Н У Х Т

Квест «Врятуй боса» від освітньої програми «Менеджмент персоналу»

29 листопада 2024

Квест «Врятуй боса» від освітньої програми «Менеджмент персоналу»

Днями викладачки кафедри економіки праці та менеджменту Навчально-наукового інституту економіки і управління Олена Безпалько та Юлія Гринюк відвідали Київський фаховий коледж будівництва, архітектури та управління для зустрічі з майбутніми випускниками (лютий 2025 року) спеціальності «Менеджмент».

Заступниця відповідального секретаря приймальної комісії університету Олена Безпалько поділилася зі здобувачами інформацією про вступну кампанію, статистикою її результатів у поточному році та практичними порадами. Студенти-менеджери цікавилися умовами вступу на основі ступеня фахового молодшого бакалавра, який вони отримають у 2025 році, а також нюансами навчання в університеті, зокрема вартістю, форматом і розкладом.

Юлія Гринюк провела креативний захід ‒ онлайн-квест «Врятуй боса», у межах якого учасники випробували себе в ролі HR-менеджера. Завдання включали рішення реальних кейсів: від закриття вакансій до просування HR-бренду роботодавця. Цей формат дозволив студентам краще зрозуміти професійні обов'язки та отримати практичний досвід, подібний до того, який здобувають студенти освітньої програми «Менеджмент персоналу».

Наприкінці зустрічі нашим викладачкам запропонували провести аналогічний захід навесні для нового потоку студентів. Цей позитивний досвід співпраці заклав основу для подальшої взаємодії з Київським фаховим коледжем будівництва, архітектури та управління!

Опублікований: 29-11-2024
Читайте також:
Про корисну їжу та її вплив на збереження здоров’я – пізнавальний захід для студентів

22 жовтня у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ відбувся відкритий захід «Смаку – на гривню, користі – на копійку», який провів викладач Ігор Присяжний для студентів відділення харчових технологій. Метою заходу було розширення і поглиблення знань студентів про корисну їжу та її вплив на збереження і зміцнення здоров’я. Орган...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про корисну їжу та її вплив на збереження здоров’я – пізнавальний захід для студентів 23 жовтня 2019

VІ Міжнародна конференція «ЄВРОПЕЙСЬКІ ВИМІРИ СТАЛОГО РОЗВИТКУ»

15-17 травня у онлайн-форматі в університеті працювала VІ Міжнародна науково-практична конференція «Європейські виміри сталого розвитку». Конференція відбулася за підтримки проєктів Еразмус+, що реалізуються в НУХТ. Науковий форум зібрав понад сто науковців і дослідників із самих різних країн – Німеччини, США, Японії, Бразилії, Австрії, Данії, Пор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

VІ Міжнародна конференція «ЄВРОПЕЙСЬКІ ВИМІРИ СТАЛОГО РОЗВИТКУ» 20 травня 2024

Фінішували захисти дипломних проектів заочників-виноробів

21 лютого на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства завершилися захисти дипломних проектів студентів заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «спеціаліст» зі спеціальності «Технології продуктів бродіння і виноробства». Роботи студентів оцінювала Державна екзаменаційна комісія (ДЕК) у складі: провідного наукового співр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фінішували захисти дипломних проектів заочників-виноробів 22 лютого 2017

Викладачі університету продовжують працювати над визначенням смарт-спеціалізації Київщини

24 вересня доцентка кафедри технології оздоровчих продуктів Надія Івчук працювала в рамках другого воркшопу swot-аналізу харчової промисловості Київської області та стратегічного бачення смарт-спеціалізації Київської області «Виробництво іноваційних харчових продуктів з  удосконаленими споживчими якостями (функціональна їжа)» до 2030 року. Основні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі університету продовжують працювати над визначенням смарт-спеціалізації Київщини 27 вересня 2021