Н У Х Т

Бакалаври-біотехнологи розвивають soft skills на тренінгу з конфліктології

10 листопада 2023

Бакалаври-біотехнологи розвивають soft skills на тренінгу з конфліктології

Днями відбулася гостьова лекція з дисципліни «Ділова комунікативність» для бакалаврів спеціальності 162 «Біотехнології і біоінженерія». Лекцію «Що таке конфлікти та як ними управляти» прочитала менеджерка Корпоративного університету Корпорації «Артеріум» Тетяна Ковтонюк, яка є експерткою з конфліктології.

Протягом лекції з’ясовували: що таке конфлікт, які фактори можуть призвести до конфлікту, які існують сторони та механізми конфлікту, як ефективно вирішувати конфлікти.

Фахівчиня доступно та зрозуміло пояснила основні поняття та механізми конфліктів. Зокрема, наголосила, що конфлікт – це природна частина людського життя, тому не всі конфлікти є негативними. Деякі з них можуть стати стимулом для розвитку та змін. Однак, важливо вміти ефективно вирішувати конфліктні ситуації, щоб вони не призвели до негативних наслідків.

Здобувачі освіти відзначили корисність теми лекції, під час якої отримали багато нової інформації про конфлікти і навчилися краще розуміти їх природу, механізми та шляхи вирішення. Особливо їм сподобалися приклади конфліктних ситуацій з життя, що сприяло ще більшому розумінню інформації. Бакалаври вдячні Корпорації «Артеріум» за чудову можливість прокачати soft skills з конфліктології.

Опублікований: 10-11-2023
Читайте також:
Четвертокурсники-біотехнологи закріпили на практиці знання з дисципліни «Основи екобіотехнологій»

Ніби вже кінець листопаду і грибна пора далеко позаду, але, виявляється, є місця, і що найдивовижніше, у густозаселеній частині Києва, де можна збирати гриби цілий рік. Ось і студенти-біотехнологи 4 курсу під керівництвом доцента кафедри біотехнології і мікробіології (БТМ) Вікторії Красінько відвідали виробничий завод екзотичних грибів ТДВ «ЕСМАШ»...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Четвертокурсники-біотехнологи закріпили на практиці знання з дисципліни «Основи екобіотехнологій» 27 листопада 2018

Як відкрити успішний ресторан дізналися студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Уже стало доброю традицією кафедри готельно-ресторанної справи зустріч здобувачів вищої освіти із Аліною Ізмайловою. Випускниця кафедри успішно керує мережею закладів ресторанного господарства «EuroCityFamily» (м. Костянтинівка), до якої входить ресторан, пекарня і кав’ярня. ⠀ Здобувачі отримали корисні інсайти та відповіді на хвилюючі питання сьо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як відкрити успішний ресторан дізналися студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 24 листопада 2020

Подорож в світ професій від Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ

9 листопада у місті Хмельницькому за ініціативи Хмельницького обласного центру зайнятості при Міністерстві соціальної політики України відбувся інтерактивний профорієнтаційний захід «Подорож в світ професій (ярмарків професій)» для учнів загальноосвітніх закладів. Кам’янець-Подільський коледж харчової промисловості НУХТ представили заступник дирек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Подорож в світ професій від Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ 12 листопада 2018

Наша стратегія – розширення співпраці з інститутами НАН України та галузевими академіями наук

Триває розширення співпраці нашого університету з інститутами НАН України та галузевими академіями наук щодо виконання спільних наукових досліджень згідно зі стратегічним планом розвитку НУХТ на 2021-2025 роки. У вересні 2023 року за ініціативи ректора Олександра Шевченка та директора Інституту садівництва НААН Ігора Гриника підготовлено та підписа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наша стратегія – розширення співпраці з інститутами НАН України та галузевими академіями наук 21 вересня 2023