Н У Х Т

Про тенденції викладання у 2019-20 рр. дізнавалися наші викладачі

11 листопада 2019

Про тенденції викладання у 2019-20 рр. дізнавалися наші викладачі

8-9 листопада викладачі кафедр ділової іноземної мови та міжнародної комунікації й іноземних мов професійного спрямування стали учасниками 3-го масштабного форуму «Реформування вищої освіти в Україні» (3d Forum «Reforming higher education in Ukraine»), який відбувся на базі Київського національного торговельно-економічного університету за участю українських та європейських представників освітньої галузі:  Міжнародного освітньо-методичного центру Dinternal Education; British Council Ukraine,  Інституту вищої освіти, Національної академії наук України та ін.

Третій рік поспіль захід був зорієнтований на вчителів англійської мови в установах вищої освіти, завідувачів кафедр іноземних мов і вчителів англійської мови в професійних мовних школах і зібрав в одному місці величезну кількість учасників.

Мета форуму – поділитися останніми тенденціями, концепціями та даними досліджень, щоб забезпечити українським студентам кращу мовну освіту.

Викладачі мали можливість ознайомитися зі свіжими ідеями, порадами та практичними стратегіями викладання англійської мови у ЗВО України та за кордоном,  отримати останні знання про тенденції викладання у 2019-20 рр., що мають на меті змінити ставлення викладачів до освітніх програм, навчальних посібників і студентів.

Особливу увагу привернув майстер-клас, представлений Erzśebet Csisbi (Ержебет Чижбі), де розглядалися питання дистанційної освіти та інновацій в сфері вищої освіти: цікаві наукові дослідження, інструменти та платформи для роботи у віддаленому режимі із застосуванням всіх можливостей Інтернету. Вона зробила особливий наголос на тому, що життя підвело людство до розуміння необхідності навчання протягом життя, Lifelong Learning, і саме зараз змінюються підходи до викладання, постає необхідність шукати нові методи та засоби навчання потенційних студентів, які мешкають далеко від університету і мають різний вік, але потребують нових знань. Ця тема, безумовно, стає одним із важливих викликів для сучасних викладачів вищої школи.

Опублікований: 11-11-2019
Читайте також:
Блискучий приклад запровадження дуальної освіти на кафедрі технології молока і молочних продуктів: працює і в карантин

На кафедрі технології молока і молочних продуктів уже другий рік успішно продовжується практика запровадження елементів дуальної форми здобуття освіти, що передбачає поєднання навчання в університеті з навчанням на робочому місці на молокопереробному підприємстві. У 2019-2020 навчальному році тристоронній договір щодо підготовки фахівця освітнього...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Блискучий приклад запровадження дуальної освіти на кафедрі технології молока і молочних продуктів: працює і в карантин 30 квітня 2020

Під час виїзного заняття студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції відвідали заклад мережі «Pesto Cafe»

27 березня студенти групи ХЧ-3-1 у рамках дисципліни «Організація ресторанного господарства» відвідали ресторан мережі «Pesto Cafe». Супроводжували студентів викладачі кафедри, доцент Олена Павлюченко та старший викладач Людмила Дейниченко. Директор закладу Ірина Ярмольська продемонструвала майбутнім працівникам сфери ресторанного господарства тор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Під час виїзного заняття студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції відвідали заклад мережі «Pesto Cafe» 28 березня 2019

Наш студент – бронзовий призер Чемпіонату світу і володар Кубку Києва з пауерліфтингу

Наприкінці 2018 року Україна вперше в історії отримала право на проведення Чемпіонату світу з пауерліфтингу, push pull та окремих видів вправ під егідою федерації GPA-IPO (WORLD CHAMPIONSHIP GPA-IPO 2018), учасниками якого стали 550 спортсменів із 25 країн. Кожний із них ніс із собою неймовірний позитив і надзвичайні емоції у міксі з цілковитою гот...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наш студент – бронзовий призер Чемпіонату світу і володар Кубку Києва з пауерліфтингу 08 січня 2019

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбувся семінар

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбувся семінар "Технологія висококонцентрованих бражок з крохмалевмісної сировини". Доповідач – аспірант кафедри Світлана Ковальчук (керівник – Тетяна Мудрак) доповіла про особливості перероблення різних видів зернової сировини, а також вплив ступеня дисперсності зерна на процес розріджува...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбувся семінар 19 квітня 2018