Н У Х Т

Особливості управління службою хаускіпінгу від фахівчині-практика сфери гостинності Німеччини

10 жовтня 2025

Особливості управління службою хаускіпінгу від фахівчині-практика сфери гостинності Німеччини

У межах вивчення дисципліни «Менеджмент готельно-ресторанного господарства» здобувачі четвертого курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» за ініціативи викладача дисципліни, доцента кафедри готельно-ресторанної справи Юрія Ткачука прослухали гостьову лекцію хаузменеджерки служби хаускіпінгу готелю Novotel (Hannover, Німеччина) Ірини Побідаш.

Фахівчиня детально висвітлила специфіку організації роботи служби хаускіпінгу в готелі міжнародної мережі Accor; особистий кар'єрний шлях у готельному бізнесі за кордоном; щоденні обов’язки менеджера хаускіпінгу: планування графіків, контроль якості, управління персоналом; засоби та інвентар, що використовуються в прибиранні та обслуговуванні номерного фонду;      впровадження цифрових технологій у внутрішні процеси готелю; екологічні стандарти обслуговування, які практикує служба хаускіпінгу готельного бренду Novotel.

Особливу зацікавленість у здобувачів освіти викликала віртуальна екскурсія готельними номерами, під час якої вони змогли ознайомитися зі структурою та функціонуванням служби на практиці.

Учасники зустрічі активно ставили запитання, обговорювали професійні аспекти роботи та обмінювалися враженнями від діяльності європейських готелів. Такий формат комунікації з фахівцем міжнародної готельної індустрії став чудовим практичним доповненням до теоретичних знань, що отримують студенти під час навчання.

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи щиро вдячний пані Ірині Побідаш за надану можливість ознайомитися з реаліями професійної діяльності служби хаускіпінгу в сучасному європейському готелі.

Опублікований: 10-10-2025
Читайте також:
Вебінар із провідним науковцем від платформи «Ukraine Global Faculty»

3 жовтня 2023 року здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» освітньо-професійної програми «Технології харчування» разом із її гарантом Олегом Кузьміним і викладачами кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції прослухали онлайн-лекцію «Вимірювання освіти за межами академічного навчання» Андреаса Шлейхера директора з питань освіти та навич...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вебінар із провідним науковцем від платформи «Ukraine Global Faculty» 09 жовтня 2023

Третьокурсники освітньої програми «Економіка і правове забезпечення бізнесу» закріплюють теорію

Здобувачі третього курсу освітньої програми «Економіка і правове забезпечення бізнесу» разом із лекторкою дисципліни Оленою Негодою відвідали 5 жовтня судові засідання у Господарському суді м. Києва. Під час  судового процесу здобувачі освіти мають змогу опанувати провадження справ у порядку господарського судочинства та практично засвоїти теорети...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Третьокурсники освітньої програми «Економіка і правове забезпечення бізнесу» закріплюють теорію 05 жовтня 2022

Розпочали роботу відбіркові комісії навчально-наукових інститутів і факультетів нашого університету

Шановні вступники! Нагадуємо, що розпочали роботу відбіркові комісії навчально-наукових інститутів і факультетів нашого університету. Працюють телефонні лінії та електронні адреси для консультацій з питань вступу у 2020 році. Відбіркові комісії працюють: - з понеділка по п’ятницю – з 9:00 до 17:00 (без обідньої перерви);- 16, 22, 31 серпня та 6 ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочали роботу відбіркові комісії навчально-наукових інститутів і факультетів нашого університету 05 серпня 2020

Поради, як написати чудову наукову статтю та опублікувати її отримали здобувачі від вченого зі світовим ім’ям

7 березня 2023 року відбулася онлайн-лекція «How to Write a Great Research Paper and Get it Published» («Як написати чудову наукову статтю та опублікувати її») професора університету Дрекселя (Філадельфія, США), засновника та директора Інституту наноматеріалів Е. Дж. Дрекселя, доктора технічних наук Юрія Гогоці, яку з цікавістю прослухали викладачі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Поради, як написати чудову наукову статтю та опублікувати її отримали здобувачі від вченого зі світовим ім’ям 08 березня 2023