Н У Х Т

Марафон захистів кваліфікаційних робіт на кафедрі біотехнології і мікробіології: на старті бакалаври

10 лютого 2022

Марафон захистів кваліфікаційних робіт на кафедрі біотехнології і мікробіології: на старті бакалаври

З 7 лютого на кафедрі біотехнології і мікробіології (БТМ) стартували публічні захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» освітньо-професійної програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» заочної форми навчання.

Цього року до складу Екзаменаційної комісії долучені викладачі кафедри: к.т.н., доцент Юрій Карлаш, к.б.н., доцентка Світлана Старовойтова, к.т.н., доцентка Вікторія Красінько. Очолює комісію завідувач кафедри – д.т.н. Віктор Стабніков, а функції секретаря комісії виконує асистент кафедри Віктор Удимович.

На початку захисту голова Екзаменаційної комісії привітав усіх присутніх із такою особливою датою та подією як захист кваліфікаційних робіт, відзначив дотримання всіх протокольних вимог до здобувачів і побажав усім дипломантам не хвилюватися, аби достойно представити свої напрацювання відповідно до тематики кваліфікаційної роботи.

До уваги комісії були представлені різноманітні роботи за тематиками, присвяченими отриманню органічних кислот для потреб харчової і фармацевтичної галузі, біосинтезу антибіотиків різного напряму застосування, отримання різноманітних вітамінів для вітамінних комплексів, накопичення мікробної маси харчового та кормового призначення та ін..

У цілому комісія відзначає належний рівень підготовки, виконання та представлення кваліфікаційних робіт здобувачів-бакалаврів, тому рішення про присвоєння кваліфікації «Бакалавр з біотехнологій та біоінженерії» приймались одноголосно.

Захисти тривають, тож побажаємо здобувачам удачі та витримки на захистах! 

Опублікований: 10-02-2022
Читайте також:
Виникнення та традиції святкування Хелловіну – здобувачі знайомляться з культурами англомовних країн

Вивчення англійської мови безпосередньо пов’язане із знайомством з культурами англомовних країн. Обговорення історії виникнення та традицій святкування Хелловіну – одна із багатьох можливостей прокачати свої мовні навички. Сьогодні студенти першого курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» взяли участь у цікавій дискусії, організованій доце...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виникнення та традиції святкування Хелловіну – здобувачі знайомляться з культурами англомовних країн 28 жовтня 2021

Захисти магістерських робіт з прикладної механіки

8 лютого на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки розпочалися захисти випускових робіт здобувачів освіти ступеня «Магістр». На цю довгоочікувану подію зібралась на тільки студентська спільнота, а і представники промисловості: голова екзаменаційної комісії, фахівець фірми ТОВ «ЕВОТЕК. ІНК.» Денис Пригодій, Тетяна Воловик (KOSTAL Ukraine), Андр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захисти магістерських робіт з прикладної механіки 08 лютого 2022

Нове поповнення книжкової полички студентів спеціальності «Енергетичне машинобудування»

Вийшов друком рекомендований вченою радою Національного університету харчових технологій підручник «Плодоовочесховища. Проектування, оптимізація, розрахунки» для студентів спеціальності 142 «Енергетичне машинобудування», одним із авторів якого є доцент кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Андрій Форсюк.  У підручнику надана методологія п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нове поповнення книжкової полички студентів спеціальності «Енергетичне машинобудування» 22 жовтня 2018

Поки студенти відпочивають – наставники навчаються!

Днями у Філологічній світлиці Івано-Франківського фахового коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбувся практикум з української мови для викладачів. Мотивацією для проведення такого заняття стали слова В.Стуса: «Освіта – це вид гігієни. Письмо з помилками – то як невимиті руки чи зуби», а метою – бажання збагатити знання з рідної мови, вдо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Поки студенти відпочивають – наставники навчаються! 16 січня 2024