Н У Х Т

Солодкий день франківських кухариків

04 липня 2025

Солодкий день франківських кухариків

Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ уже кілька років поспіль є активним учасником проєкту «Літня школа лідерського росту «Я МОЖУ...», організованого Службою дітей Івано-Франківська.

3 липня кулінарна лабораторія нашого коледжу перетворилася на чарівну майстерню десертів. Під керівництвом майстрів виробничого навчання та студентів спеціальності «Кухар. Кондитер» учасники Літньої школи відкривали для себе солодку магію кулінарного мистецтва – вчилися готувати запечені яблука з сирковою начинкою та шоколадом і десерти з фруктами й ніжними вершками та їх креативному поданню й оформленню власними руками.

У процесі дітки вчилися не лише кулінарії, а й працювати в команді, дотримуватися санітарних правил, творчо підходити до приготування страв.

Атмосфера була надзвичайно тепла й натхненна. Радість, блиск в очах, щирий сміх і… солодкий аромат щойно створених десертів – саме так виглядає справжнє знайомство з професією кухаря у фаховому коледжі нашого університету.

Завершенням стало найочікуваніше – дегустація власних шедеврів. І, повірте, це було неймовірно не лише на смак, а й на емоції!

Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ завжди відкритий для дітей, молоді, партнерів і всіх, хто мріє про «смачну» й змістовну професійну освіту!

Опублікований: 04-07-2025
Читайте також:
Наукові івенти кафедри технології  хлібопекарських і кондитерських виробів – на шпальтах фахових видань

Кафедра технології  хлібопекарських і кондитерських виробів протягом багатьох років співпрацює з інформаційно-аналітичним  журналом  «Світ Продуктів», що видається РІА Марко Пак. Журнал виступив інформаційним партнером наукових заходів кафедри – VІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві»...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові івенти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів – на шпальтах фахових видань 26 вересня 2024

Наукові перемоги здобувачів освіти

Чудова новина надійшла з кафедри іноземних мов професійного спрямування – здобувачі НУХТ взяли активну участь у роботі секції «Іноземні мови» 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті», яка працює онлайн у квітні-травні 2022 року. У спі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові перемоги здобувачів освіти 06 травня 2022

Максимальні обсяги держзамовлення на прийом у 2021 до університету

Міністерством освіти і науки України погоджені максимальні обсяги та кваліфікаційний мінімум державного замовлення на прийом у 2021 році до Національного університету харчових технологій для відкритих конкурсних пропозицій, що створені для вступників на основі повної загальної середньої освіти. Окрім цього, затверджена кількість осіб, які зможе пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Максимальні обсяги держзамовлення на прийом у 2021 до університету 16 липня 2021

Конкурс на кращу рекламу

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ в межах декади фахових дисциплін економічного циклу відбувся Конкурс на кращу рекламу серед студентів другого та третього курсів спеціальності «Маркетингова діяльність». Організували захід викладачі комісії фахових дисциплін економічного циклу Лариса Орленко та Марина Соколан. До складу журі увійшли:...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Конкурс на кращу рекламу 22 лютого 2018