Н У Х Т

Свято вареника у Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

19 жовтня 2018

Свято вареника у Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

19 жовтня 2018 року в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ в рамках святкування Дня працівників харчової промисловості відбулося Свято вареника.

Участь у заході взяли групи кулінарного напряму. Студенти плідно працювали, вивчали історію та рецептуру знатного смаколика, наліпили величезну кількість вареників із різною начинкою – з маком, з гарбузом, з цибулею та оселедцем. Студенти показали не лише свої кулінарні здібності, а й продемонстрували неперевершений артистизм та істинно народні таланти віртуозною грою на акордеоні, гітарі та веселими піснями. Всі гості свята мали можливість дегустувати смачні вареники. А ще на святкуванні був встановлений рекорд – зліплений найбільший коледжівський вареник завдовжки 56 сантиметрів.

Кожний, хто побував на святі, поринув у атмосферу народних традицій, отримав величезний заряд позитивних емоцій і вкотре переконався у щирій гостинності українців.

Опублікований: 19-10-2018
Читайте також:
Практичні аспекти генетики: здобувачі-біотехнологи повернулися до своїх лабораторій

Після 6 місяців дистанційного навчання здобувачі-біотехнологи зустрілися на реальних парах. Одним із перших практичних занять стала лабораторна робота з генетики, на якій студенти засвоїли правила пересівання та зберігання бактерій, а також опанували методи визначення титру бактерій і бактеріофагів. Усі дуже скучили за живим спілкуванням і з натхне...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні аспекти генетики: здобувачі-біотехнологи повернулися до своїх лабораторій 09 вересня 2020

Актуальні й цікаві доповіді представили наші здобувачі на конференції «Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК»

18-19 листопада 2020 р. кафедрою економіки і права проводиться IX Всеукраїнська науково-практична конференція «Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК». Розпочалася конференція з вітального слова завідувача кафедри економіки і права, професора Анатолія Заїнчковського, яке було сповнене теплих настанов і по...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні й цікаві доповіді представили наші здобувачі на конференції «Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК» 18 листопада 2020

Профорієнтаційний марафон Київщиною триває…

Київщина – це регіон із розвиненою харчовою промисловістю, що представлена різними галузями. Представники цілої низки харчових підприємств різної потужності та профільності постійно звертаються до відділу працевлаштування університету та до випускових кафедр із пропозиціями працевлаштування наших випускників. Ось чому профорієнтаційний вектор прийм...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційний марафон Київщиною триває… 25 березня 2024

Студенти-електрики відвідали міжнародну спеціалізовану виставку «Енергетика в промисловості-2024»

Студенти груп ЕЛ-1-6, ЕЛ-2-3 і ЕЛ-3-3 разом із кураторами, докторами філософії, асистентами кафедри електропостачання і енергоменеджменту Петром Зінькевичем, Владиславом Шпаком і Володимиром Романюком та відповідальним за виховну роботу на кафедрі, старшим викладачем Дмитром Коломійцем відвідали міжнародну спеціалізовану виставку «Енергетика в пром...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти-електрики відвідали міжнародну спеціалізовану виставку «Енергетика в промисловості-2024» 21 жовтня 2024