Н У Х Т

Фіналісти конкурсу на кращу академічну групу НУХТ від факультету автоматизації і комп’ютерних систем повернулися з харчових підприємств Донеччини

29 травня 2018

Фіналісти конкурсу на кращу академічну групу НУХТ від факультету автоматизації і комп’ютерних систем повернулися з харчових підприємств Донеччини

Нещодавно група АК-3-2, що стали фіналістами конкурсу на кращу академічну групу НУХТ від факультету автоматизації і комп’ютерних систем, повернулась із екскурсії на провідні українські підприємства Донецької області.

Організаторами було запропоноване відвідування: «АПК-Інвест», що реалізує свою продукцію під брендом «М’ясна лавка», Артемівського заводу шампанських вин і фабрики кондитерських виробів «Конті».

Під час відвідування харчових виробництв учасники екскурсії мали змогу ознайомитися не лише із традиційними, а і з передовими технологіями виготовлення продукції відомих брендів, побачити технічне устаткування, обговорити інновації у впровадженні систем якості та безпечності на підприємствах. На завершення екскурсій виробниками були організовані дегустації найсмачніших, щойно виготовлених виробів. Неочікуваними, але від того ще більш приємними, стали подарунки, отримані від виробничників.

Студенти щиро вдячні Борису Колесникову та усьому колективу фонду за отриману можливість набуття практичного досвіду та мотивацію до навчання, самовдосконалення і професійного розвитку.

Всім вдалої сесії!

Опублікований: 29-05-2018
Читайте також:
Особливості приготувань до Святвечора за британськими традиціями на практичному занятті з англійської мови професійного спрямування

Наразі до Святвечора залишаються лічені дні, тож маємо зовсім небагато часу, аби приготуватися до Різдва. Сучасні шалені темпи життя не залишають нам більше. А от наші предки до Різдва готувалися заздалегідь – починали ще у грудні. Вечір 24 грудня («vigilio» («Вігілія») – з латинської означає «чування») не схожий на інші, має винятково піднесений ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Особливості приготувань до Святвечора за британськими традиціями на практичному занятті з англійської мови професійного спрямування 21 грудня 2018

Наші науковці активно оприлюднюють результати своїх досліджень

Наші науковці активно оприлюднюють результати своїх досліджень. Зокрема, у журналі «Bacis solid state physics» вийшла друком стаття «Трансмісія релятивістських ферміонів із псевдоспіном рівним одиниці крізь квазіперіодичні бар’єри» професора кафедри фізики Aнатолія Короля, доцента кафедри фізики Наталії Медвідь і завідувача кафедри мехатроніки та п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші науковці активно оприлюднюють результати своїх досліджень 21 серпня 2019

Знайомство з майбутніми роботодавцями

Професійність. Прозорість. Інноваційність. Так охарактеризували компанію «Склоресурс», яка займається переробленням скла для фасадів та інтер’єрів з 2006 року, здобувачі освіти кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв. По-перше, вони були вражені сучасним обладнанням і професійністю працівників підприємства. По-друге, масштаба...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомство з майбутніми роботодавцями 04 серпня 2021

«Запакувати» пів року роботи у трихвилинний пітч: магістранти опановують курс «Інноваційне підприємництво та управління стартап-проєктами»

Протягом осіннього семестру студенти з усієї України, у т.ч. й здобувачі НУХТ зі спеціальності «Економіка» працювали над розробленням своїх стартапів. Креативили, перевіряли гіпотези, розбиралися з мільйоном табличок, а іноді проводили експерименти. Нині триває новий семестр, отже в університеті – новий сезон розроблення студентських стартапів. І ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Запакувати» пів року роботи у трихвилинний пітч: магістранти опановують курс «Інноваційне підприємництво та управління стартап-проєктами» 27 лютого 2023