Н У Х Т

Ефективні форми підвищення кваліфікації

20 січня 2023

Ефективні форми підвищення кваліфікації

Задля забезпечення зростання професійної майстерності педагогічних працівників, удосконалення вміння застосовувати сучасні освітні та педагогічні технології у Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ відбулося чергове онлайн-засідання Школи педагогічної майстерності.

Про практику застосування систем оцінювання навчальних досягнень здобувачів освіти: як оцінювати не знецінюючи доповідала голова циклової комісії природничо-математичних дисциплін Діана Карпінка.

Конфліктам у освітньому середовищі: причинам виникнення, їх змісту та подоланню був присвячений виступ викладачки циклової комісії обладнання харчових виробництв Марії Панасюк.

Школа підвищення педагогічної майстерності в коледжі була започаткована як одна з ефективних форм підвищення кваліфікації педагогічних працівників і не припиняє своєї діяльності навіть в умовах воєнного стану.

Опублікований: 20-01-2023
Читайте також:
Практичні аспекти харчових технологій

У рамках вивчення дисципліни «Вступ до харчових технологій: практичні і теоретичні аспекти. Модуль 5» для здобувачів-першокурсників Навчально-наукового інституту харчових технологій, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Харчові технології та інженерія», кафедрою технології м'яса і м'ясних продуктів за підтримки керівництва ПРАТ «МХП» ор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні аспекти харчових технологій 15 лютого 2024

Мікрокваліфікації та цифрові інструменти: досвід європейських колег

Професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін та асистентка кафедри Марія Омельченко долучилися до онлайн-тренінгу, присвяченого використанню інформаційно-комунікаційних технологій для управління та впровадження мікрокваліфікацій. Захід відбувся межах міжнародного проєкту Erasmus+ DOMANI («Розвиток екосистем мікроквал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мікрокваліфікації та цифрові інструменти: досвід європейських колег 02 червня 2025

Шлях до створення власного бренду: мотивуюча лекція для здобувачів-бакалаврів

У межах дисциплін «Менеджмент готельно-ресторанного господарства» та «Крафтові технології» для здобувачів третього і четвертого курсів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» відбувся гостьовий лекторій на тему «Поворотні моменти життя: як я знайшов своє покликання у виробництві комбучі» від власника бренду «Grybucha Kombycha» Олександра Гри...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Шлях до створення власного бренду: мотивуюча лекція для здобувачів-бакалаврів 28 березня 2025

Пріоритети наукових досліджень обговорили з колегами у Польщі фахівці кафедри іноземних мов професійного спрямування

27-28 листопада у м. Новий Сонч (Польща) працювала Міжнародна науково-практична конференція «Пріоритети наукових досліджень: теоретична і практична цінність», участь у якій взяли в. о. завідувача кафедри іноземних мов професійного спрямування Олена Галинська і доцент кафедри Яна Окопна. Конференція була присвячена актуальним і перспективним напрям...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пріоритети наукових досліджень обговорили з колегами у Польщі фахівці кафедри іноземних мов професійного спрямування 29 листопада 2018