Н У Х Т

З Днем Української Державності!

28 липня 2022

З Днем Української Державності!

Друзі!

Сьогодні, 28 липня 2022 року, ми вперше відзначаємо День Української Державності.

Не випадково свято було встановлене у День Хрещення Київської Руси-України, адже історія українського державотворення веде свій відлік ще відтоді.

За понад тисячу років української державності нашим пращурам не раз доводилося зі зброєю в руках боронити нашу країну. А сьогодні й на нашу долю випала висока честь відстоювати Україну, нашу самобутність, національну ідентичність й пам'ять.

Наша Україна – вільна, велична, потужна держава з незламним, сильним духом, щедрим душею, волелюбним народом. І сьогоднішнє свято – це ще одне свято нашої єдності і згуртованості, нашої віри й стійкості.

Ми пишаємося, що ми – Українці! Жодний ворог, жодний агресор не похитне нашу країну, не знищить українську державність. Бо ми «єсть народ, якого Правди сила ніким звойована ще не була…»! У часи найтяжчих випробувань, ми гуртуємося так, як не може згуртуватися жодна нація, ми стаємо одним цілим, ми, зціпивши зуби від болю втрат, нищимо ворога, не втрачаючи своєї людяності й доброти. Ми неодмінно вистоїмо, ми обов’язково переможемо, ми все відновимо і відбудуємо. Тому що ми – Українці!

Зі святом вас, друзі! З Днем Хрещення Київської Руси-України! З Днем Української Державності!

Слава нашим Героям! Слава нашій Україні!

 pidpus

 

Опублікований: 28-07-2022
Читайте також:
Міжнародна аудиторка про біопильність, біотероризм і харчове шахрайство – здобувачам освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

Днями на здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» чекав черговий гостьовий online-лекторій. Тему «Біопильність, біотероризм та харчове шахрайство – управління даними ризиками у сфері готельно-ресторанного бізнесу» надзвичайно цікаво та ґрунтовно розкрила міжнародна аудиторка і тренерка систем менеджменту якості та харч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародна аудиторка про біопильність, біотероризм і харчове шахрайство – здобувачам освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» 25 травня 2023

Нові технології для харчування та зміцнення здоров’я: гостьова лекція від грецької науковиці

Продовжується плідна співпраця між нашим університетом і ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі», викладачі кафедри технології харчових виробництв та ресторанного господарства якого люб’язно запросили викладачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції та здобувачів старших курсів освітнього ступеня «бакалавр» с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові технології для харчування та зміцнення здоров’я: гостьова лекція від грецької науковиці 25 жовтня 2023

З класикою німецького кінематографу мовою оригіналу знайомляться здобувачі освіти

24 травня 2023 року за ініціативи доцентки кафедри іноземних мов професійного спрямування Ольги Неживої третьокурсники спеціальності «Туризм» факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф.Доценка, які вивчають німецьку мову приєдналися до проєкту Goethe-Institut в Україні, який у співпраці з Міжнародним кінофестивалем «Мо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З класикою німецького кінематографу мовою оригіналу знайомляться здобувачі освіти 26 травня 2023

Розвиток крафтових виробництв через прогромадські ініціативи: лекція професора НУХТ для здобувачів партнерського ЗВО

Інклюзивне проєктування як складова прогромадських ініціатив набуває дедалі більшої актуальності у розвитку крафтових харчових виробництв. Його мета – створення простору, зручного та безпечного для всіх категорій користувачів, незалежно від віку, фізичних чи когнітивних особливостей. У цьому контексті відбулася лекція професора кафедри технології р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розвиток крафтових виробництв через прогромадські ініціативи: лекція професора НУХТ для здобувачів партнерського ЗВО 18 квітня 2025