Н У Х Т

Впевнені кроки до професії майбутніх фахівців з готельно-ресторанної справи

13 травня 2025

Впевнені кроки до професії майбутніх фахівців з готельно-ресторанної справи

З 7 квітня по 4 травня 2025 року здобувачі четвертого курсу і третього курсу скороченої форми навчання денної форми здобуття освіти освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» (спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа») проходили переддипломну практику на підприємствах гостинності.

Студенти були направлені до ключових готелів столиці – ТОВ «Оптіма Хотел Менеджмент», Premier Palace Hotel Kyiv, ТОВ «Воздвиженський», ТОВ «Баккара-Плюс», ДП Готель «Україна», ТОВ «Хотел Менеджмент Груп ЛЛС», ПрАТ «Готель «Дніпро» та інших підприємств гостинності з різних регіонів України.

Відповідно до календарного плану проходження практики студенти здійснювали практичну діяльність у службах прийому та розміщення, управління номерним фондом, ресторанного господарства готельних підприємств. У процесі виконання професійних завдань вони не лише закріпили теоретичні знання, а й набули цінного досвіду в реальних умовах функціонування закладів індустрії гостинності.

У своїх звітах практиканти схарактеризували засіб розміщення, організаційно-технологічні процеси обслуговування споживачів послуг, ефективність і результативність системи менеджменту, інноваційні рішення, впроваджені у сучасних готельних підприємствах.

Переддипломна практика – це завершальний етап теоретичної підготовки бакалаврів, що передує написанню кваліфікаційної роботи.

Наші майбутні фахівці з готельно-ресторанної справи впевнено крокують до завершення навчання на бакалаврському рівні з прагненням до продовження на магістерському.

Здобуваємо якісну освіту у рідній країні – будуємо успішне професійне майбутнє разом!

Опублікований: 13-05-2025
Читайте також:
Продовжується професійна діяльність педагогічних працівників

16 травня 2022 року завідувачка кафедри мехатроніки та пакувальної техніки,професорка Людмила Кривопляс-Володіна провела відкрите лекційне заняття «Використання логістичних ланцюгів на підприємствах пакувальної і переробної галузі харчової промисловості. Основи логістичного підходу в побудові технологічних процесів. Методика ОЕЕ» з курсу «Виробнича...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжується професійна діяльність педагогічних працівників 16 травня 2022

Хакатон Farmak Science Start: вітаємо переможців!

Магістранти кафедри біотехнології і мікробіології вирішили спробувати свої сили у цікавому та незвичайному заході – Хакатоні Farmak Science Start, який організувала фармацевтична компанія «Фармак». Захід відбувався в онлайн-режимі упродовж 28-29 жовтня. Хакатон дав їм чудовий шанс відчути себе спеціалістом-біотехнологом, який має максимально швидк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Хакатон Farmak Science Start: вітаємо переможців! 03 листопада 2020

Студентка Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ – фіналістка Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

На базі комунального навчального закладу «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради» та Черкаського національного університету  імені Богдана Хмельницького відбувся ІІІ (ІІ) етап Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика, у якому взяли участь 56 студентів ВНЗ Черкаської обл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентка Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ – фіналістка Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика 16 січня 2017

Триває активна співпраця кафедри готельно-ресторанної справи з відокремленими структурними підрозділами

Важливою складовою успішної роботи кафедри готельно-ресторанної справи є проведення профорієнтаційних і професійних зустрічей з майбутніми здобувачами вищої освіти. Тому, відповідальний за профорієнтаційну роботу кафедри, асистент Артем Ущаповський запросив долучитися до університетського заходу «NUFT Career Chance 2023» здобувачів освіти відокремл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває активна співпраця кафедри готельно-ресторанної справи з відокремленими структурними підрозділами 03 квітня 2023