Н У Х Т

Вітаємо колектив кафедри готельно-ресторанної справи з виходом у світ нового підручника!

27 січня 2021

Вітаємо колектив кафедри готельно-ресторанної справи з виходом у світ нового підручника!

Вийшов друком підручник «Кулінарна етнологія» колективу авторів кафедри готельно-ресторанної справи за загальною редакцією д.т.н., професора Віктора Доценка.

До колективу авторів увійшли доцентки Наталія Бондар, Оксана Арпуль, Лариса Шаран, Віта Цирульнікова, Ольга Пушка, а також колеги з кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, доценти Андрій Гавриш та Юлія Фурманова.

Підручник призначений для підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа» та «Харчові технології».

У підручнику наведена загальна характеристика кухонь народів світу, представлені традиції та гастрономічні звички народів різних релігійних віросповідань, особливості кулінарного оброблення сировини, асортимент і технологія традиційних страв та режим харчування.

Вивчення національних кухонь сприятиме якісному обслуговуванню іноземних гостей у закладах індустрії гостинності відповідно до етнічних, релігійних та історичних особливостей харчування. Це сприятиме збільшенню туристичного потоку іноземців та розвитку закладів готельно-ресторанного господарства України.

Підручник рекомендований для здобувачів вищої освіти, а також фахівців готельно-ресторанного бізнесу.

Опублікований: 27-01-2021
Читайте також:
Інституту післядипломної освіти НУХТ – 50!

25 вересня в актовій залі університету зібралося шановане товариство – адміністрація нашого навчального закладу, викладачі, співробітники Інституту післядипломної освіти НУХТ, керівники галузевих об’єднань харчової промисловості, фахівці підприємств, установ і організацій, аби урочисто привітати колектив Інституту з ювілеєм – 50-річчям з дня заснув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інституту післядипломної освіти НУХТ – 50! 25 вересня 2019

Бізнес-гра у позанавчальний час

Здобувачі четвертого курсу спеціальності 051 «Економіка», освітньо-професійної програми «Економіка підприємства» розвивають свої професійні навички разом із доценткою Ольгою Ткаченко через гру CashFlow. Бізнес-гра вчить фінансової грамотності, вона націлена на розвиток підприємницького мислення, концентрації і витримки. Гра триває 5-6 годин, і кож...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бізнес-гра у позанавчальний час 23 листопада 2023

Досвід колег із забезпечення фахової підготовки у освітніх програмах вивчають викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції – професор Олег Кузьмін, доцентка Людмила Дейниченко, асистенти Володимир Польовик і Ганна Березова взяли участь у семінарі «Професійна підготовка здобувачів вищої освіти та професійні кваліфікації» від національного експерта з реформування вищої освіти, національного експерта Еразмус...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвід колег із забезпечення фахової підготовки у освітніх програмах вивчають викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 04 жовтня 2021

Стало більше дипломованих фахівців із хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

На кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів відбулися останні захисти кваліфікаційних магістерських робіт студентів заочної форми навчання за спеціальністю 161 «Хімічні технології та інженерія», освітньою програмою «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів».  Екзаменаційна комісія, яку...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стало більше дипломованих фахівців із хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 26 лютого 2019