Н У Х Т

Презентація НУХТ у Боярській об'єднаній територіальній громаді

20 вересня 2024

Презентація НУХТ у Боярській об'єднаній територіальній громаді

19 вересня відповідальний за профорієнтаційну роботу у Навчально-науковому інституті харчових технологій і по кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів, доцент Ігор Страшинський презентував наш університет у Боярській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №1 Боярської міської ради та у Забірському опорному закладі освіти Боярської міської ради.

Викладач ознайомив учнів 10-11 класів зі структурними підрозділами НУХТ, освітніми програми та спеціальностями університету. Докладніше учні дізналися про матеріальне забезпечення навчального процесу випускових кафедр Навчально-наукового інституту харчових технологій, бази практики, в тому числі за кордоном, спорткомплекс, дозвілля та умови проживання здобувачів у студентському містечку університету.

Учні були запрошені на День вступника 21 вересня та на підготовчі курси НУХТ, заняття на яких розпочинаються з жовтня 2024 року, а одинадцятикласникам Ігор Страшинський наголосив на спеціальностях університету з особливою підтримкою держави.

Колектив кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів висловлює особливу подяку директорці Боярської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 Боярської міської ради Крістіні Юрченко та в.о. директора Забірського опорного закладу освіти Боярської міської ради Олександру Шевчуку за сприяння в організації презентації нашого університету старшокласникам їх навчальних закладів.

Опублікований: 20-09-2024
Читайте також:
Приємні новини кафедри теплоенергетики та холодильної техніки

На кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки сертифікатна програма «Монтаж трубопроводів хладонових холодильних установок» увійшла у свою активну фазу. Слухачі завершили теоретичний курс, і перейшли до виконання практичних завдань. Крім того, закінчився курс сертифікатної програми «Основи 3-D моделювання інженерних мереж». Вітаємо її слухачів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Приємні новини кафедри теплоенергетики та холодильної техніки 04 лютого 2020

Виробнича практика здобувачів освітньо-професійної програми «Технології харчування» завершена

З 20 по 22 червня 2022 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся захист виробничої практики здобувачами освітнього ступеню «Бакалавр» за спеціальністю 181 «Харчові технології» 3 курсу денної та 1 курсу денної скороченої форм навчання освітньо-професійної програми «Технології харчування». Виробнича практика тривала з 3...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виробнича практика здобувачів освітньо-професійної програми «Технології харчування» завершена 23 червня 2022

Актуальні напрями застосування дієтичних добавок у фокусі уваги викладачів кафедри технології оздоровчих продуктів

Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів взяли участь у науково-практичному семінарі з міжнародною участю «Застосування дієтичних добавок: Коли? Кому? Та з якою метою?». Організаторами заходу виступили Асоціація дієтологів України та Національний університет біоресурсів і природокористування України за участі International Alliance of Diet...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні напрями застосування дієтичних добавок у фокусі уваги викладачів кафедри технології оздоровчих продуктів 19 грудня 2022

Перший акорд навчального року – урочиста посвята першокурсників у студенти НУХТ

30 серпня в актовій залі університету на хвилююче свято – традиційну урочисту церемонію посвяти першокурсників у студенти Національного університету харчових технологій зібралося численне товариство – винуватці свята-першокурсники, їх батьки й друзі, керівництво університету, директори навчально-наукових інститутів, декани факультетів, викладачі, р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший акорд навчального року – урочиста посвята першокурсників у студенти НУХТ 30 серпня 2019