Н У Х Т

Здобувачі-експерти долучилися до Загальнонаціональної хвилини мовчання

02 жовтня 2024

Здобувачі-експерти долучилися до Загальнонаціональної хвилини мовчання

Указом Президента України запроваджена Загальнонаціональна хвилина мовчання на знак вшанування пам’яті загиблих захисників і захисниць.

1-го жовтня, у День захисників і захисниць України та День українського козацтва. здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» освітньо-професійні програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» академічної групи ХЕ-2-7 разом із доцентом кафедри експертизи харчових продуктів Богданом Пащенком на знак поваги й вдячності долучилися до вшанування пам’яті загиблих захисників і захисниць, які віддали життя заради незалежності нашої держави. Тим самим свідомі студенти нагадали собі та оточуючим, що потрібно завжди пам’ятати тих, хто віддав найцінніше за те, щоб українці продовжували жити, навчатися, працювати.

Нехай ніколи не згасне пам’ять про подвиг тих, хто віддав своє життя за волю та незалежність України. Вічна пам’ять і вічна слава Героям!

Опублікований: 02-10-2024
Читайте також:
Із законодавством та стандартизацією у сфері безпечності харчової продукції знайомляться здобувачі на гостьових лекціях

18 вересня на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції  відбулася гостьова лекція «Законодавство України та стандартизація у сфері безпечності харчової продукції», яку прочитала начальниця науково-технічного сектору оцінки виробництв харчової галузі та підтвердження відповідності систем управління безпечністю харчових продуктів ДП «Ук...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із законодавством та стандартизацією у сфері безпечності харчової продукції знайомляться здобувачі на гостьових лекціях 19 вересня 2023

Дайджест виробничих питань харчовиків-2023: відбулася науково-практична конференція «Якість і безпека харчових продуктів»

9-10 листопада 2023 року в університеті відбулася VІ Міжнародна науково-практична конференція «Якість і безпека харчових продуктів». Співорганізаторами цьогорічної конференції виступали Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, Національний орган стандартизації ДП «Український науково-дослідний і навчал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дайджест виробничих питань харчовиків-2023: відбулася науково-практична конференція «Якість і безпека харчових продуктів» 14 листопада 2023

Міжнародний науковий круглий стіл на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

25 січня 2023 року кафедрою технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ім. В.Ф. Доценка був проведений Міжнародний науковий круглий стіл «Sustainable consumption in restaurant industry» («Розумне споживання в ресторанній індустрії»). Захід відбувся завдяки підтримці партнерів НУХТ, що ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародний науковий круглий стіл на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 26 січня 2023

НУХТ – володар Кубку України з пляжного футболу серед ЗВО

З 23 по 26 червня у місті Чорноморськ (Одеська область) відбувся фінал Кубку України з пляжного футболу серед жіночих і чоловічих команд студентів закладів вищої освіти. У запеклій боротьбі перемогу і Кубок України з пляжного футболу серед чоловічих команд студентів ЗВО вибороли наші студенти. Перший ігровий день для нашої команди видався важким,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ – володар Кубку України з пляжного футболу серед ЗВО 29 червня 2021