Н У Х Т

Час біжить, залишаючи спогади...

22 вересня 2021

Час біжить, залишаючи спогади...

Як показують дослідження, для переважної більшості людей не лише улюблені речі створюють сприятливу атмосферу на роботі, а велике значення мають теплі стосунки у колективі. У цьому зайвий раз змогли впевнитися і співробітники кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації, коли 16 вересня 2021 року на засідання кафедри із дружнім візитом до НУХТ завітали шановні доцентки Людмила Шапран і Людмила Куниця.

Людмила Куниця працювала на посаді доцентки кафедри. За час роботи в університеті вела значну навчальну методичну, наукову та виховну роботу. З вересня 2004 року була заступником декана факультету економіки і менеджменту з виховної роботи та відповідальною за виховну роботу на кафедрі. Брала участь у створенні мультимедійних кабінетів.

Людмила Шапран працювала на посаді завідувачки кафедри іноземних мов з 2004 року. З 30 березня 2011 року працювала доценткою кафедри іноземних мов. З 2010 року була членом комісії з прийому вступного іспиту з іноземної мови до аспірантури та комісії з прийому вступних іспитів з іноземної мови до магістратури НУХТ. У навчальному процесі широко використовувала рольові ігри, що сприяли активізації засвоєння мовних конструкцій, формуванню мовних навичок та активному використанню лексики зі своєї спеціальності.

За святковим столом і чашечкою кави колеги згадували довгі роки, які віддали плідній науково-педагогічній праці, а на їх адресу звучали слова глибокої вдячності за людяне ставлення до колег і студентів, за чудовий досвід і неоціненну спадщину, яку вони передали молодшим викладачам.

Радість зустрічі, теплі слова, квіти, посмішки, фото на згадку та щирість людського спілкування – все це визначило атмосферу святкового дня.

Опублікований: 22-09-2021
Читайте також:
Таємниці змішаного навчання розкривають наші викладачі

У наших освітніх реаліях останнім часом популярним стало змішане навчання. Це – методика, за якою студенти засвоюють частину матеріалу онлайн і якоюсь мірою самостійно керують своїм часом, а частину – офлайн, в аудиторії. Водночас це логічно пов’язані між собою компоненти теми. Зрештою, студенти отримують цілісний навчальний досвід. Ще два роки том...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Таємниці змішаного навчання розкривають наші викладачі 30 травня 2022

Мотиваційна зустріч із випускницею

У межах дисципліни «Інноваційні ресторанні  технології» випускниця Дарина Юрченко зустрілася з магістрантами освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» й розповіла про компанію «Eat me at», в якій зараз займає посаду технолога. Гостя поділилася зі здобувачами практичним досвідом у сфері виробництва, звернула увагу на ін...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мотиваційна зустріч із випускницею 14 вересня 2021

Спільний захист випускників кафедр ТОКТП і МАХФВ на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр»

На спільному засіданні екзаменаційної комісії кафедр технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування (ТОКТП) і машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв (МАХФВ) відбулися захисти кваліфікаційних робіт на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» зі спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» освітньо-професійної програм...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Спільний захист випускників кафедр ТОКТП і МАХФВ на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» 20 червня 2023

Спільно з виробничниками виконали лабораторну роботу магістранти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

22 листопада на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів відбулося лабораторне заняття з дисципліни «Інноваційні технології м’ясних і м'ясомістких продуктів» для магістрантів першого курсу освітньо-професійної програми «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса». За ініціативи професорки Ірини Шевченко до заняття долучилися фахівц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Спільно з виробничниками виконали лабораторну роботу магістранти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 23 листопада 2023