Н У Х Т

VІІІ фестиваль кулінарного мистецтва «Родинна страва»

17 грудня 2019

VІІІ фестиваль кулінарного мистецтва «Родинна страва»

В Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету відбувся традиційний VІІІ фестиваль кулінарного мистецтва «Родинна страва».

Уже восьмий рік, за ініціативи директора коледжу Віри Кузнецової, студенти коледжу разом зі своїми батьками, дідусями, сестрами та братами розкривають кулінарні секрети, готуючи родинну страву.

У конкурсі взяли участь 15 команд із числа студентів та їх родичів, які вразили всіх своїми гастрономічними вміннями.

Під час виконання конкурсного завдання, яке відбувалося у кухні-лабораторії, всі бажаючі гості свята мали можливість спостерігати за дійством у вестибулі коледжу по телевізору.

Учасники отримали подяки, а від вокального ансамблю «пісенне» вітання. Адміністрація коледжу щиро вдячна всім учасникам конкурсу за любов до історії свого роду та високий рівень кулінарного мистецтва.

Опублікований: 17-12-2019
Читайте також:
Розпочали захисти бакалаврських дипломів студенти-заочники кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочалися захисти дипломних проектів студентами заочної форми навчання за освітнім ступенем «Бакалавр», де у засіданні Екзаменаційної комісії брали участь співробітники кафедри – професор Віталій Прибильський, доценти Марина Білько і Микола Бондар. Екзаменаційну комісію очолив завідувач ка...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочали захисти бакалаврських дипломів студенти-заочники кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 12 лютого 2019

Підвищили кваліфікацію викладачки кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

Завідувачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації, доцентка Галина Чередніченко та старша викладачка Ольга Никитенко долучилися до серії вебінарів у рамках курсу підвищення кваліфікації для викладачів іноземних мов, лінгвістів, аспірантів і дослідників мовного спрямування, Онлайн-навчальний курс «GetSet for Successful Career»  ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підвищили кваліфікацію викладачки кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації 04 липня 2022

Школа педагогічної майстерності

27 січня 2022 року задля забезпечення зростання професійної майстерності педагогічних працівників, удосконалення вміння застосовувати сучасні освітні та педагогічні технології у Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ відбулось онлайн-засідання Школи педагогічної майстерності. Про педагогічну техніку викладача та особ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Школа педагогічної майстерності 31 січня 2022

День Європи у Смілі

У третю суботу травня в Україні відзначається День Європи. Не залишився осторонь цього свята і Смілянський коледж харчових технологій НУХТ. Цьогоріч День здоров’я відбувся у вигляді Європейських ігор. Захід проходив під девізом «Citius, Altius, Fortius!». 23 академічні групи коледжу – країни Європейського Союзу взяли участь у спортивних і розважаль...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День Європи у Смілі 21 травня 2018