Н У Х Т

Низка наукових семінарів відбулася на кафедрі технології зберігання і переробки зерна

11 лютого 2021

Низка наукових семінарів відбулася на кафедрі технології зберігання і переробки зерна

На кафедрі технології зберігання і переробки зерна наприкінці січня-початку лютого 2021 року відбулися міжкафедральні наукові семінари щодо попередніх розглядів дисертаційних робіт Родіона Рибчинського, Мирослави Кожевнікової та Маргарити Кожевнікової на здобуття наукових ступенів кандидата технічних наук. Науковий керівник робіт – д.т.н., професор Олег Шаповаленко.

У роботі наукових семінарів брали участь проректорка з науково-педагогічної та виховної роботи Лариса Арсеньєва, голова спеціалізованої вченої ради Д 26.058.06, завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, професор, д.т.н. Володимир Ковбаса, професор кафедри технології зберігання і переробки зерна, д.т.н. Ігор Гапонюк, професори кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, доктори технічних наук Віра Дробот, Віра Юрчак, Віта Дорохович, Юлія Камбулова, Валерій Махинько, професор кафедри теплоенергетики та холодильної техніки, д.т.н. Олексій Буляндра та науковці кафедр технології зберігання і переробки зерна, технології хлібопекарських і кондитерських виробів.

Родіон Рибчинський представив на розгляд дисертаційну роботу «Удосконалення технології виробництва кукурудзяних крупів», у якій розглядаються питання вивчення режимів етапу дежермінації та волого-теплового оброблення при переробленні зубоподібної та кременистої кукурудзи з рекомендаціями впровадження на круп’яних підприємствах.

Позитивний відгук на дисертаційну роботу надали професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Валерій Махинько, професор кафедри технології зберігання і переробки зерна Ігор Гапонюк і доцент цієї ж кафедри Андрій Шаран.

Мирослава Кожевнікова представила на розгляд дисертаційну роботу «Удосконалення технології виробництва екструдованих кормів з використанням нетрадиційної сировини», в якій розглядаються питання використання гарбуза та післяспиртової барди.

Позитивний відгук на дисертаційну роботу надали професор кафедри технології зберігання і переробки зерна Ігор Гапонюк і доцент цієї ж кафедри Євген Харченко, доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Лариса Михонік.

Маргарита Кожевнікова представила на розгляд дисертаційну роботу «Технологія виробництва комбікормів з використанням сировини олійних культур», в якій розглядаються питання створення кормовий сумішей на основі зернових та олійних культур із додаванням водних розчини лугів.

Позитивний відгук на дисертаційну роботу надали професорка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Віра Юрчак, професор кафедри технології зберігання і переробки зерна Ігор Гапонюк і доцент цієї ж кафедри Євген Харченко.

Усі рецензенти відзначили актуальність тем представлених дисертаційних робіт, їх практичне значення та висловили зауваження і побажання щодо наведених результатів досліджень.

За результатами відкритого голосування всі дисертаційні роботи рекомендовані після доопрацювання до розгляду у спеціалізованій вченій раді.

Бажаємо дисертантам успіху під час підготовки і захисту дисертацій на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук!

Опублікований: 11-02-2021
Читайте також:
Наше майбутнє залежить від нас: чергове засідання кіноклубу кафедри іноземних мов професійного спрямування

«Our future is up to us» (Наше майбутнє залежить від нас) – саме ця фраза є ключовою у британській кінострічці «Енола Холмс», яку переглянули та обговорили здобувачі групи ХЧ-2-2 факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф.Доценка з доценткою кафедри іноземних мов професійного спрямування Оленою Галинською. Наше майбут...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наше майбутнє залежить від нас: чергове засідання кіноклубу кафедри іноземних мов професійного спрямування 09 лютого 2023

Експорт органічної продукції з України аналізували наші викладачі

Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів взяли участь у вебінарі «Експорт органічної продукції з України 2020: аналіз та тенденції», організованому за сприяння ТОВ «Органік стандарт». Під час вебінару виступили: директор ТОВ «Органік стандарт» Сергій Галашевський, начальниця відділу державної політики у сфері органічног...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Експорт органічної продукції з України аналізували наші викладачі 30 вересня 2021

Основи розроблення лікарських засобів опановували магістри-біотехнологи разом із фахівцем корпорації «Артеріум»

За вікном весна, починає пригрівати сонце… Зазвичай у такий період студентів можна зустріти в парку на лавці, а не на лекції за партою. Але це абсолютно не стосується магістрів першого року навчання кафедри біотехнології і мікробіології, адже лектор Інна Лич попіклувалась, аби зацікавити студентів і зробити лекції захопливими і пізнавальними. Заміс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Основи розроблення лікарських засобів опановували магістри-біотехнологи разом із фахівцем корпорації «Артеріум» 09 квітня 2019

Стартували захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів з виробництва продуктів оздоровчого спрямування

9 червня на кафедрі технології оздоровчих продуктів стартували захисти бакалаврських кваліфікаційних робіт. В умовах карантину процедура захисту відбувалася у дистанційному режимі у форматі відеоконференції з використанням платформи Zoom. До складу екзаменаційної комісії увійшли доценти кафедри Ірина Гойко та Алла Башта, очолила комісію завідувачк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартували захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів з виробництва продуктів оздоровчого спрямування 10 червня 2020