Н У Х Т

Цікаві факти з історії України та секрети майстерності відкривали для себе студенти та викладачі

04 листопада 2024

Цікаві факти з історії України та секрети майстерності відкривали для себе студенти та викладачі

1 листопада на запрошення кафедри іноземних мов професійного спрямування з гостьовою лекцією до університету завітала Наталія Кокоєва.

Пані Наталія – вчителька історії за фахом та екскурсоводка за покликанням (фірма «Драйвовий равлик») прочитала для викладачів кафедри та здобувачів освіти міні-лекцію про відому родину меценатів і землевласників Терещенків.

А ще пані екскурсоводка поділилася зі здобувачами цікавими історіями з власного досвіду та курйозними ситуаціями, розкривала секрети вибору професії, а також закликала вчити історію, подорожувати та відкривати для себе незвідані куточки України.

Колектив кафедри вдячний лекторці за цікаву та вичерпну розповідь.

Опублікований: 04-11-2024
Читайте також:
Команда викладачів Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ – переможець міських змагань з футзалу

Команда викладачів Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ зайняла 1-е місце з футзалу серед ВНЗ І-ІІ р.а. м. Суми. У фінальній зустрічі команда нашого коледжу перемогла колег із Сумського будівельного коледжу з рахунком 5:3. Команда в складі Віктора Кошкова, Миколи Котляренка, Юрія Шеденка, Дмитра Стеценка, Володимира Саєнка, Олександра Зі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Команда викладачів Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ – переможець міських змагань з футзалу 26 лютого 2018

Знайомство з професією

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ триває декада комісії фахових дисциплін автоматизації і комп’ютерно-інтегрованих систем (АіКІС). У рамках декади 20 листопада відбувся мотиваційний захід для першокурсників «Знайомство з професією», на якому викладачі фахової комісії познайомилися зі студентами першого курсу спеціальності 151 «Автома...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомство з професією 21 листопада 2018

Перший пріоритет – безпечність харчових продуктів

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції триває впровадження «зони елітарної освіти», що здійснюється під керівництвом професора Олега Кузьміна для здобувачів бакалаврської освітньо-професійної програми «Технології харчування» та магістерських освітньо-професійних програм «Технології в ресторанному господарстві» і «Технології дієти...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший пріоритет – безпечність харчових продуктів 20 вересня 2023

До Органічного дня в Україні долучилися викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів взяли участь у конференції «ОРГАНІЧНИЙ ДЕНЬ В УКРАЇНІ», яка відбулася 23 вересня у змішаному форматі. Захід організований Міністерством аграрної політики та продовольства України та громадською спілкою «Органічна ініціатива» у партнерстві з ЛМГО «Екотерра», Інформаційним центром «...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До Органічного дня в Україні долучилися викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 24 вересня 2024