Н У Х Т

Марафон захистів кваліфікаційних робіт на кафедрі біотехнології і мікробіології: на старті бакалаври

10 лютого 2022

Марафон захистів кваліфікаційних робіт на кафедрі біотехнології і мікробіології: на старті бакалаври

З 7 лютого на кафедрі біотехнології і мікробіології (БТМ) стартували публічні захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» освітньо-професійної програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» заочної форми навчання.

Цього року до складу Екзаменаційної комісії долучені викладачі кафедри: к.т.н., доцент Юрій Карлаш, к.б.н., доцентка Світлана Старовойтова, к.т.н., доцентка Вікторія Красінько. Очолює комісію завідувач кафедри – д.т.н. Віктор Стабніков, а функції секретаря комісії виконує асистент кафедри Віктор Удимович.

На початку захисту голова Екзаменаційної комісії привітав усіх присутніх із такою особливою датою та подією як захист кваліфікаційних робіт, відзначив дотримання всіх протокольних вимог до здобувачів і побажав усім дипломантам не хвилюватися, аби достойно представити свої напрацювання відповідно до тематики кваліфікаційної роботи.

До уваги комісії були представлені різноманітні роботи за тематиками, присвяченими отриманню органічних кислот для потреб харчової і фармацевтичної галузі, біосинтезу антибіотиків різного напряму застосування, отримання різноманітних вітамінів для вітамінних комплексів, накопичення мікробної маси харчового та кормового призначення та ін..

У цілому комісія відзначає належний рівень підготовки, виконання та представлення кваліфікаційних робіт здобувачів-бакалаврів, тому рішення про присвоєння кваліфікації «Бакалавр з біотехнологій та біоінженерії» приймались одноголосно.

Захисти тривають, тож побажаємо здобувачам удачі та витримки на захистах! 

Опублікований: 10-02-2022
Читайте також:
Працедавці України визнають НУХТ одним із найкращих університетів України з підготовки фахівців

Працедавці України визнали НУХТ одним із найкращих університетів України з підготовки фахівців за технічними та економічними спеціальностями. Шанси випускника зайняти вакансію в престижній компанії дослідив журнал «Гроші». Укладачі «зарплатного» рейтингу зазначають, що компанії, що брали участь у дванадцятому рейтингу вишів «Грошей», неохоче оціню...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Працедавці України визнають НУХТ одним із найкращих університетів України з підготовки фахівців 19 серпня 2019

В університеті відбулася XIV Міжнародна науково-практична конференція «Проблеми управління та економіки підприємств в сучасних умовах»

23 травня в університеті відбулася XIV Міжнародна Науково-практична конференція «Проблеми управління та економіки підприємств в сучасних умовах», організована науковцями кафедри менеджменту та адміністрування. Відкрив роботу конференції проректор з наукової роботи, професор Олександр Шевченко. Він наголосив на актуальності й надзвичайній важливост...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті відбулася XIV Міжнародна науково-практична конференція «Проблеми управління та економіки підприємств в сучасних умовах» 23 травня 2018

Нагорода німецькому партнеру вручена!

Висока нагорода від НУХТ – нагрудний знак «За особливі заслуги перед Національним університетом харчових технологій» успішно дісталася до Німеччини та вручена професору Стефану Юнге. Цю почесну місію виконала амбасадорка та випускниця нашого університету Марія Аліпатова, яка нині працює над виконанням інноваційних проєктів у Швеції та Німеччині, р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нагорода німецькому партнеру вручена! 16 червня 2023

«Смачний» movie club: Lemon tzatziki chicken Jamie's Plum Tarte Tatin

Увага! Бажано не приходити на заняття голодним, бо «Курка цацикі з лимоном» або «Сливовий Тарт Татен» – навіть назви звучать дуже смачно. А ще коли про них розповідає Джеймі Олівер – відомий шеф-повар, ресторатор, автор популярних у світі книг і телепрограм на теми кулінарії. Саме його презентацію рецептів дивилися здобувачі групи ГС-1-9а з виклада...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Смачний» movie club: Lemon tzatziki chicken Jamie's Plum Tarte Tatin 22 вересня 2023