Н У Х Т

З практичними аспектами харчових технологій першокурсники знайомляться в умовах виробництв

14 червня 2024

З практичними аспектами харчових технологій першокурсники знайомляться в умовах виробництв

Викладачами кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів організовано та проведено виїзні лабораторні роботи з дисципліни «Вступ до харчових технологій: практичні і теоретичні аспекти» (Змістовий модуль 10. «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів») для здобувачів першого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійних програм «Харчові технології» і «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції».

Разом із лекторкою дисципліни, доценткою Інною Бобель, а також доценткою Анастасією Шевченко та асистенткою Людмилою Бурченко здобувачі побували у виробничих цехах №7-№8, №9 ТОВ «КИЇВХЛІБ», пекарнях мережі «Сільпо» та у пекарні продуктів преміум-сегменту в «Le Silpo».

Під час виїзних занять здобувачі освіти ознайомилися з виробництвом хліба, бубличних і сухарних виробів, борошняних кондитерських виробів. Також першокурсники дізналися про роботу лабораторій та організацію контролю якості сировини і продукції згідно з діючими системами якості та безпечності, нормативними документами, а також провели органолептичне оцінювання якості продукції. Студенти здобули нові знання та безцінний досвід, який стане у пригоді у майбутній професійній діяльності.

Колектив кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів висловлює вдячність керівництву та співробітникам ТОВ «КИЇВХЛІБ» (виробничі цехи №7-№8, №9) і торгівельної мережі «Сільпо» за сприяння в проведенні змістовних занять і приділену увагу й сподівається на подальшу співпрацю.

Опублікований: 14-06-2024
Читайте також:
Освоєння магістрантами сучасних технологій використання інноваційних харчових інгредієнтів оцінили на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів

10 червня професори кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів Василь Пасічний та Ірина Шевченко комісійно оцінили в рамках екзамену з дисципліни «Інноваційні харчові інгредієнти у технології м'ясних і м'ясомістких продуктів» рівень освоєння магістрантами кафедри сучасних технологій використання інноваційних харчових інгредієнтів у м'ясопереробні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Освоєння магістрантами сучасних технологій використання інноваційних харчових інгредієнтів оцінили на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів 12 червня 2020

Місячник екологічного виховання та благоустрою у Вінницькому  коледжі НУХТ

Традиційно навесні  у Вінницькому  коледжі НУХТ проводиться місячник екологічного виховання та благоустрою з метою формування екологічної культури підростаючого покоління і гуманного ставлення до довкілля. У рамках місячника студенти І-ІІ курсів були залучені до участі в акції «За чисте довкілля», благоустрою подвір’я  коледжу та прилеглих територ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Місячник екологічного виховання та благоустрою у Вінницькому коледжі НУХТ 25 травня 2018

Гарантка освітньої програми «Менеджмент персоналу» на обговоренні концепції кар’єрно-орієнтованого навчального закладу в Україні

3 березня 2023 р. платформа Сareer Hub Центру «Розвиток КСВ» та Міністерство освіти і науки України спільно з організацією IREX у рамках програми «Мріємо та діємо», що впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), провели захід-обговорення серед освітян щодо створення системи кар'єрного консультування в Украї...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гарантка освітньої програми «Менеджмент персоналу» на обговоренні концепції кар’єрно-орієнтованого навчального закладу в Україні 08 березня 2023

Від реальних кейсів до цікавих дискусій: гостьова лекція фахівця фармацевтичної компанії «Дарниця»

Студенти-біотехнологи мали чудову нагоду зануритися у світ фармаконагляду разом із уповноваженою особою з фармаконагляду та керівником відповідного відділу ПРАТ «Дарниця» В’ячеславом Турком. Гостьова лекція «Фармаконагляд. Що це і які перспективи для сьогоднішніх студентів?» стала справжнім інтелектуальним драйвом для четвертокурсників бакалаврату ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Від реальних кейсів до цікавих дискусій: гостьова лекція фахівця фармацевтичної компанії «Дарниця» 19 травня 2025