Н У Х Т

Перший випуск магістрів за новою освітньою програмою «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції»

21 лютого 2024

Перший випуск магістрів за новою освітньою програмою «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції»

Відбувся перший захист кваліфікаційних робіт магістрів за новою освітньо-професійною програмою «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» спеціальності 181 «Харчові технології» у екзаменаційній комісії, що очолила лікарка-дієтологиня Центрів здоров’я «Аюрведа-192» Анна Осипенко. Члени екзаменаційної комісії – професорка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Наталія Фролова і доцентки цієї ж кафедри Наталія Ющенко та Ірина Силка.

Здобувачі представили свої інноваційні розробки, що органічно поєднували принципи сучасної дієтології та аюрведичні положення щодо персоналізованого харчування, запропонували рецептурні композиції на основі традиційної та інноваційної рослинної сировини, обґрунтовано спрямовуючи їх на розширення асортименту спеціалізованого харчування для уразливих груп споживачів – із непереносимістю глютену, лактози, з обмеженням щодо споживання тваринних продуктів тощо.

Презентовані кваліфікаційні роботи містили результати ґрунтовних наукових досліджень, виконаних на базі випускової кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції та Проблемної науково-дослідної лабораторії університету під керівництвом завідувача лабораторії Андрія Мариніна.

Голова та члени екзаменаційної комісії привітали випускників із успішним захистом, відзначили високий рівень виконання та підготовки до захисту кваліфікаційних робіт і побажали успіхів у подальшій професійній діяльності.

Присутній на захисті стейкхолдер, шеф-кухар ресторану, випускник університету за освітньо-професійною програмою «Технології аюрведичних харчових продуктів» спеціальності 181 «Харчові технології» Тарас Залужний відзначив високий рівень підготовки випускників, які будуть конкурентоспроможними на сучасному ринку праці та висловив сподівання, що інноваційні розробки магістрів, представлені на захисті, а також нові напрацювання ми найближчим часом побачимо у меню відомих ресторанів.

Опублікований: 21-02-2024
Читайте також:
«Посіви, пересіви мікроорганізмів: знаємо, можемо, вміємо!» – гасло третьокурсників-біотехнологів

Саме під таким гаслом для новоспечених студентів-третьокурсників кафедри біотехнології і мікробіології минули перші лабораторні заняття з дисципліни «Загальна мікробіологія та вірусологія». Студенти зізналися, що після двох місяців літніх канікул так незвично було повернутися у лабораторію, налаштовувати мікроскоп, взяти до рук чашки Петрі. Та, не...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Посіви, пересіви мікроорганізмів: знаємо, можемо, вміємо!» – гасло третьокурсників-біотехнологів 23 вересня 2019

Підвищення кваліфікації здобувачів за програмою внутрішнього аудитора системи менеджменту безпечності харчової продукції

Здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» освітньо-професійної програми «Технології харчування» та освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» опанували hard skills у межах курсу «Внутрішній аудитор системи менеджменту безпечності харчової продукції» та підвищили кваліфікацію в Інституті післяди...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підвищення кваліфікації здобувачів за програмою внутрішнього аудитора системи менеджменту безпечності харчової продукції 22 грудня 2023

Ми – разом, ми працюємо,  все буде УКРАЇНА!

20 квітня колектив кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації зібрався на планове засідання кафедри. У теплій дружній атмосфері обговорили робочі питання. Виступили: завідувачка кафедри Галина Чередніченко про вибіркові дисципліни та виконання плану методичних рекомендацій на 2021-2022 н.р.; Дужик Наталія та Андрій Уліщенко про стан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ми – разом, ми працюємо, все буде УКРАЇНА! 21 квітня 2022

Вступникам до магістратури подовжили термін виконання вимог до зарахування

Міністерство освіти і науки на добу подовжило терміни виконання вимог до зарахування вступникам до магістратури, які отримали рекомендації на бюджет. Подовження терміну є відповіддю на звернення вступників, які через вчорашню повітряну тривогу та наслідки ракетних обстрілів енергетичної інфраструктури України не змогли виконати вимоги до зарахуван...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступникам до магістратури подовжили термін виконання вимог до зарахування 27 серпня 2024