Н У Х Т

Тематична книжкова виставка розпочала роботу у Науково-технічній бібліотеці університету

16 липня 2018

Тематична книжкова виставка розпочала роботу у Науково-технічній бібліотеці університету

16 липня виповнюється 110 років від дня народження Василя Костянтиновича Барки (справжнє прізвище Очерет) (1908-2003 рр.) – поета, прозаїка і публіциста.

Василь Костянтинович Барка - один із найбільших сучасних поетів західної еміграції. Його твори вирізняються великою оригінальністю форми і глибокою християнською релігійністю. Основними прикметами письменника є незвичайні доброта і скромність, гуманність і побожність. Він вважав, що визволення людини починається від думок про свободу, про шляхи і можливості її здобуття.

Літературна спадщина письменника – поетичні збірки «Шляхи», «Цехи», «Апостоли» і «Білий сніг», романи «Океан» і «Рай», «Трояндовий роман», «Псалом голубиного поля», «Царство», «Лірник», «Свідок для сонця шестикрилих», повість «Жовтий князь» та ін.

У читальному залі для студентів Науково-технічної бібліотеки університету розпочала роботу книжкова виставка «Василь Барка - літописець українського горя», присвячена цій даті. Запрошуємо всіх бажаючих!

Опублікований: 16-07-2018
Читайте також:
В університеті лунали золоті хіти 60-70-х років

Незабутню подорож у часі здійснили завдяки фахівцям Студентського центру патріотичного виховання і культурного розвитку, нашим викладачам, співробітникам, випускникам і, звичайно, неймовірно талановитим здобувачам освіти глядачі концерту «Золоті хіти 60-70-х років», що відбувся 15 травня у актовій залі університету з нагоди Дня української вишиванк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті лунали золоті хіти 60-70-х років 16 травня 2024

Перспективна співпраця викладачів університету з Департаментом економіки та цифровізації Київської облдержадміністрації

Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів продовжують співпрацю з представниками бізнесу харчової індустрії, науковцями та представниками громадських організацій і територіальних громад Київської області з метою розбудови стратегічного напряму смарт-спеціалізації Київської області «Виробництво інноваційних харчових продуктів зі вдосконалени...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перспективна співпраця викладачів університету з Департаментом економіки та цифровізації Київської облдержадміністрації 06 жовтня 2021

Дегустація страв і кулінарних виробів, розроблених магістрами, відбулася на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

22 та 23 квітня на лабораторному занятті з дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» магістри кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції груп ТР 1-1М та АЮ 1-1М провели ділову гру «Робота Дегустаційної комісії». Протягом ділової гри студенти презентували дегустаційній комісії свої новаторські розробки у галузі ресторанних та аюрве...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дегустація страв і кулінарних виробів, розроблених магістрами, відбулася на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 24 квітня 2019

Про барвники та пігменти в декоративній косметиці розповіла здобувачам-хімтехнологам фахівчиня ТОВ «Астра-Косметик»

Здобувачі спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» 2-го та 3-го року навчання поспілкувалися з головним колористом ТОВ «Астра-Косметик» Іриною Івченко на тему «Барвники та пігменти в декоративній косметиці». Зустріч була організована доценткою кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Наталією ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про барвники та пігменти в декоративній косметиці розповіла здобувачам-хімтехнологам фахівчиня ТОВ «Астра-Косметик» 24 травня 2021