Н У Х Т

Про тенденції викладання у 2019-20 рр. дізнавалися наші викладачі

11 листопада 2019

Про тенденції викладання у 2019-20 рр. дізнавалися наші викладачі

8-9 листопада викладачі кафедр ділової іноземної мови та міжнародної комунікації й іноземних мов професійного спрямування стали учасниками 3-го масштабного форуму «Реформування вищої освіти в Україні» (3d Forum «Reforming higher education in Ukraine»), який відбувся на базі Київського національного торговельно-економічного університету за участю українських та європейських представників освітньої галузі:  Міжнародного освітньо-методичного центру Dinternal Education; British Council Ukraine,  Інституту вищої освіти, Національної академії наук України та ін.

Третій рік поспіль захід був зорієнтований на вчителів англійської мови в установах вищої освіти, завідувачів кафедр іноземних мов і вчителів англійської мови в професійних мовних школах і зібрав в одному місці величезну кількість учасників.

Мета форуму – поділитися останніми тенденціями, концепціями та даними досліджень, щоб забезпечити українським студентам кращу мовну освіту.

Викладачі мали можливість ознайомитися зі свіжими ідеями, порадами та практичними стратегіями викладання англійської мови у ЗВО України та за кордоном,  отримати останні знання про тенденції викладання у 2019-20 рр., що мають на меті змінити ставлення викладачів до освітніх програм, навчальних посібників і студентів.

Особливу увагу привернув майстер-клас, представлений Erzśebet Csisbi (Ержебет Чижбі), де розглядалися питання дистанційної освіти та інновацій в сфері вищої освіти: цікаві наукові дослідження, інструменти та платформи для роботи у віддаленому режимі із застосуванням всіх можливостей Інтернету. Вона зробила особливий наголос на тому, що життя підвело людство до розуміння необхідності навчання протягом життя, Lifelong Learning, і саме зараз змінюються підходи до викладання, постає необхідність шукати нові методи та засоби навчання потенційних студентів, які мешкають далеко від університету і мають різний вік, але потребують нових знань. Ця тема, безумовно, стає одним із важливих викликів для сучасних викладачів вищої школи.

Опублікований: 11-11-2019
Читайте також:
Екскурс в історію від Профспілки співробітників НУХТ

Вишукану будівлю блакитного кольору на розі вулиць Антоновича і Гетьмана Павла Скоропадського в Києві помітно здалеку. Будинок належав родині цукрозаводчиків Терещенків, зокрема Олександру Ніколовичу Терещенку, і є ровесником Київської політехніки. Його опорядження завершилося у 1898 році. На жаль, кияни значно менше знають про цю будівлю, ніж про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Екскурс в історію від Профспілки співробітників НУХТ 04 квітня 2024

Зустріч із магістрантами другого курсу на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Магістранти другого року навчання кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочали новий навчальний рік із зустрічі з завідувачем кафедри Анатолієм Куцом, гарантом освітньо-професійної програми «Технології продуктів бродіння і виноробства», професором Віталієм Прибильським і викладачами кафедри. На зустрічі обговорили підготовку до...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч із магістрантами другого курсу на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства 14 вересня 2022

У науково-практичній конференції «Органічне агровиробництво: освіта і наука» взяли участь наші викладачі

Викладачі  кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів взяли участь у щорічній VІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Органічне агровиробництво: освіта і наука», яка відбулася 25 жовтня 2022 року за ініціативи Федерації органічного руху України та Науково-методичного центру «Агроосвіта», за підтримки проєкту «Німецько-україн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У науково-практичній конференції «Органічне агровиробництво: освіта і наука» взяли участь наші викладачі 28 жовтня 2022

Здобувачі освіти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів на зв’язку з Кропивницьким фаховим коледжем харчування та торгівлі

Доброю традицією кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів є залучення до профорієнтаційної роботи здобувачів освіти-випускників фахових коледжів. Ось і 12 листопада здобувач другого року магістратури Євген Дзиґа разом із майбутніми випускниками освітнього ступеня «бакалавр» у режимі Zoom-конференції поспілкувалися з четвертокурсниками технолог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освіти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів на зв’язку з Кропивницьким фаховим коледжем харчування та торгівлі 15 листопада 2021