Н У Х Т

Вітання ректора Олександра Шевченка з Днем науки в Україні!

20 травня 2023

Вітання ректора Олександра Шевченка з Днем науки в Україні!

vitania

Опублікований: 20-05-2023
Читайте також:
Компетентних фахівців готельно-ресторанної справи готують у Львівському державному коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ

Циклова комісія готельного обслуговування Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ приділяє значну увагу формуванню у майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи професійних навичок ведення бізнесу в індустрії гостинності. 16 жовтня 2018 р. студенти ІІІ та IV курсів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» разом...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Компетентних фахівців готельно-ресторанної справи готують у Львівському державному коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ 17 жовтня 2018

Публічна та культурна дипломатія – дієвий інструмент розвитку туризму

Здобувачі спеціальності 242 «Туризм» і викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу долучилися до вебінару, організованого в рамках міжнародного проекту «Публічна та культурна дипломатія» громадськими спілками «Всеукраїнська асоціація гідів» та «Всеукраїнська асоціація гастрономічного туризму». Спікери заходу Олена Каролоп та Яніна Гаврило...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Публічна та культурна дипломатія – дієвий інструмент розвитку туризму 16 листопада 2022

Вражаючий майстер-клас від студентів хіміків-технологів для гостей університету в День відкритих дверей

24 лютого ініціативна група студентів хіміків-технологів 3-4 курсів спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» гостинно приймала відвідувачів Дня відкритих дверей університету, і, сподіваємося, наших майбутніх студентів на кафедрі хімічних технології харчових добавок та косметичних засобів. П’ятеро студентів під керівництвом завідувача каф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вражаючий майстер-клас від студентів хіміків-технологів для гостей університету в День відкритих дверей 26 лютого 2018

Плідна співпраця викладачів та випускників кафедри технології оздоровчих продуктів триває

Викладачки кафедри технології оздоровчих продуктів, доцентка Надія Івчук та асистентка Тетяна Федоренко продовжують співпрацювати з випускницею освітньої програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» Ольгою Полевик, яка зараз обіймає посаду менеджерки-технологині компанії «ЕКО РЕСУРС УКРАЇНА», що спеціалізуєтьс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Плідна співпраця викладачів та випускників кафедри технології оздоровчих продуктів триває 12 листопада 2021