Н У Х Т

Нове засідання English Speaking club з гостем зі США відбулося онлайн

21 квітня 2020

Нове засідання English Speaking club з гостем зі США відбулося онлайн

У непростий час пандемії та карантину викладач кафедри ділової іноземної мови і міжнародної комунікації Наталія Божок разом зі спеціальним гостем Stuart Snuggs провели у онлайн-режимі чергове засідання English Speaking club. Його тема – «E-learning».

З метою підтримки молоді, зустріч розпочалася із мотиваційної промови Stuart Snuggs і Наталії Божок про те, що карантин – це час для саморозвитку у різних галузях та удосконалення знань і навичок з англійської мови. У свою чергу, студенти поділилися власними методами розвитку на карантині: онлайн-вебінари, курси та майстер-класи.

Далі студенти познайомилися з новими словами за тематикою засідання, а також переглянули відеофрагмент «E-learning in different countries» та обговорили особливості навчання онлайн за кордоном.

Студент Микола Дубіна представив учасникам Speaking club презентацію «E-learning in the epoch of coronovirus», де поділився власними роздумами про особливості навчання онлайн під час пандемії.

На фінальному етапі засідання студенти обговорювали переваги і недоліки навчання онлайн, а також поміркували, як психологічно впоратися з карантином і захистити себе від короновірусу.

Головне – пам’ятати, що можливості для саморозвитку є завжди. Будьте здорові!

Опублікований: 21-04-2020
Читайте також:
Як у Навчально-науковому інституті харчових технологій першокурсників вітали…

Студентське життя – час, коли все нове, цікаве та захоплююче. З перших же хвилин у цьому переконалися цьогорічні першокурсники Навчально-наукового інституту харчових технологій, для яких традиційна на початку навчального року зустріч-знайомство з керівництвом інституту та викладачами перетворилася на яскраву, незабутню подію. 1 вересня у актовій з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як у Навчально-науковому інституті харчових технологій першокурсників вітали… 04 вересня 2023

Своїми новими здобутками поділилися наші науковці з колегами з Грузії

Вийшов збірник Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми і сучасні технології виробництва продуктів харчування», яка відбулась у Державному університеті Акакія Церителі (м. Кутаїсі, Грузія). До збірника включені публікації викладачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, професорів Віри Дробот, Віри Оболк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Своїми новими здобутками поділилися наші науковці з колегами з Грузії 08 квітня 2020

Ще один майстер-клас від виробничника для хімтехнологів

У хіміків-технологів у рамках лабораторних занять з дисципліни «Хімія та технологія косметичних засобів» відбувся майстер-клас по виготовленню косметичних засобів декоративного призначення у вигляді порошкоподібних пудр. Організатор заходу – доцент кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Наталія Сабадаш...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще один майстер-клас від виробничника для хімтехнологів 12 березня 2020

Четвертокурсники обговорюють основні біоетичні проблеми

Враховуючі реалії воєнного стану, здобувачам освіти нашого університету були запропоновані різні форми комунікації з викладачами для навчання. Студенти 4 курсу спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» виявили велику зацікавленість у вивченні дисципліни «Основи біобезпеки та біоетики» і обрали проведення онлайн-занять за допомогою платформи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Четвертокурсники обговорюють основні біоетичні проблеми 04 травня 2022