Н У Х Т

Впевнені кроки до професії майбутніх фахівців з готельно-ресторанної справи

13 травня 2025

Впевнені кроки до професії майбутніх фахівців з готельно-ресторанної справи

З 7 квітня по 4 травня 2025 року здобувачі четвертого курсу і третього курсу скороченої форми навчання денної форми здобуття освіти освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» (спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа») проходили переддипломну практику на підприємствах гостинності.

Студенти були направлені до ключових готелів столиці – ТОВ «Оптіма Хотел Менеджмент», Premier Palace Hotel Kyiv, ТОВ «Воздвиженський», ТОВ «Баккара-Плюс», ДП Готель «Україна», ТОВ «Хотел Менеджмент Груп ЛЛС», ПрАТ «Готель «Дніпро» та інших підприємств гостинності з різних регіонів України.

Відповідно до календарного плану проходження практики студенти здійснювали практичну діяльність у службах прийому та розміщення, управління номерним фондом, ресторанного господарства готельних підприємств. У процесі виконання професійних завдань вони не лише закріпили теоретичні знання, а й набули цінного досвіду в реальних умовах функціонування закладів індустрії гостинності.

У своїх звітах практиканти схарактеризували засіб розміщення, організаційно-технологічні процеси обслуговування споживачів послуг, ефективність і результативність системи менеджменту, інноваційні рішення, впроваджені у сучасних готельних підприємствах.

Переддипломна практика – це завершальний етап теоретичної підготовки бакалаврів, що передує написанню кваліфікаційної роботи.

Наші майбутні фахівці з готельно-ресторанної справи впевнено крокують до завершення навчання на бакалаврському рівні з прагненням до продовження на магістерському.

Здобуваємо якісну освіту у рідній країні – будуємо успішне професійне майбутнє разом!

Опублікований: 13-05-2025
Читайте також:
Професійні компетенції викладачів кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів зростають

Викладачі кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів не втрачають нагоди підвищити свої професійні компетенції, тому з радістю скористалися можливістю пройти стажування на одному з провідних підприємств косметичної промисловості – ТОВ «АСТРА КОСМЕТИК», яке є cтейкхолдером освітньої програми «Хімічна технол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійні компетенції викладачів кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів зростають 04 липня 2022

Механічні характеристики матеріалів на відкритій лекції доцента кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

13 жовтня 2022 на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки відбулося відкрите заняття к.т.н., доцента Анатолія Башти з дисципліни «Основи міцності матеріалів», основною метою якого є формування знань щодо теоретичних основ міцності, механічних властивостей матеріалів, зв'язку між хімічним складом, структурою і властивостями матеріалів, опанування...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Механічні характеристики матеріалів на відкритій лекції доцента кафедри мехатроніки та пакувальної техніки 14 жовтня 2022

Про економіку та використання знань для досягнення успіху

Доцентка кафедри економіки і права Тетяна Басюк поспілкувалася зі старшокурсниками ВСП «Свалявський технічний фаховий коледж НУХТ» про економіку та використання знань для досягнення успіху. Економіка завжди викликає захоплення як комплексна наука, яка дає можливість практикуватися у навичках щодо прогнозування та моделювання ситуацій різного масшт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про економіку та використання знань для досягнення успіху 01 квітня 2025

Старт нового наукового року на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

20 вересня в рамках наукової програми Всеукраїнського тижня харчових технологій відбулося ще одне наукове зібрання – VII Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві», яку провела кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів нашого університету спільно з Інститутом продовольчих ресурс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Старт нового наукового року на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 20 вересня 2023