Н У Х Т

За два місяці до захистів кваліфікаційних робіт: зустріч із бакалаврами-заочниками

12 грудня 2023

За два місяці до захистів кваліфікаційних робіт: зустріч із бакалаврами-заочниками

Час летить дуже швидко – ще кілька місяців тому здобувачі освіти обирали теми майбутніх дипломів, а зараз наступає найвідповідальніший момент остаточної підготовки до захистів кваліфікаційних робіт.

9 грудня гарантка освітньо-професійної програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна», доцентка Світлана Старовойтова та асистентка кафедри біотехнології і мікробіології Тетяна Сулейко зустрілися зі здобувачами 5 курсу заочної форми навчання, які наразі активно працюють над своїми кваліфікаційними роботами.

На початку зустрічі Світлана Старовойтова, яка в цьому році очолюватиме Екзаменаційну комісію по захисту кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр», вкотре нагадала здобувачам про важливість дотримання академічної доброчесності під час освітнього процесу в цілому та написання кваліфікаційної роботи зокрема, звернула увагу на нормативні документи, що регламентують дотримання академічної доброчесності в університеті: Кодекс академічної етики, Положення про забезпечення академічної доброчесності у НУХТ, Регламент перевірки на академічний плагіат кваліфікаційних робіт здобувачів освіти, рукописів дисертацій та монографій, рукописів статей, поданих до публікування у періодичних наукових виданнях, у НУХТ, вимоги яких є обов’язковими до виконання всіма учасникам освітнього процесу.

Здобувачам були повідомлені терміни та процедура перевірки кваліфікаційної роботи на академічний плагіат сервісом Unicheck, роз’яснені значення показників оцінювання унікальності кваліфікаційної роботи і рекомендовані подальші дії після першої перевірки.

Далі слово взяла Тетяна Сулейко, яка цьогоріч буде виконувати обов’язки секретарки Екзаменаційної комісії по захисту кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр». Вона розповіла присутнім про процедуру проміжної атестації виконання завдання на кваліфікаційну роботу, порядок попереднього захисту, направлення здобувачів на отримання зовнішньої рецензії та оформлення всіх необхідних супровідних документів, бланки яких розміщені на платформі дистанційної освіти в розділі «Кваліфікаційна робота».

Зустріч була насиченою та продуктивною. Усвідомлення того, що і як буде відбуватися під час захистів кваліфікаційних робіт нарешті прийшло до кожного здобувача освіти. Попереду ще багато роботи, але вони обов’язково впораються!

Опублікований: 12-12-2023
Читайте також:
Проходження практики, дуальна освіта й подальше співробітництво – спілкуємося з роботодавцями

У ВСП «Сумський фаховий коледж НУХТ» відбулася онлайн-зустріч студентів груп А-103 і А-104 і викладачів спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» Олександра Зігунова, Володимира Заїки та Дмитра Стеценка з представниками ТОВ «Вінницька птахофабрика». Зустріч відбулася за сприяння випускника коледжу Даниїла Юфрякова, який з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Проходження практики, дуальна освіта й подальше співробітництво – спілкуємося з роботодавцями 01 серпня 2023

Профорієнтація у першій Альма матер від студентів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

На кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів значна увага приділяється майбутнім вступникам, як тим, що навчаються у коледжах нашого університету, так і випускникам коледжів і технікумів за спорідненим напрямом підготовки. До профорієнтаційної роботи зі студентами таких навчальних закладів традиційно залучаються їх випускники, а нині – студенти ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтація у першій Альма матер від студентів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 15 жовтня 2019

Співпраця кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів з ПРАТ «МХП» ефективно реалізується в навчальному процесі

Протягом січня-лютого 2025 року кафедрою технології м'яса і м'ясних продуктів за підтримки керівництва ПРАТ «МХП» було організовано для першокурсників освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» в рамках вивчення дисципліни «Вступ до харчових технологій: практ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Співпраця кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів з ПРАТ «МХП» ефективно реалізується в навчальному процесі 21 лютого 2025

Презентація творчих здобутків педагогів навчально-наукового комплексу університету

У відокремленому структурному підрозділі «Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ» відбулася виставка-презентація творчих здобутків педагогів. Розпочали з цікавого заходу – кондитерського марафону з оздоблення пряників передноворічної тематики, у якому взяли участь викладачі та майстри виробничого навчання, кожний із ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Презентація творчих здобутків педагогів навчально-наукового комплексу університету 16 грудня 2021