Н У Х Т

На кафедрі технології молока і молочних продуктів підвели підсумки виробничої практики четвертокурсників

17 жовтня 2018

На кафедрі технології молока і молочних продуктів підвели підсумки виробничої практики четвертокурсників

Кафедра технології молока і молочних продуктів щороку проводить підсумкові конференції за результатами проходження студентами практичної підготовки. Цей рік не став виключенням, і відповідальна за практичну підготовку студентів, доцент Олена Онопрійчук організувала конференцію за участю студентів 4-го курсу.

Студенти продемонстрували цікаві доповіді з ілюстрованими презентаціями по кожному підприємству, серед них ПАТ «Дубномолоко», ТОВ «Фірма «Люсдорф», ТОВ  «Стандарт-молоко», ВАТ «Світловодський маслосирзавод», ТОВ «Молочна компанія «Мілк лайн», ТОВ «Хмільницький завод «Молочний візит», Канівська філія ТОВ «КЛУБ СИРУ», ВАТ «Пирятинський сирзавод», ПАТ «ЖЛК Україна», ТДВ «Золотоніський маслоробний комбінат», ПАТ «Яготинський маслозавод», Філія ПАТ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей», ТОВ «Фірма «Фавор», ПрАТ «Обухівський молокозавод», ПАТ «Ковельмолоко», ТОВ «Три ведмеді», ПАТ «Юрія», ПрАТ «Кагма», ТОВ «Рихальський завод сухого молока», ТОВ «Буринський молокозавод», ТОВ «Скомекс-Україна», ТзОВ «Радивилівмолоко», ТДВ «Бровари-молоко», ПАТ «Житомирський маслозавод».

Студенти-практиканти поділилися своїми враженнями від проходження практичної підготовки на сучасних підприємствах молочної промисловості та отриманими на виробництві знаннями з інноваційних технологій зі своїми колегами та викладачами кафедри технології молока і молочних продуктів: завідувачем кафедри Галиною Поліщук, доцентами Оленою Грек, Оленою Красулею, Анастасією Пухляк, Тетяною Осьмак, старшим викладачем Уляною Кузьмик, асистентами Ігорем Устименком, Тетяною Пшеничною та Оксаною Басс.

Студенти молодших курсів, які в майбутньому будуть обирати  підприємства для практичної підготовки,  з особливим інтересом слухали доповідачів і задавали питання.

Присутні відзначили високий рівень практичної підготовки студентів, які в подальшому будуть застосовувати набуті знання під час виконання кваліфікаційних дипломних проектів і робіт за освітніми ступенями «Бакалавр» та «Магістр».

Опублікований: 17-10-2018
Читайте також:
Новини Науково-технічної бібліотеки університету

13 січня виповнюється 120 років від дня народження українського письменника-гумориста Олександра Ковіньки. Олександр Іванович був носієм звичаєвої культури, він виробив свій власний стиль неквапливої, іронічної, по-народному мудрої оповіді. Влучне сатиричне слово письменника було спрямоване проти аморальності, дармоїдства, безкультур’я, казнокрадс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новини Науково-технічної бібліотеки університету 13 січня 2020

Майстер-класи для майбутніх вступників…

30 та 31 січня 2018 р. викладачі та студенти спеціальності «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів» Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ провели майстер-класи «Виробництво заварних тістечок» і «Розроблення та випікання тістечок із листкового тіста» для учнів 8-10-х класів КУ Сумської загальноосвітньої ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-класи для майбутніх вступників… 01 лютого 2018

Черговий круглий стіл «Перспективи та сучасний стан підготовки фахівців-енергетиків» на кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки

На кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки відбувся черговий традиційний круглий стіл «Перспективи та сучасний стан підготовки фахівців-енергетиків». Окрім гарантів освітніх програм усіх освітніх рівнів і викладачів кафедри захід відвідали представники бізнесу, фахових коледжів та Громадської Спілки «Холодильна Асоціація України», зокрема Т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Черговий круглий стіл «Перспективи та сучасний стан підготовки фахівців-енергетиків» на кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки 31 жовтня 2022

Packaging Innovations Conference 2024

6 червня 2024 р. в Києві відбулася 10-та Міжнародна конференція «Інновації в упаковці 2024», на якій наш університет представляла доцентка кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв Наталія Кулик. Учасники заходу розглянули тенденції ринку пакування, вимоги до упаковки в умовах війни, сучасні підходи до збирання та перероблення ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Packaging Innovations Conference 2024 10 червня 2024