Н У Х Т

Марафон захистів кваліфікаційних робіт на кафедрі біотехнології і мікробіології: на старті бакалаври

10 лютого 2022

Марафон захистів кваліфікаційних робіт на кафедрі біотехнології і мікробіології: на старті бакалаври

З 7 лютого на кафедрі біотехнології і мікробіології (БТМ) стартували публічні захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» освітньо-професійної програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» заочної форми навчання.

Цього року до складу Екзаменаційної комісії долучені викладачі кафедри: к.т.н., доцент Юрій Карлаш, к.б.н., доцентка Світлана Старовойтова, к.т.н., доцентка Вікторія Красінько. Очолює комісію завідувач кафедри – д.т.н. Віктор Стабніков, а функції секретаря комісії виконує асистент кафедри Віктор Удимович.

На початку захисту голова Екзаменаційної комісії привітав усіх присутніх із такою особливою датою та подією як захист кваліфікаційних робіт, відзначив дотримання всіх протокольних вимог до здобувачів і побажав усім дипломантам не хвилюватися, аби достойно представити свої напрацювання відповідно до тематики кваліфікаційної роботи.

До уваги комісії були представлені різноманітні роботи за тематиками, присвяченими отриманню органічних кислот для потреб харчової і фармацевтичної галузі, біосинтезу антибіотиків різного напряму застосування, отримання різноманітних вітамінів для вітамінних комплексів, накопичення мікробної маси харчового та кормового призначення та ін..

У цілому комісія відзначає належний рівень підготовки, виконання та представлення кваліфікаційних робіт здобувачів-бакалаврів, тому рішення про присвоєння кваліфікації «Бакалавр з біотехнологій та біоінженерії» приймались одноголосно.

Захисти тривають, тож побажаємо здобувачам удачі та витримки на захистах! 

Опублікований: 10-02-2022
Читайте також:
Українська – мова героїв!

Протягом минулого тижня кафедра гуманітарних дисциплін провела низку заходів до відзначення Міжнародного дня рідної мови зі здобувачами різних факультетів та інститутів. Під час тематичної бесіди професорка Надія Левицька підкреслила, що на тлі російської агресії українці почали глибше розуміти значення захисту державної мови як чинника безпеки де...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Українська – мова героїв! 27 лютого 2023

Проводити генетичні дослідження вчилися здобувачі-біотехнологи

Для викладачів кафедри біотехнології і мікробіології вже стало традицією проведення лабораторних занять з генетики в режимі відеоконференції. Звісно, здобувачі беруть участь дистанційно, проте мають змогу побачити весь процес виконання роботи на власні очі. Нещодавно була проведена робота, яка стосувалася дослідження частоти виникнення спонтанних ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Проводити генетичні дослідження вчилися здобувачі-біотехнологи 24 листопада 2020

Мистецтво кулінарії на практиці опановують наші здобувачі

Мистецтво кулінарії – одне з найдавніших, яке постійно оновлюється, а впровадження новітніх технологій вносить свої корективи в технологію приготування та сучасне подання страв. Тож лабораторним заняттям з дисципліни «Виробництво кулінарної продукції» у Сумському фаховому коледжі нашого університету приділяється особлива увага.  Враховуючи умови к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мистецтво кулінарії на практиці опановують наші здобувачі 16 вересня 2020

Одноденний туристичний похід у Карпати здійснили здобувачі спеціальності «Туризм»

Одноденні туристичні походи дозволяють насолоджуватися мальовничими природними ландшафтами та отримувати помірне фізичне навантаження. У такий похід відправилися здобувачі кафедри туристичного та готельного бізнесу й здійснили сходження на найвищу точку Боржавського хребта – гору Гимба. Гора Ґимба (Ґемба) є однією з найвищих вершин гірського масив...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Одноденний туристичний похід у Карпати здійснили здобувачі спеціальності «Туризм» 14 листопада 2022