Н У Х Т

На кафедрі технології молока і молочних продуктів підвели підсумки виробничої практики четвертокурсників

17 жовтня 2018

На кафедрі технології молока і молочних продуктів підвели підсумки виробничої практики четвертокурсників

Кафедра технології молока і молочних продуктів щороку проводить підсумкові конференції за результатами проходження студентами практичної підготовки. Цей рік не став виключенням, і відповідальна за практичну підготовку студентів, доцент Олена Онопрійчук організувала конференцію за участю студентів 4-го курсу.

Студенти продемонстрували цікаві доповіді з ілюстрованими презентаціями по кожному підприємству, серед них ПАТ «Дубномолоко», ТОВ «Фірма «Люсдорф», ТОВ  «Стандарт-молоко», ВАТ «Світловодський маслосирзавод», ТОВ «Молочна компанія «Мілк лайн», ТОВ «Хмільницький завод «Молочний візит», Канівська філія ТОВ «КЛУБ СИРУ», ВАТ «Пирятинський сирзавод», ПАТ «ЖЛК Україна», ТДВ «Золотоніський маслоробний комбінат», ПАТ «Яготинський маслозавод», Філія ПАТ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей», ТОВ «Фірма «Фавор», ПрАТ «Обухівський молокозавод», ПАТ «Ковельмолоко», ТОВ «Три ведмеді», ПАТ «Юрія», ПрАТ «Кагма», ТОВ «Рихальський завод сухого молока», ТОВ «Буринський молокозавод», ТОВ «Скомекс-Україна», ТзОВ «Радивилівмолоко», ТДВ «Бровари-молоко», ПАТ «Житомирський маслозавод».

Студенти-практиканти поділилися своїми враженнями від проходження практичної підготовки на сучасних підприємствах молочної промисловості та отриманими на виробництві знаннями з інноваційних технологій зі своїми колегами та викладачами кафедри технології молока і молочних продуктів: завідувачем кафедри Галиною Поліщук, доцентами Оленою Грек, Оленою Красулею, Анастасією Пухляк, Тетяною Осьмак, старшим викладачем Уляною Кузьмик, асистентами Ігорем Устименком, Тетяною Пшеничною та Оксаною Басс.

Студенти молодших курсів, які в майбутньому будуть обирати  підприємства для практичної підготовки,  з особливим інтересом слухали доповідачів і задавали питання.

Присутні відзначили високий рівень практичної підготовки студентів, які в подальшому будуть застосовувати набуті знання під час виконання кваліфікаційних дипломних проектів і робіт за освітніми ступенями «Бакалавр» та «Магістр».

Опублікований: 17-10-2018
Читайте також:
Нові технології для харчування та зміцнення здоров’я: гостьова лекція від грецької науковиці

Продовжується плідна співпраця між нашим університетом і ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі», викладачі кафедри технології харчових виробництв та ресторанного господарства якого люб’язно запросили викладачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції та здобувачів старших курсів освітнього ступеня «бакалавр» с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові технології для харчування та зміцнення здоров’я: гостьова лекція від грецької науковиці 25 жовтня 2023

Кафедра іноземних мов професійного спрямування вже готує охочих до складання ЄВІ

Колектив кафедри іноземних мов професійного спрямування вже розпочав заняття на підготовчих курсах до складання єдиного вступного іспиту (ЄВІ) – тестування з іноземної (англійської) мови для вступу до магістратури та аспірантури. Заняття проводять досвідчені професіонали – доцентка Ольга Нежива, викладачки Надія Шерстюк та Юлія Ткачук, які фахово ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра іноземних мов професійного спрямування вже готує охочих до складання ЄВІ 25 квітня 2024

Новорічний вертеп для колег і містян

13 січня напередодні свята Василя або Нового року за старим стилем студенти Смілянського коледжу харчових технологій нашого університету вирішили привітати колектив свого навчального закладу та рідне місто. Пройшовши коридорами навчального закладу, веселий гурт студентів заспівав відомі українські колядки та щедрівки: «Ой, радуйся, земле!», «Щедри...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новорічний вертеп для колег і містян 16 січня 2017

Пропозиції стажування у ПрАТ «Фармацевтична фірма «Дарниця» отримали студенти кафедри біотехнології і мікробіології

25 вересня до магістрантів спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» кафедри біотехнології і мікробіології завітали представники ПрАТ «Фармацевтична фірма «Дарниця» – керівник напрямку навчання та розвитку персоналу Ольга Лаврик і провідний інженер-технолог Лілія Савчук. Ольга ознайомила присутніх із історією одного з провідних фармацевтичн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пропозиції стажування у ПрАТ «Фармацевтична фірма «Дарниця» отримали студенти кафедри біотехнології і мікробіології 27 вересня 2018