23 червня 2021 року на засіданні разової спеціалізованої вченої ради ДФ 26.058.007 аспірант кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв Анатолій Михайлов успішно захистив дисертацію «Розроблення методів проєктування ресурсозберігаючих технологій виготовлення деталей обладнання харчових виробництв». Науковий керівник – професор ...
Вийшов з друку навчальний посібник із дисципліни «Електронні системи в галузі», співавторами якого є викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, доцент Олег Кузьмін та асистент Тетяна Роман.
Посібник призначений для підготовки здобувачів спеціальності 181 «Харчові технології».
У навчальному посібнику викладені науково-теорет...
Уже традиційно для здобувачів освітнього ступеня «Магістр», що навчаються за освітньо-професійною програмою «Технології органічних харчових продуктів», перша лекція з дисципліни «Основні принципи та вимоги до органічних харчових продуктів» (лекторка дисципліни – доцентка Наталія Фалендиш) була гостьовою. Її прочитав виконавчий директор Федерації ор...
Старший лейтенант Віталій Рачок, доцент кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв назвав нещодавню зустріч зі студентами так: «Принципи сильних. Свідома молодь, сильна Україна!».
Замість запланованої години зустріч тривала до вечора. Спілкувалися про наболіле. Віталій Рачок розповів про свою службу. Студенти ділилися власним д...