Н У Х Т

Другокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа» на практиці у Республіці Болгарія

08 липня 2022

Другокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа» на практиці у Республіці Болгарія

Кафедра готельно-ресторанної справи у цей непростий для нашої країни час продовжує співпрацю зі стейкхолдерами індустрії гостинності Болгарії щодо організації закордонної практики здобувачів вищої освіти бакалаврського рівня.

Студенти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» приступили до проходження виробничої практики у кращих готельних підприємствах морського узбережжя Болгарії.

Практична підготовка є обов’язковою компонентою освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти для підготовки фахівців із готельно-ресторанної справи.

Головним завданням виробничої практики для здобувачів другого року навчання є практична діяльність у закладах ресторанного господарства підприємств гостинності, під час якої вони ознайомлюються зі структурою підприємств, організацією послуг харчування, виробничих і сервісних процесів, а також функціональними обов’язками працівників.

Це дозволить нашим студентам закріпити та поглибити теоретичні знання з організації та технології обслуговування в засобах розміщення, ознайомитися зі сучасним обладнанням, методами та формами здійснення технологічних процесів, опанувати практичні професійні вміння та навички, бути готовими до самостійної професійної діяльності в умовах конкурентного ринкового середовища.

Закордонна практика дозволяє набути hard і soft skills, які сприятимуть успішному працевлаштуванню випускників як у вітчизняних, так і міжнародних підприємствах гостинності.

Міжнародна практика – це ще й можливість для майбутніх бакалаврів з готельно-ресторанної справи поєднати закріплення теоретичних знань і набуття практичних навиків у сучасних готельних підприємствах із удосконаленням професійної іншомовної компетентності, вивченням туристичних дестинацій і атракцій Республіки Болгарія, знайомством із культурою цієї країни, нетворкінгом із фахівцями-практиками тощо.

Організацію закордонної практики на кафедрі готельно-ресторанної справи здійснюють відповідальна від кафедри, доцентка Олена Шидловська і гарантка освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» бакалаврського рівня, в.о. деканки факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Віта Цирульнікова.

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи висловлює подяку компанії ЕООД «ТУРАЛ С» під керівництвом Гешо Любенова за багаторічну співпрацю і цінну підтримку викладацького і студентського колективу у цей непростий час збройної агресії рф проти України.

Опублікований: 08-07-2022
Читайте також:
Будувати свою фінансову систему вчилися здобувачі-фінансисти разом із незалежним фінансовим консультантом

«Як побудувати свою фінансову систему так, щоб ніколи за неї не хвилюватися?» – тема зустрічі студентів-фінансистів із незалежним фінансовим консультантом із особистих фінансів у рамках проєкту «Добробут нації» від Громадської організації «Ротарі Клуб Київ Інтернешенел». На запрошення доцентки кафедри фінансів Ганни Роганової незалежний фінансовий...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Будувати свою фінансову систему вчилися здобувачі-фінансисти разом із незалежним фінансовим консультантом 19 жовтня 2021

Лабораторна з випускницею

На лабораторну роботу з дисципліни «Світові технології борошняних та кондитерських виробів», що виконували здобувачі освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійної програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», завітала випускниця цієї освітньої програми, кондитерка пекарні «Leilia Bakery» Аліна Перелигіна. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лабораторна з випускницею 23 квітня 2024

Оскароносний фільм про дитину з вадами слуху на черговому засіданні Movie Club

Щороку разом зі світовою спільнотою Україна відзначає день людей з інвалідністю, який припадає на 3 грудня.  Поряд із нами живуть люди, фізичні можливості яких обмежені. Це ті, хто з певних причин не може повноцінно забезпечувати себе, доглядати за собою. Інвалідність може бути вродженою і набутою в результаті травм, інфекцій, тощо. Саме тому для ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Оскароносний фільм про дитину з вадами слуху на черговому засіданні Movie Club 03 грудня 2021

Розпочалася сертифікатна освітня програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

У новому осінньому сезоні розпочала свою роботу сертифікатна освітня програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі», організатором якої є кафедра готельно-ресторанної справи. Перше вступне заняття відбулося в комбінованій формі – частина слухачів була присутня в закладі ресторанного господарства «Львівська майстерня шоколаду», де, власне, в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочалася сертифікатна освітня програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» 27 жовтня 2021