Н У Х Т

Філологи в соціальних мережах

12 лютого 2025

Філологи в соціальних мережах

Здобувачі освітньо-професійної програми «Мовнокомунікативні студії в кіберпросторі» спеціальності 035 Філологія разом із гаранткою освітньої програми Людмилою Приблудою відвідали зустріч лінгвістичного клубу «Змовники» Навчально-наукового інституту філології КНУ імені Тараса Шевченка.

Тема зустрічі – «Філологи та журналісти про соцмережі: усе, що ви хотіли і мали знати!». Спікери розповіли про сучасні тренди, пов’язані з використанням української мови в цифровому середовищі та про реалізацію філолога в діджитал-просторі як фахівця. Слухачі обговорювали, як правильно будувати комунікацію, уникати небажаних наслідків і популяризувати українську мову в інтернеті.

Наші учасники вдячні за цікаві кейси й практичні поради від неймовірних спікерів!

Опублікований: 12-02-2025
Читайте також:
Відбулася атестація здобувачів магістерського рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа»

25 березня відбулися захисти кваліфікаційних робіт магістрів здобувачів заочної форми навчання зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа». Атестація здобувачів магістерського рівня вищої освіти відбулася у формі публічного захисту кваліфікаційної роботи дистанційно з використанням...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулася атестація здобувачів магістерського рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа» 26 березня 2021

Стейкхолдери запрошують наших випускників на роботу

Відбулася зустріч стейкхолдерки, керівниці технологічного відділу ДП «Zeelandia» в Україні, кандидатки технічних наук Наталії Савчук із випускниками-бакалаврами кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, які нещодавно захистили кваліфікаційні роботи. Наталія Савчук розповіла  про  історію компанії «Zeelandia», яка була заснована н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стейкхолдери запрошують наших випускників на роботу 25 червня 2021

Гідроліз крохмалю – важливий аспект багатьох харчових технологій

28 жовтня на кафедрі технології цукру і підготовки води відбулася відкрита лекція на тему «Гідроліз крохмалю: сутність процесу, продукти, використання в харчових технологіях», яку у рамках вивчення дисципліни «Біотехнологічні та фізико-хімічні основи харчових виробництв. Модуль 3» прочитав для здобувачів 3 курсу спеціальності «Харчові технології» к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гідроліз крохмалю – важливий аспект багатьох харчових технологій 29 жовтня 2024

Туристично-екскурсійне літо для майбутніх фахівців туристичного бізнесу розпочалося цікаво та пізнавально

Студенти 1-3 курсів спеціальності «Туризм» відвідали колишню столицю українського козацтва, місто Батурин. Вони оглянули реконструйовану козацьку фортецю та місце страшної Батуринської трагедії 1708 року, коли російськими військами О. Меншикова були знищені понад 14 тис. козаків і мирного населення. Також майбутні фахівці туристичного бізнесу від...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Туристично-екскурсійне літо для майбутніх фахівців туристичного бізнесу розпочалося цікаво та пізнавально 10 червня 2019