Н У Х Т

Стартувала сертифікатна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

10 березня 2025

Стартувала сертифікатна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

7 березня слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» разом із професоркою кафедри готельно-ресторанної справи, модераторкою програми Тетяною Сильчук мали чудову нагоду зустрітися з керуючою мережею закладів ресторанного господарства «Кафе 128» Ольгою Кобилянською.

Ольга, успішна випускниця, магістерка за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», поділилася своїм досвідом роботи у сфері обслуговування, розповіла про концепцію закладу та власний шлях професійного розвитку.

Заняття сертифікатної програми відбулося в умовах одного із закладів мережі «Кафе 128». Здобувачі отримали цінні знання про особливості роботи у ресторанному бізнесі, тонкощі менеджменту та важливість клієнтоорієнтованості в індустрії гостинності.

Нетворкінг з управлінкою був наповнений цікавими питаннями та корисними порадами, що надихнули слухачів програми на подальший розвиток у сфері готельно-ресторанного бізнесу.

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи щиро вдячний керівництву закладів «Кафе 128» та особисто Ользі Кобилянській за теплу та продуктивну зустріч, бажає професійних успіхів і сподівається на подальшу співпрацю!

Опублікований: 10-03-2025
Читайте також:
Тематичний захід до Дня охорони праці у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ

3 травня в 931 групі Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ відбувся тематичний захід «Охорона праці, як приклад роботи за комп’ютером» у рамках відзначення Дня охорони праці в Україні. Такі заходи сприяють поширенню серед студентів знань з питань безпеки та гігієни праці, забезпечення належних умов праці на виробництві. Старшо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тематичний захід до Дня охорони праці у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ 07 травня 2018

Своїми науковими наробками поділилися із зарубіжними колегами викладачі кафедри технології молока і молочних продуктів

6 листопада 2020 року викладачі кафедри технології молока і молочних продуктів узяли участь у 59-th Annual Science Conference of Ruse University New Industries, Digital Economy, Society – projections of the Future IIІ. – Silistra, Ruse, Razgrad, 2020, яка відбулась у форматі онлайн-конференції. Під час конференції викладачі мали можливість ознайом...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Своїми науковими наробками поділилися із зарубіжними колегами викладачі кафедри технології молока і молочних продуктів 11 листопада 2020

Великодній майстер-клас для здобувачів освіти від успішної випускниці факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

Щороку з пробудженням природи українці готуються до великого та світлого свята Великодня. Процес підготовки традиційно розпочинається з пошуку смачненької рецептури великодньої випічки, підбору інгредієнтів та кропіткої праці з її виготовлення. 7 квітня 2023 р. за ініціативи деканки факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Великодній майстер-клас для здобувачів освіти від успішної випускниці факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка 11 квітня 2023

Викладацький колектив кафедри готельно-ресторанної справи посилює компетентності для інтеграції до європейського освітнього простору

Академічна спільнота кафедри готельно-ресторанної справи напрацьовує компетентності для посилення потенціалу української освіти на шляху до європейської інтеграції. З 20 по 24 лютого викладачі кафедри були слухачами та активними учасниками проєкту «Школа ментора», організованого та проведеного за ініціативи Офісу підтримки вченого. Головна мета п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладацький колектив кафедри готельно-ресторанної справи посилює компетентності для інтеграції до європейського освітнього простору 17 березня 2023