Н У Х Т

Студентка Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ – призер творчого конкурсу

20 березня 2018

Студентка Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ – призер творчого конкурсу

17 березня 2018 року з нагоди дня народження видатного українського письменника Тараса Шевченка у Полтаві відбувся творчий конкурс «Шевченкові думи» для студентської молоді міста, у якому взяли участь й студенти Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ.

Організаторами заходу виступили Студентська рада м. Полтава спільно з Управлінням у справах сім'ї, молоді та спорту Полтавського міськвиконкому.

У заході взяли участь близько 20 учасників від вищих навчальних закладів міста. Організатори гідно оцінили виступи студентів нашого коледжу, особливо відзначили сценічний образ Аліни Бессараб та її майстерне читання твору «Лілея». У підсумку вона виборола 3 місце. Усі учасники були нагороджені дипломами та солодкими призами.            

Опублікований: 20-03-2018
Читайте також:
Асистентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції – учасниця міжнародного наукового проєкту «SWorld»

Асистентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Марія Омельченко увійшла до складу експертної ради міжнародних наукових журналів, що входять до наукометричних баз IndexCopernicus та GoogleScholar – «Scientific look into the future» (Україна), «Modern engineering and innovative technologies» (Німеччина) і «SWorldJournal» (Болгарія)...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Асистентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції – учасниця міжнародного наукового проєкту «SWorld» 28 березня 2024

Завдяки ініціативам викладачів кафедри іноземних мов професійного спрямування студенти наочно долучаються до «прекрасного»

Сучасні іншомовні фільми в житті студентської молоді НУХТ і викладачів кафедри іноземних мов професійного спрямування займають особливе місце. Адже, наші колеги є засновниками та організаторами «Movie Club», який дає змогу студентам долучатися до культури та традицій інших країн світу шляхом перегляду фільмів іноземною мовою. Наразі фестиваль «Но...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завдяки ініціативам викладачів кафедри іноземних мов професійного спрямування студенти наочно долучаються до «прекрасного» 18 жовтня 2019

Інноваційні ресторанні технології аюрведичного харчування для слухачів сертифікатної програми

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції стартувала сертифікатна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі». На першому занятті слухачі програми ознайомились із інноваційними ресторанними технологіями аюрведичного харчування. За аюрведичною наукою раціон і режим харчування людини повинні відповідати її конституції (спі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні ресторанні технології аюрведичного харчування для слухачів сертифікатної програми 22 жовтня 2019

Лекцію у Інституті біології та медицини КНУ ім. Т. Шевченка прочитав доцент кафедри біотехнології і мікробіології

На базі Навчально-наукового центру «Інститут біології та медицини» Київського національного університету ім. Т. Шевченка відбулась лекція «Біотехнологічна освіта: від навчання до працевлаштування», яку презентував доцент кафедри біотехнології і мікробіології НУХТ, кандидат технічних наук Юрій Пенчук. Були розглянуті ключові моменти здобуття біотех...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекцію у Інституті біології та медицини КНУ ім. Т. Шевченка прочитав доцент кафедри біотехнології і мікробіології 12 лютого 2019