Н У Х Т

Крутий спікер – це реально, досяжно!

08 лютого 2023

Крутий спікер – це реально, досяжно!

Здобувачі першого курсу різних інститутів та факультетів розпочали працювати над курсом із сучасної риторики, яку викладає доцентка кафедри гуманітарних дисциплін Людмила Приблуда.

Кожен із нас риторику використовує повсякчас у професії, міжособистісному спілкуванні. Без неї не збудуєш успішну кар’єру! Тож заняття з риторики про подолання страху публічного мовлення, уміння керувати стресовим навантаженням та про засоби емоційного «розвантаження», укладання тексту промови та технічно яскраве її виголошування, усвідомлення того «чому сьогодні ми всі тут разом зібралися». Заняття з риторики про те, щоб однаково впевнено, потужно виступати як online, так і offline. Заняття з риторики про те, що потрібно «захворіти» на свою ідею, вірити в неї, вірити в себе та в те, що вона зможе змінити життя аудиторії на краще!

Опублікований: 08-02-2023
Читайте також:
Здобувачі-холодильщики відвідали ТОВ «Маєкава Україна»

25 вересня 2025 року здобувачі освіти спеціальності G4 «Енерговиробництво» (спеціалізації G4.04 «Холодильні та кліматичні технології»), що навчаються на кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого, відвідали сервісний центр фірми ТОВ «Маєкава Україна», офіційного представни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі-холодильщики відвідали ТОВ «Маєкава Україна» 26 вересня 2025

Гостьова онлайн-лекція для магістрантів освітньої програми «Технології органічних харчових продуктів»

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова онлайн-лекція для здобувачів освітнього ступеня «Магістр», що навчаються за освітньою програмою «Технології органічних харчових продуктів», з дисципліни «Основні принципи та вимоги до органічних харчових продуктів», яку прочитала менеджерка ПП «Вікторія» Лілія Савелій....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова онлайн-лекція для магістрантів освітньої програми «Технології органічних харчових продуктів» 17 листопада 2021

Роль мікроорганізмів у мікробіологічній безпеці і псуванні продуктів аналізують здобувачі-технологи

Нещодавно на кафедрі біотехнології і мікробіології під час лабораторного заняття з дисципліни «Мікробіологія для харчових технологій. Модуль 2» здобувачі інженери-технологи групи ТХ-3-4 під керівництвом старшого викладача Віктора Удимовича і асистентки Тетяни Сулейко розпочали захист індивідуальних завдань на тему «Роль мікроорганізмів у мікробіоло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Роль мікроорганізмів у мікробіологічній безпеці і псуванні продуктів аналізують здобувачі-технологи 16 квітня 2024

Вступники, які отримали рекомендацію на бюджет, можуть вступати і на контракт

Сьогодні о 18:00 завершується виконання вступниками до бакалаврату, які отримали рекомендацію на бюджет, вимог до зарахування. У тих, хто це зробив, статус заяви в електронному кабінеті змінився на «Включено до наказу (навчання за державним (регіональним) замовленням)». Усі інші заяви таких вступників автоматично отримали статус «Деактивовано (у з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступники, які отримали рекомендацію на бюджет, можуть вступати і на контракт 08 серпня 2024