Н У Х Т

За два місяці до захистів кваліфікаційних робіт: зустріч із бакалаврами-заочниками

12 грудня 2023

За два місяці до захистів кваліфікаційних робіт: зустріч із бакалаврами-заочниками

Час летить дуже швидко – ще кілька місяців тому здобувачі освіти обирали теми майбутніх дипломів, а зараз наступає найвідповідальніший момент остаточної підготовки до захистів кваліфікаційних робіт.

9 грудня гарантка освітньо-професійної програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна», доцентка Світлана Старовойтова та асистентка кафедри біотехнології і мікробіології Тетяна Сулейко зустрілися зі здобувачами 5 курсу заочної форми навчання, які наразі активно працюють над своїми кваліфікаційними роботами.

На початку зустрічі Світлана Старовойтова, яка в цьому році очолюватиме Екзаменаційну комісію по захисту кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр», вкотре нагадала здобувачам про важливість дотримання академічної доброчесності під час освітнього процесу в цілому та написання кваліфікаційної роботи зокрема, звернула увагу на нормативні документи, що регламентують дотримання академічної доброчесності в університеті: Кодекс академічної етики, Положення про забезпечення академічної доброчесності у НУХТ, Регламент перевірки на академічний плагіат кваліфікаційних робіт здобувачів освіти, рукописів дисертацій та монографій, рукописів статей, поданих до публікування у періодичних наукових виданнях, у НУХТ, вимоги яких є обов’язковими до виконання всіма учасникам освітнього процесу.

Здобувачам були повідомлені терміни та процедура перевірки кваліфікаційної роботи на академічний плагіат сервісом Unicheck, роз’яснені значення показників оцінювання унікальності кваліфікаційної роботи і рекомендовані подальші дії після першої перевірки.

Далі слово взяла Тетяна Сулейко, яка цьогоріч буде виконувати обов’язки секретарки Екзаменаційної комісії по захисту кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр». Вона розповіла присутнім про процедуру проміжної атестації виконання завдання на кваліфікаційну роботу, порядок попереднього захисту, направлення здобувачів на отримання зовнішньої рецензії та оформлення всіх необхідних супровідних документів, бланки яких розміщені на платформі дистанційної освіти в розділі «Кваліфікаційна робота».

Зустріч була насиченою та продуктивною. Усвідомлення того, що і як буде відбуватися під час захистів кваліфікаційних робіт нарешті прийшло до кожного здобувача освіти. Попереду ще багато роботи, але вони обов’язково впораються!

Опублікований: 12-12-2023
Читайте також:
Виїзні заняття з управлінцями-практиками здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Кафедра готельно-ресторанної справи ефективно імплементує виїзні лабораторні заняття в реальних виробничих умовах як активний метод навчання в освітній процес підготовки здобувачів освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». 12 квітня 2024 р. відбулося чергове виїзне лабораторне заняття з дисципліни «Сучасні ресторанна технології» для з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виїзні заняття з управлінцями-практиками здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 16 квітня 2024

Голова студради Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого відзначена районною адміністрацією

Напередодні Дня молоді голова Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Сергій Садовой зустрівся з учнями, студентами, викладачами та лідерами студентського самоврядування закладів вищої освіти Голосіївського району м. Києва. У рамках зустрічі відбулося урочисте вручення відзнак здобувачам освіти за внесок у розвиток молодіжного...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Голова студради Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого відзначена районною адміністрацією 29 червня 2021

Про технології оригінальних кондитерських виробів здобувачам-скороченикам

Відбулася відкрита лекція професорки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Вікторії Дорохович з дисципліни «Харчові технології», яку вона прочитала для здобувачів вищої освіти третього курсу скороченої форми навчання Навчально-наукового інституту харчових технологій, що навчаються за спеціальністю «Харчові технології». На відкр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про технології оригінальних кондитерських виробів здобувачам-скороченикам 08 жовтня 2021

Перше у новому навчальному році засідання вченої ради університету

Сьогодні відбулося перше у цьому навчальному році планове засідання вченої ради університету. Ректор Олександр Шевченко розпочав його з привітання членів ради з початком нового навчального року та побажання наснаги й плідної роботи. Також він акцентував на пріоритетному наразі питанні безпеки усіх учасників освітнього процесу. Ректор наголосив, що...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перше у новому навчальному році засідання вченої ради університету 04 вересня 2025