Н У Х Т

Відкрита лекція голови Державного агентства розвитку туризму України для здобувачів спеціальності «Туризм»

19 вересня 2022

Відкрита лекція голови Державного агентства розвитку туризму України для здобувачів спеціальності «Туризм»

Здобувачі й викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу долучилися до онлайн-лекції «Туризм в Україні та світі в умовах російської агресії проти України», яку 15 вересня 2022 року прочитала голова Державного агентства розвитку туризму України (ДАРТ) Мар’яна Олеськів.

Подія об’єднала здобувачів і викладачів закладів вищої освіти практично з усієї України – з вишів Києва, Львова, Харкова, Запоріжжя, Дніпра, Тернополя, Ужгорода тощо.

Із вітальним словом на початку заходу витупив заступник голови Комітету туризму Торгово-промислової палати України, старший викладач кафедри регіоналістики і туризму КНЕУ ім. В.Гетьмана Володимир Царук.

Мар’яна Олеськів у своєму виступі окреслила головні напрямки цьогорічної маркетингової стратегії ДАРТу – створення та розроблення «Маршрутів пам’яті» (знакових місць, які уособлюють подвиг українського народу під час війни), програма реабілітації учасників війни (санаторно-курортний напрямок), робота на перспективу щодо залучення в Україну іноземних туристів (Visit Ukrainein Future).

Після закінчення лекції здобувачі та викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу змогли поставити запитання до голови ДАРТ України. Зокрема, щодо можливості проходження практики у команді ДАРТу та стажування у закордонних закладах освіти, планів ДАРТу з відзначення Міжнародного дня туризму та Дня туризму в Україні, залученості державного профільного органу з туризму до соціальної роботи держави з реабілітації воїнів ЗСУ та їх сімей тощо.

Опублікований: 19-09-2022
Читайте також:
Експертне оцінювання харчової продукції опановують наші студенти

1 лютого 2016 року Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ за ініціативи досвідченого викладача товарознавства Олесі Стахів відбулася навчальна лекція з питань стандартизації та оцінки харчової продукції для студентів І-ІІ курсів комерційно-економічного напряму, яку прочитала начальник випробувального центру ДП Івано-Франків...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Експертне оцінювання харчової продукції опановують наші студенти 01 лютого 2017

Продуктивна зустріч: бакалаври готуються до написання кваліфікаційних робіт

У перший день весни на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки відбулася продуктивна зустріч здобувачів четвертого курсу освітнього ступеня «Бакалавр», освітньо-професійної програми «Прикладна механіка» з гарантами бакалаврської та магістерської освітніх програм – доцентами, к.т.н. Сергієм Токарчуком та Костянтином Васильківським, завідувачкою к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продуктивна зустріч: бакалаври готуються до написання кваліфікаційних робіт 04 березня 2024

Здобувачі-біотехнологи випробовують здобуті знання на практиці

Розпочалася технологічна та переддипломна практика здобувачів спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія». Базами практики в цьому навчальному році стали підприємства: ПАТ НВЦ «Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод», ПрАТ «ФФ «Дарниця», ПрАТ «Індар», ПП «НВП «ЕКО-ГАРАНТ», ТОВ «Біофарма Плазма», Інститут експериментальної патології, онколо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі-біотехнологи випробовують здобуті знання на практиці 25 січня 2021

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся розширений науковий семінар

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся розширений науковий семінар «Удосконалення технології напівфабрикату для супів-пюре», на якому була представлена доповідь здобувача кафедри Ольги Пушки (науковий керівник - доцент Андрій Гавриш). На науковому заході були присутні представники кафедр готельно-ресторанної справи, технології ресторанної...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся розширений науковий семінар 01 березня 2018