу перетворилася на чарівну майстерню десертів. Під керівництвом майстрів виробничого навчання та студентів спеціальності «Кухар. Кондитер» учасники Літньої школи відкривали для себе солодку магію кулінарного мистецтва – вчилися готувати запечені яблука з сирковою начинкою та шоколадом і десерти з фруктами й ніжними вершками та їх креативному поданню й оформленню власними руками.

У процесі дітки вчилися не лише кулінарії, а й працювати в команді, дотримуватися санітарних правил, творчо підходити до приготування страв.

Атмосфера була надзвичайно тепла й натхненна. Радість, блиск в очах, щирий сміх і… солодкий аромат щойно створених десертів – саме так виглядає справжнє знайомство з професією кухаря у фаховому коледжі нашого університету.

Завершенням стало найочікуваніше – дегустація власних шедеврів. І, повірте, це було неймовірно не лише на смак, а й на емоції!

Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ завжди відкритий для дітей, молоді, партнерів і всіх, хто мріє про «смачну» й змістовну професійну освіту!

Опублікований: 04-07-2025
Читайте також:
Для студентів кафедри маркетингу карантин – не привід сумувати

Не минуло й місяця з часу завершення планового дистанційного періоду, а здобувачі кафедри маркетингу, у зв’язку з карантином, знову повернулися до віртуального світу. Студенти вказують на безліч переваг дистанційного навчання, адже воно відбувається через сайт із зручним і зрозумілим інтерфейсом. Майбутні маркетологи, підприємці та рекламісти про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Для студентів кафедри маркетингу карантин – не привід сумувати 13 квітня 2020

Усі етапи біотехнологічного виробництва в компанії «BioNorma»

Кожного року студенти 4 курсу кафедри біотехнології і мікробіології проходять технологічну та переддипломну практику на різних підприємствах фармацевтичної, біотехнологічної і харчової галузей промисловості. Цієї зими Марина Качківська, Костянтин Цвєтков і Вадим Мурка відправилися на біотехнологічне виробництво, що належить компанії «BioNorma», пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усі етапи біотехнологічного виробництва в компанії «BioNorma» 04 лютого 2021

В університеті відбувся майстер-клас по приготуванню веганських спрінг-ролів

За сприяння ректора, професора Олександра Шевченка у межах договору про співпрацю між нашим університетом і Веган кафе «Loving Hut» (м. Київ) на базі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся майстер-клас з приготування веганських спрінг-ролів. Захід проводився волонтерами міжнародної асоціації Supreme Master Ching Hai (SMCHI...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті відбувся майстер-клас по приготуванню веганських спрінг-ролів 05 травня 2025

Калейдоскоп заходів у рамках тижня циклової комісії комп’ютерної інженерії

З 25 по 29 листопада 2019 р. у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбувся тиждень циклової комісії комп’ютерної інженерії. Заходи, проведені в рамках тижня, були спрямовані на розвиток професіоналізму майбутніх фахівців, креативності та творчих ідей. Тиждень розпочався з фотовиставки. Для багатьох студентів фотографія стала  творчим х...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Калейдоскоп заходів у рамках тижня циклової комісії комп’ютерної інженерії 29 листопада 2019