Н У Х Т

Марафон захистів кваліфікаційних робіт на кафедрі біотехнології і мікробіології: на старті бакалаври

10 лютого 2022

Марафон захистів кваліфікаційних робіт на кафедрі біотехнології і мікробіології: на старті бакалаври

З 7 лютого на кафедрі біотехнології і мікробіології (БТМ) стартували публічні захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» освітньо-професійної програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» заочної форми навчання.

Цього року до складу Екзаменаційної комісії долучені викладачі кафедри: к.т.н., доцент Юрій Карлаш, к.б.н., доцентка Світлана Старовойтова, к.т.н., доцентка Вікторія Красінько. Очолює комісію завідувач кафедри – д.т.н. Віктор Стабніков, а функції секретаря комісії виконує асистент кафедри Віктор Удимович.

На початку захисту голова Екзаменаційної комісії привітав усіх присутніх із такою особливою датою та подією як захист кваліфікаційних робіт, відзначив дотримання всіх протокольних вимог до здобувачів і побажав усім дипломантам не хвилюватися, аби достойно представити свої напрацювання відповідно до тематики кваліфікаційної роботи.

До уваги комісії були представлені різноманітні роботи за тематиками, присвяченими отриманню органічних кислот для потреб харчової і фармацевтичної галузі, біосинтезу антибіотиків різного напряму застосування, отримання різноманітних вітамінів для вітамінних комплексів, накопичення мікробної маси харчового та кормового призначення та ін..

У цілому комісія відзначає належний рівень підготовки, виконання та представлення кваліфікаційних робіт здобувачів-бакалаврів, тому рішення про присвоєння кваліфікації «Бакалавр з біотехнологій та біоінженерії» приймались одноголосно.

Захисти тривають, тож побажаємо здобувачам удачі та витримки на захистах! 

Опублікований: 10-02-2022
Читайте також:
Світ природних харчових барвників: від історії до сучасних тенденцій

Викладачі університету не втрачають жодної нагоди поділитися родзинками фаху зі здобувачами освіти нашого навчально-наукового комплексу. Про різноманіття природних харчових барвників і джерел їх отримання, а також світові тенденції переходу до натуральних барвників, що отримують з рослинних і тваринних джерел, дізналися днями здобувачі освіти відо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Світ природних харчових барвників: від історії до сучасних тенденцій 14 березня 2025

Магістранти серед членів наукової організації «Центр українсько-європейського наукового співробітництва»

Магістрантка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» Марія Омельченко стала членкинею наукової організації «Центр українсько-європейського наукового співробітництва» (ЦУЄНС). Основною метою діяльності ЦУЄНС є вивчення досві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти серед членів наукової організації «Центр українсько-європейського наукового співробітництва» 18 січня 2024

Конкурс фахової майстерності підтвердив високий рівень підготовки наших студентів

У Кропивницькому інженерному коледжі ЦНТУ завершився V Всеукраїнський конкурс фахової майстерності з професії «Токар», який проводився під егідою Міністерства освіти і науки України. Серед 19 учасників цьогорічного Всеукраїнського конкурсу були представлені 11 команд закладів вищої освіти Херсона, Дніпра, Тернополя, Полтави, Кропивницького, Черкас...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Конкурс фахової майстерності підтвердив високий рівень підготовки наших студентів 24 квітня 2019

Розвиток естетики й почуття прекрасного на черговому засіданні Еnglish speaking club

Уже стало доброю традицією на кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної комунікації проводити пізнавальні та наукові заходи за участі іноземних гостей. Нещодавно відбулося чергове засідання Еnglish speaking club, як завжди за участі спеціального гостя із Сполучених Штатів Stuart Snuggs і викладача Наталії Божок. До порядку денного засідання ув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розвиток естетики й почуття прекрасного на черговому засіданні Еnglish speaking club 21 листопада 2019