Н У Х Т

Святково зустрів своє нове покоління студентів Вінницький коледж НУХТ

05 вересня 2019

Святково зустрів своє нове покоління студентів Вінницький коледж НУХТ

День знань – особливе свято, яке завжди відрізняється яскравістю вражень і нових переживань, нових надій і несподіваних зустрічей. Воно завжди світле, насичене емоційністю та хвилюючою атмосферою.

Саме таким лейтмотивом був пройнятий початок нового навчального року у Вінницькому коледжі нашого університету.

У погожий вересневий день навчальний заклад гостинно відчинив двері для понад 300 студентів, які будуть здобувати знання, наповнювати свої серця любов’ю і добротою, навчатися долати труднощі та впевнено крокувати до своєї мети.

У святково-урочистому заході, присвяченому 28-й річниці Незалежності України та Дню знань, відбулася посвята першокурсників у студенти.

Директор коледжу Володимир Керницький щиро побажав нових звершень, успіхів та висловив сподівання, що новий навчальний рік буде, як і попередній, багатим на добрі здобутки. Вручив першокурсникам атрибути студента – ключ до знань і студентський квиток.

Члени студентської ради привітали першовступників і побажали їм міцного здоров’я, успіхів у навчанні, творчої наснаги, значних досягнень і здобутків на студентські роки.

Першокурсники пообіцяли ніколи не втрачати можливості дізнаватися більше та постійно поглиблювати набуті знання і досвід.

Справжньою окрасою дійства стали виступи учасників художньої самодіяльності.

Урочистий захід завершився, але Свято знань продовжилося – першокурсники були запрошені на ознайомлення з традиціями коледжу та годину спілкування «Українці серед інших європейських націй».

Вітаємо з початком нового навчального року! Нехай це свято надихає усіх на завзяте досягнення поставлених цілей і спільний успіх, принесе добрі емоції, гарний настрій і радість!

Опублікований: 05-09-2019
Читайте також:
На порядку денному – локальний моніторинг освітньої програми «Технології органічних харчових продуктів»

1 лютого 2023 року на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулося розширене засідання робочої групи освітньої магістерської програми «Технології органічних харчових продуктів», в якому взяли участь всі зацікавлені в підвищенні якості навчання стейкхолдери. Учасники зустрічі розглянули ряд питань, що стосувалися можливого в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На порядку денному – локальний моніторинг освітньої програми «Технології органічних харчових продуктів» 01 лютого 2023

Розширюємо можливості практичної підготовки студентів-біотехнологів

Щороку випускові кафедри університету намагаються розширити перелік підприємств-баз практики для студентів. Так, у цьому році науково-виробниче підприємство «ЄНАМІН» стало місцем переддипломної практики для магістрантки кафедри біотехнології і мікробіології (БТМ) Олени Долюк. Засноване воно у 1999 році в м. Києві групою колишніх працівників Інститу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розширюємо можливості практичної підготовки студентів-біотехнологів 11 жовтня 2018

В університеті відпрацювали алгоритми дій при надзвичайних ситуаціях

4 жовтня за участі фахівців чергового відділення Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в м. Києві в університеті відбулося планове об’єктове тренування з питань цивільного захисту. Його тема – «Дії керівного складу, комісії з питань надзвичайних ситуацій, комісії з питань евакуації, формувань цивільного захисту при з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті відпрацювали алгоритми дій при надзвичайних ситуаціях 04 жовтня 2019

Шириться коло партнерів: підписано договір про співпрацю з Громадською організацією «Тиха їжа України»

На сьогодні в Україні діють понад десять спільнот Slow Food, об’єднаних у асоціацію Slow Food в Україні і представлених Громадською організацією «Тиха їжа України». Рух Slow Food пропагує здорове харчування, базується на локальній їжі, збереженні та поширенні регіональних гастрономічних традицій та ощадливому використанні продовольчого біорізномані...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Шириться коло партнерів: підписано договір про співпрацю з Громадською організацією «Тиха їжа України» 26 березня 2024