Н У Х Т

Підприємці та рекламісти відвідали Міжнародний промисловий форум-2019

27 листопада 2019

Підприємці та рекламісти відвідали Міжнародний промисловий форум-2019

Студенти кафедри маркетингу, що навчаються на освітніх програмах «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» і «Реклама та зв’язки з громадськістю» разом із доцентом Вікторією Стеценко відвідали XVIII Міжнародний промисловий форум-2019.

У програмі форуму були: конференція, майстер-клас, семінар і велика виставка. Студенти мали можливість ознайомитися з рекламно-виставковими матеріалами учасників заходу, асортиментом провідних вітчизняних і міжнародних промислових компаній, окремими методами просування та розвитку брендів.

Вагомим внеском у розвиток взаємозв’язків зі стейкхолдерами стало знайомство майбутніх випускників спеціальностей «Журналістика» та «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» із представниками потенційних роботодавців.

Участь здобувачів освіти та викладачів Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ у міжнародних заходах такого масштабу є доказом зацікавленості студентів у навчальному процесі, а викладачів – готовності до безупинного саморозвитку. Таке поєднання є свідченням високої якості освіти, що надається Національним університетом харчових технологій.  

Опублікований: 27-11-2019
Читайте також:
Науковці кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства розширюють горизонти міжнародної співпраці

19 червня кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства прийняла естафету гостинності у кафедри процесів і апаратів харчових виробництв і також приймала доктора Wang Deliang, докторів Luan Chunguang, Hao Feike і Han Xinglin з Китайського національного науково-дослідного інституту харчової промисловості і ферментів (м. Пекін). Завідувач ка...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковці кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства розширюють горизонти міжнародної співпраці 20 червня 2018

Рівень бакалаврських дипломних проектів очима виробничників

В університеті тривають захисти дипломних проектів бакалаврів та кваліфікаційних робіт магістрів-заочників. Актуальність обраних тем і вірність запропонованих технічних і технологічних рішень випускники доводять прискіпливим екзаменаційним комісіям, у складі яких і знані науковці, і представники підприємств-потенційних роботодавців, які вже зараз «...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Рівень бакалаврських дипломних проектів очима виробничників 18 червня 2018

Закріпити теоретичні знання в умовах виробництва допомагають студентам викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Студенти групи ТІ-2-6 Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ разом із доцентом кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Ларисою Михонік відвідали ПрАТ «Оболонь», яке є найпотужнішим підприємством з виробництва пива в Європі та найбільшим його експортером в Україні. Студенти дізналися про сучасний стан пивоварної ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Закріпити теоретичні знання в умовах виробництва допомагають студентам викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 15 травня 2018

Соціальна інклюзія як чинник сталого розвитку: викладачі долучилися до міжнародного семінару

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін та асистентка Марія Омельченко долучилися до міжнародного семінару «Соціальна інклюзія», який провели почесний професор Берлінської вищої школи економіки та права, доктор Гансйорґ Герр і лекторка з економіки в Європейській академії праці та Франкфуртському уніве...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Соціальна інклюзія як чинник сталого розвитку: викладачі долучилися до міжнародного семінару 31 жовтня 2025