Н У Х Т

Стартувала серія лекторіїв для магістрантів від міжнародної аудиторки та тренерки систем менеджменту якості та безпечності харчових продуктів

15 жовтня 2025

Стартувала серія лекторіїв для магістрантів від міжнародної аудиторки та тренерки систем менеджменту якості та безпечності харчових продуктів

13 жовтня 2025 року на кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся перший із серії гостьових лекторіїв для магістрантів спеціальності J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» у межах вивчення дисципліни «Менеджмент якості та культура харчової безпеки в закладах сфери гостинності».

Лекцію прочитала міжнародна аудиторка та тренерка систем менеджменту якості та безпечності харчових продуктів компанії «SGS Україна» (BRCGS, FSSC 22000, ISO 22000, ISO 9001, FSMA, SQMS)Наталія Велемець. Актуальна тема лекторію – «Біопильність, біотероризм і харчове шахрайство на підприємствах сфери гостинності».

Спікерка обговорила з магістрантами практики Food Defence і Food Fraud, інструменти оцінювання вразливостей і загроз (VACCP/TACCP), типові ризики та алгоритми реагування для готельних підприємств і закладів ресторанного господарства. Студенти отримали корисні практичні рекомендації зі створення та впровадження управлінських інновацій у сфері якості послуг і безпечності харчової продукції у господарську діяльність суб’єктів готельного та ресторанного бізнесу.

Магістранти вдячні пані Наталії за цікавий, насичений лекторій, приклади з аудиторської практики та вичерпні відповіді – здобуті знання стануть основою для подальших занять і посилять культуру харчової безпеки в HoReCa.

Колектив кафедри очікує на наступні лекторії фахівчині, адже такий формат взаємодії з представниками професійного середовища не лише збагачує освітній контент, а й формує у здобувачів освіти критичне мислення, професійну відповідальність і готовність до реальних викликів у сфері гостинності.

Серія гостьових лекторіїв із залученням провідних експертів галузі, організована випусковою кафедрою, сприяє інтеграції академічної підготовки з реальними кейсами сфери HoReCa.

Опублікований: 15-10-2025
Читайте також:
Як працювати з головою: власний кейс барбера на шляху до бренда

Студент другого курсу освітньої програми «Маркетинг», власник барбершопу KFC Barber Володимир Свіщ 29 квітня прочитав гостьову лекцію для своїх одногрупників, де поділився власною історією створення і розвитку бізнесу – чесною, живою і справжньою. Його барбершоп тримається на простих, але сильних цінностях – чесності, доброті, впевненості. Володим...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як працювати з головою: власний кейс барбера на шляху до бренда 30 квітня 2025

Форум кондитерів 2024

Технології кондитерських виробів, властивості та якість сировини для них, інновації у пакуванні харчових продуктів та низка інших питань обговорювалися на конференції «Кондитерський бізнес-2024». На форумі були представлені провідні компанії-виробники кондитерських та хлібобулочних виробів, Спілка «Борошномели України», науковці провідних універси...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Форум кондитерів 2024 06 вересня 2024

Ще один цікавий науковий міжнародний захід відвідали викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Науковці кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції долучилися до ще одного цікавого міжнародного заходу. Професори Наталія Ющенко та Олег Кузьмін, доцентки Ірина Корецька і Людмила Дейниченко, а також асистентка Ганна Березова були запрошені взяти участь у відкритій онлайн-секції міжнародної конференції Arla Food for Health (AFH), що в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще один цікавий науковий міжнародний захід відвідали викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 30 вересня 2022

Провідні фахівці Інституту продовольчих ресурсів НААНУ зустрілися з магістрантами та викладачами кафедри технології цукру та підготовки води

На кафедрі технології цукру та підготовки води відбулася гостьова лекція для здобувачів освітнього ступеня «Магістр» з дисципліни «Інновації в технологіях цукрів, полісахаридів та підготовки води: промислове та крафтове виробництво» за участі провідних науковців Інституту продовольчих ресурсів НААНУ, докторки технічних наук Ірини Гріненко та доктор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Провідні фахівці Інституту продовольчих ресурсів НААНУ зустрілися з магістрантами та викладачами кафедри технології цукру та підготовки води 10 листопада 2023