Н У Х Т

НУХТ – у ТОП-20 київських вишів, найбільш популярних серед вступників на основі повної загальної середньої освіти

03 серпня 2023

НУХТ – у ТОП-20 київських вишів, найбільш популярних серед вступників на основі повної загальної середньої освіти

Кілька років поспіль після завершення подання заяв вступниками до бакалаврату на основі повної загальної середньої освіти, портал Освіта.UA визначає 100 вишів України, найбільш популярних серед цієї категорії вступників. Цей своєрідний рейтинг укладається за даними інформаційної системи «Вступ.ОСВІТА.UA», що розміщує рейтингові списки вступників.

Наш університет традиційно присутній у числі лідерів. Цього року НУХТ посів 58 місце серед закладів вищої освіти України і 19-те серед вишів Києва з 3599 заявами від вступників після школи. Зауважимо, при ранжуванні враховувалися тільки заяви, подані на денну форму навчання.

Станом на 4:00 3 серпня до нашого університету подано 4682 заяви від усіх категорій вступників на всі форми навчання. Нагадаємо, що вступна кампанія ще триває, тож ця цифра – не остаточна.

Опублікований: 03-08-2023
Читайте також:
Доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів прочитала лекцію для науковців і студентів Жешувського університету (Польща)

21 січня 2021 року доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Анастасія Шевченко прочитала онлайн-лекцію в рамках циклу відкритих лекцій «Food Quality - Conscious Nutrition», який організував Жешувський університет спільно з  Podkarpacki Branch of Polish Society of Food Technologists. У заході взяли участь науковці, виклад...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів прочитала лекцію для науковців і студентів Жешувського університету (Польща) 22 січня 2021

Вийшов новий навчальний посібник, у авторському колективі якого доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін спільно з науковцями двох закладів вищої освіти – Національного авіаційного університету і Приватного акціонерного товариства «Вищий навчальний заклад «Міжрегіональна академія управління персоналом» підготував до друку навчальний посібник «Дизайн систем візуальної інформації...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вийшов новий навчальний посібник, у авторському колективі якого доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 16 жовтня 2019

Тренінг з фізики для старшокласників від викладачів НУХТ

2 лютого 2019 року вперше в історії кафедри фізики НУХТ відбувся Зимовий фізичний тренінг для старшокласників. Захід був організований спільно з фахівцями Підготовчого відділення Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету й присвячувався ознайомленню учнів із розділом механіки та механічних коливань, підготовці до зо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тренінг з фізики для старшокласників від викладачів НУХТ 05 лютого 2019

Віртуозність закордонного фахівця-практика під час майстер-класу для наших здобувачів освіти

24 травня 2022 р. у рамках проходження навчальної практики здобувачами освітнього ступеня «бакалавр» 1 курсу та виробничої практики здобувачами2 курсу зі скороченим терміном навчання за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа», відбувся майстер-клас із приготування шоколадного десерт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Віртуозність закордонного фахівця-практика під час майстер-класу для наших здобувачів освіти 26 травня 2022