Н У Х Т

Переддипломна практика здобувачів освітньо-професійної програми «Менеджмент»

30 квітня 2021

Переддипломна практика здобувачів освітньо-професійної програми «Менеджмент»

З 26 квітня по 9 травня здобувачі четвертого курсу освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 073 «Менеджмент», освітньо-професійної програми «Менеджмент» проходять переддипломну практику. Через карантинні обмеження цього року практика проходить на випускній кафедрі економіки праці та менеджменту.

Перед початком переддипломної практики кожний здобувач отримав програму практики та роз’яснення щодо умов її проходження під час пандемії. Для успішного проходження практики вони мають змогу спілкуватися з відповідальним за практику від кафедри, а також із своїми безпосередніми керівниками за допомогою різних месенджерів і відеоплатформ.

Після проходження практики здобувачі використають зібраний матеріал для підготовки ґрунтовних звітів та в подальшому напишуть якісні кваліфікаційні роботи.

Бажаємо успіхів і досягнення бажаних наукових результатів! 

Опублікований: 30-04-2021
Читайте також:
Чергова зустріч у Movie Club

Фільми – це чудовий засіб не тільки для практичного застосування англійської мови, а й також для полегшення процесу міжкультурного навчання. Через великий вплив культури на процес спілкування викладачам корисно проводити заняття з використанням фільмів. Безліч фільмів містять чудові приклади міжкультурного спілкування та є дуже корисним джерелом дл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чергова зустріч у Movie Club 10 листопада 2020

Зони елітарної освіти на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

У межах вивчення дисципліни «Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства. Модуль 1. Якість та безпечність харчових продуктів з основами НАССР» здобувачі бакалаврської освітньої програми «Технології харчування» під керівництвом гаранта програми, професора кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олега Кузьміна взяли...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зони елітарної освіти на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 20 грудня 2023

Публічна та культурна дипломатія – дієвий інструмент розвитку туризму

Здобувачі спеціальності 242 «Туризм» і викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу долучилися до вебінару, організованого в рамках міжнародного проекту «Публічна та культурна дипломатія» громадськими спілками «Всеукраїнська асоціація гідів» та «Всеукраїнська асоціація гастрономічного туризму». Спікери заходу Олена Каролоп та Яніна Гаврило...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Публічна та культурна дипломатія – дієвий інструмент розвитку туризму 16 листопада 2022

Успішне міжнародне співробітництво кафедри готельно-ресторанної справи у сфері практичної підготовки здобувачів освіти

Кафедра готельно-ресторанної справи у цей непростий для нашої країни час продовжує співпрацювати з міжнародними стейкхолдерами індустрії гостинності щодо організації закордонної практики здобувачів вищої освіти бакалаврського рівня. Цього року здобувачі освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» знову проходили практичну підготовку і ст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішне міжнародне співробітництво кафедри готельно-ресторанної справи у сфері практичної підготовки здобувачів освіти 13 жовтня 2023