Н У Х Т

Магістри кафедри експертизи харчових продуктів довели, що готові до вирішення надскладних завдань

26 лютого 2018

Магістри кафедри експертизи харчових продуктів довели, що готові до вирішення надскладних завдань

На кафедрі експертизи харчових продуктів завершились захисти магістерських робіт за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», спеціалізацією «Якість, стандартизація та сертифікація». На розгляд екзаменаційної комісії, яку очолювала завідувач кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю Київського національного торговельно-економічного університету, д.т.н., професор Світлана Белінська, були представлені 24 роботи магістрів денної та 7 – заочної форми навчання.

Теми кваліфікаційних робіт спрямовані на вирішення питань розроблення та впровадження систем якості і безпечності на всіх етапах технологічного процесу виробництва, аналізу експортного потенціалу вітчизняних виробів, визначенню критеріїв оцінювання якості продуктів та їх вагомості при виборі постачальника, гармонізації українських норм у сфері харчової безпеки з кращим міжнародним досвідом у харчовій галузі.

Члени екзаменаційної комісії відмітили високий рівень наукової частини кваліфікаційних робот, що пов’язано із залученням у дослідженнях магістрантів сучасних інноваційних методів: цифрової комп’ютерної колориметрії, тонкошарової хроматографії, ІЧ-спектроскопії, мікроскопії тощо. Щодня переконуємось у тому, що на кафедрі експертизи харчових продуктів навчаються талановиті, обдаровані, креативні та прогресивні особистості, здатні до вирішення надскладних завдань.

За результатами роботи комісії 10 магістрантів були рекомендовані на отримання диплому із відзнакою.

Підводячи підсумки, голова Екзаменаційної комісії привітала випускників із завершенням одного із найбільш важливих етапів у їхньому житті та початком професійної діяльності.

Колектив кафедри експертизи харчових продуктів бажає своїм випускникам успіхів у їх професійній діяльності, впевненості, що всі поставлені цілі будуть досягнуті, а перепони до них – подолані. Викладачі наголошують: «Пам’ятайте – не буває складних ситуацій, бувають складні рішення», й запевнюють своїх вихованців, що якщо колись виникне потреба поради при їх прийнятті – вони завжди можуть розраховувати на допомогу з боку кафедри та університету. 

Опублікований: 26-02-2018
Читайте також:
Відбувся захист дисертаційної роботи аспіранта кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

1 листопада 2018 р. на засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.03 відбувся захист дисертаційної роботи аспіранта кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Тетяни Іванової  (науковий керівник – професор, доктор сільськогосподарських наук, завідувач кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Людмила Пешук). Дисертаційна робота Тетяни Іва...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбувся захист дисертаційної роботи аспіранта кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 02 листопада 2018

Актуальна тема щодо впливу факторів макросередовища на результати діяльності підприємств на лекції закордонної професорки

Сьогодні за участі професорки кафедри економіки і права Оксани Гривківської та професорки American University of Science&Technology (AUST, м. Бейрут, Ліван) Олени Жидкевич відбулася гостьова лекція «Оцінювання впливу факторів макросередовища на результати діяльності підприємств». Актуальна тема лекції була підібрана з урахуванням запитів здобу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальна тема щодо впливу факторів макросередовища на результати діяльності підприємств на лекції закордонної професорки 06 жовтня 2023

Знайомляться з вітчизняним готельним господарством першокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Випускова кафедра готельно-ресторанної справи організовує знайомство першокурсників спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» з діяльністю кращих вітчизняних готельних підприємств. Цьогоріч своє знайомство з національним готельним господарством вони розпочали з мережі Optima Hotels&Resorts. Це найбільша в Україні готельно-ресторанна компа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомляться з вітчизняним готельним господарством першокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 18 вересня 2024

Продовжуємо знайомити майбутніх вступників зі спеціальностями та освітніми програмами університету

13 березня відбулася профорієнтаційна зустріч доцента кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Володимира Бахмача з учнями 9-11 класів ліцею №293 з поглибленим вивченням природничих наук, під час якої він детально розповів про усі переваги вступу та отримання освіти у НУХТ, і зокрема за освітніми програм...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжуємо знайомити майбутніх вступників зі спеціальностями та освітніми програмами університету 14 березня 2024