Н У Х Т

Час біжить, залишаючи спогади...

22 вересня 2021

Час біжить, залишаючи спогади...

Як показують дослідження, для переважної більшості людей не лише улюблені речі створюють сприятливу атмосферу на роботі, а велике значення мають теплі стосунки у колективі. У цьому зайвий раз змогли впевнитися і співробітники кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації, коли 16 вересня 2021 року на засідання кафедри із дружнім візитом до НУХТ завітали шановні доцентки Людмила Шапран і Людмила Куниця.

Людмила Куниця працювала на посаді доцентки кафедри. За час роботи в університеті вела значну навчальну методичну, наукову та виховну роботу. З вересня 2004 року була заступником декана факультету економіки і менеджменту з виховної роботи та відповідальною за виховну роботу на кафедрі. Брала участь у створенні мультимедійних кабінетів.

Людмила Шапран працювала на посаді завідувачки кафедри іноземних мов з 2004 року. З 30 березня 2011 року працювала доценткою кафедри іноземних мов. З 2010 року була членом комісії з прийому вступного іспиту з іноземної мови до аспірантури та комісії з прийому вступних іспитів з іноземної мови до магістратури НУХТ. У навчальному процесі широко використовувала рольові ігри, що сприяли активізації засвоєння мовних конструкцій, формуванню мовних навичок та активному використанню лексики зі своєї спеціальності.

За святковим столом і чашечкою кави колеги згадували довгі роки, які віддали плідній науково-педагогічній праці, а на їх адресу звучали слова глибокої вдячності за людяне ставлення до колег і студентів, за чудовий досвід і неоціненну спадщину, яку вони передали молодшим викладачам.

Радість зустрічі, теплі слова, квіти, посмішки, фото на згадку та щирість людського спілкування – все це визначило атмосферу святкового дня.

Опублікований: 22-09-2021
Читайте також:
Кафедра готельно-ресторанної справи постійно розширює співпрацю з професійними об’єднаннями індустрії гостинності

Кафедра готельно-ресторанної справи активно співпрацює з професійними об’єднаннями індустрії гостинності. Співпраця колективу кафедри з Національною ресторанною асоціацією України розпочалася ще восени 2021 р. із нетворкінг-зустрічей щодо перспектив і майбутніх планів співпраці – обговорення запитів і потреб під час взаємодії стейкхолдерів із закл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра готельно-ресторанної справи постійно розширює співпрацю з професійними об’єднаннями індустрії гостинності 29 листопада 2022

Міжнародний конгрес з кулінарії та вулканічних екосистем відвідали наші викладачі

У перші зимові дні відбувся 1-й Міжнародний конгрес з кулінарії та вулканічних екосистем WorldCanic-2021, організований лідируючою групою мультимедійних комунікацій Іспанії, що спеціалізується на диджіталізації ресторанного бізнесу «Vocento Gastronomia». Захід у форматі оффлайн відбувався на іспанському острові Лансароте, що входить до групи Канар...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародний конгрес з кулінарії та вулканічних екосистем відвідали наші викладачі 06 грудня 2021

Зимова практика першокурсників спеціальності «Туризм» проходить у Карпатах

Традиційно другий семестр для першокурсників спеціальності 242 «Туризм» розпочався із зимової практики з активного туризму у … Карпатах! 13 січня 2020 року під керівництвом доцента Юрія Сологуба та асистента Ольги Дмитрієвської студенти помандрували у с. Верхній Студенний Закарпатської області, де їх тепло і по-дружньому зустріли досвідченні інстр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зимова практика першокурсників спеціальності «Туризм» проходить у Карпатах 17 січня 2020

Викладачі підвищують кваліфікацію на міжнародних тренінгових програмах

Доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяна Мірзодаєва успішно завершила онлайн-навчання в рамках тренінгової програми «Диверсифікація сільської економіки через мережу громадських консультаційних центрів туризму». Програма була створена та реалізована Академією сільського розвитку ГО «Спілка сільського зеленого туризму України» за п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі підвищують кваліфікацію на міжнародних тренінгових програмах 13 травня 2024