Н У Х Т

Переддипломна практика здобувачів освітньо-професійної програми «Менеджмент»

30 квітня 2021

Переддипломна практика здобувачів освітньо-професійної програми «Менеджмент»

З 26 квітня по 9 травня здобувачі четвертого курсу освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 073 «Менеджмент», освітньо-професійної програми «Менеджмент» проходять переддипломну практику. Через карантинні обмеження цього року практика проходить на випускній кафедрі економіки праці та менеджменту.

Перед початком переддипломної практики кожний здобувач отримав програму практики та роз’яснення щодо умов її проходження під час пандемії. Для успішного проходження практики вони мають змогу спілкуватися з відповідальним за практику від кафедри, а також із своїми безпосередніми керівниками за допомогою різних месенджерів і відеоплатформ.

Після проходження практики здобувачі використають зібраний матеріал для підготовки ґрунтовних звітів та в подальшому напишуть якісні кваліфікаційні роботи.

Бажаємо успіхів і досягнення бажаних наукових результатів! 

Опублікований: 30-04-2021
Читайте також:
Профорієнтаційна лекція для студентів Свалявського технічного коледжу від кафедри готельно-ресторанної справи

Асистент кафедри готельно-ресторанної справи Інга Дочинець завітала до Свалявського технічного коледжу НУХТ. Зустріч проходила в рамках оглядової профорієнтаційної лекції для ознайомлення майбутніх вступників зі спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа». На лекцію завітали студенти 3 та 4 курсів у супроводі відповідальної по виховній роботі На...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційна лекція для студентів Свалявського технічного коледжу від кафедри готельно-ресторанної справи 10 вересня 2019

Студентський науковий гурток «Якість і безпечність» підвів підсумки року

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції протягом 2023 року працював студентський науковий гурток «Якість і безпечність» (наукові керівники – професор Олег Кузьмін і доцентка Наталія Стукальська), за результатами роботи якого опубліковані чотири розділи у закордонних колективних монографіях, присвячених питанням якості та безпечнос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентський науковий гурток «Якість і безпечність» підвів підсумки року 20 грудня 2023

Виставка нових надходжень і День кафедри технології молока і молочних продуктів у Науково-технічній бібліотеці університету

Кінець місяця, а отже, Науково-технічна бібліотека знайомить з новинками літератури, що надійшли до фондів бібліотеки у березні 2018-го. Виставка нових надходжень, що експонує підручники, навчальні посібники, курси лекцій, монографії, автореферати дисертацій, електронні курси, нормативні документи й періодичні видання, традиційно працює у науковом...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виставка нових надходжень і День кафедри технології молока і молочних продуктів у Науково-технічній бібліотеці університету 27 березня 2018

Наші здобувачі втілюють свої мрії в життя!

Магістрантка Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Марія Аліпатова стала учасницею Програми стартапів для жінок-підприємиць WeStart, яка працювала в Копенгагені. WeStart – це перша програма підтримки для українських жінок-підприємиць у Данії. Протягом шести тижнів дівчата розвивали бізнес-навички – дізнавалися, я...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші здобувачі втілюють свої мрії в життя! 14 липня 2022