Н У Х Т

Відкрита лекція голови Державного агентства розвитку туризму України для здобувачів спеціальності «Туризм»

19 вересня 2022

Відкрита лекція голови Державного агентства розвитку туризму України для здобувачів спеціальності «Туризм»

Здобувачі й викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу долучилися до онлайн-лекції «Туризм в Україні та світі в умовах російської агресії проти України», яку 15 вересня 2022 року прочитала голова Державного агентства розвитку туризму України (ДАРТ) Мар’яна Олеськів.

Подія об’єднала здобувачів і викладачів закладів вищої освіти практично з усієї України – з вишів Києва, Львова, Харкова, Запоріжжя, Дніпра, Тернополя, Ужгорода тощо.

Із вітальним словом на початку заходу витупив заступник голови Комітету туризму Торгово-промислової палати України, старший викладач кафедри регіоналістики і туризму КНЕУ ім. В.Гетьмана Володимир Царук.

Мар’яна Олеськів у своєму виступі окреслила головні напрямки цьогорічної маркетингової стратегії ДАРТу – створення та розроблення «Маршрутів пам’яті» (знакових місць, які уособлюють подвиг українського народу під час війни), програма реабілітації учасників війни (санаторно-курортний напрямок), робота на перспективу щодо залучення в Україну іноземних туристів (Visit Ukrainein Future).

Після закінчення лекції здобувачі та викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу змогли поставити запитання до голови ДАРТ України. Зокрема, щодо можливості проходження практики у команді ДАРТу та стажування у закордонних закладах освіти, планів ДАРТу з відзначення Міжнародного дня туризму та Дня туризму в Україні, залученості державного профільного органу з туризму до соціальної роботи держави з реабілітації воїнів ЗСУ та їх сімей тощо.

Опублікований: 19-09-2022
Читайте також:
Лабораторні заняття третьокурсників-експертів в Інституті продовольчих ресурсів НААН України

24 та 25 жовтня 2023 року для здобувачів 3 курсу, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції», було проведено виїзні лабораторні заняття з дисципліни «Основи товарознавства харчової продукції» (лекторка дисципліни – доцентка Вікторія Кійко). Заняття проводилися у відділі аналітичних дослід...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лабораторні заняття третьокурсників-експертів в Інституті продовольчих ресурсів НААН України 30 жовтня 2023

Хімічні методи аналізу харчових добавок і косметичних засобів опанували хіміки-технологи ІІІ курсу

На кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів розпочався захист курсових робіт із дисципліни «Хімічні методи аналізу харчових добавок і косметичних засобів» студентами хіміками-технологами ІІІ курсу. Цього року 40 студентів у науково-дослідних лабораторіях кафедри провели власні дослідження, направлені на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Хімічні методи аналізу харчових добавок і косметичних засобів опанували хіміки-технологи ІІІ курсу 24 травня 2019

Студенти навчально-наукового комплексу університету отримали ще одну базу проходження практики і працевлаштування

Адміністрація, викладачі та студенти Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ відвідали ТОВ «Сумська м’ясна компанія», яка є дистрибутором ПРАТ «Миронівський хлібопродукт» на території Сумської області з 2003 року. У ході візиту делегація побувала в нещодавно відкритому цеху з виробництва м’ясоковбасних виробів і м’ясних делікатесів, ознайоми...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти навчально-наукового комплексу університету отримали ще одну базу проходження практики і працевлаштування 01 серпня 2018

Про ключові риси справжнього підприємця дізналися наші здобувачі на вебінарі американського професора

21 грудня 2020 р. здобувачі вищої освіти кафедри туристичного та готельного бізнесу дізнавалися, хто такий підприємець і чим він займається, у рамках цікавого вебінару американського професора Даніела Сема. Зокрема, під час спілкування наголошувалося на ключових рисах справжнього підприємця, серед яких: відсутність страху невдач; відкритість до кр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про ключові риси справжнього підприємця дізналися наші здобувачі на вебінарі американського професора 22 грудня 2020