Н У Х Т

Здобувачі ступеня PhD за спеціальністю «Харчові технології» зустрілися з гарантом програми

27 січня 2025

Здобувачі ступеня PhD за спеціальністю «Харчові технології» зустрілися з гарантом програми

23 січня 2025 року відбулася зустріч здобувачів освітньо-наукового ступеня «Доктор філософії» спеціальності 18 «Харчові технології» з гарантом освітньо-наукової програми, д.т.н., професором, завідувачем кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимиром Ковбасою, де були підведені підсумки зимової екзаменаційної сесії та розглянуті питання організації навчального процесу в другому семестрі.

Особливу увагу гарант приділив організації та проходженню здобувачами педагогічної практики, атестації аспірантів за перше півріччя, участі здобувачів освітньо-наукового ступеня «Доктор філософії» у міжнародних наукових програмах, виконанню ними держбюджетних науково-дослідних робіт, а також їх участі у опитуваннях, що проводяться в університеті для з’ясування думки здобувачів освіти щодо якості освітнього процесу.

Володимир Ковбаса наголосив на аспектах дотримання академічної доброчесності під час навчання та написання статей, тез, матеріалів дисертації, ознайомлення з комплексом нормативних документів щодо цього питання.

Також поговорили про внутрішній моніторинг освітньо-наукової програми «Доктор філософії» спеціальності 181 і пропозиції здобувачів щодо її вдосконалення.

Опублікований: 27-01-2025
Читайте також:
Нові здобутки фінансистів

Здобувачки другого курсу спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» Марія Корнієнко та Яна Кріпак взяли участь у ІІ-му турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузі знань 07 «Управління та адміністрування», спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» зі спеціалізації «Страхування», який пров...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові здобутки фінансистів 21 квітня 2021

Захисти магістрантів засвідчили: управління якістю та безпечністю харчових продуктів – у надійних руках!

На кафедрі експертизи харчових продуктів завершилися захисти кваліфікаційних робіт здобувачами вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» освітнього ступеня «Магістр» денної та заочної форм навчання. Екзаменаційна комісія під керівництвом докторки технічних наук, старшої наукової співробі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захисти магістрантів засвідчили: управління якістю та безпечністю харчових продуктів – у надійних руках! 01 березня 2023

Традиції і звичаї України та англомовних країн

У центрі уваги здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» – традиції і звичаї України та англомовних країн. Під час заходу студенти групи ГС-1-7 розповіли про свої улюблені свята – Великдень, Різдво, Новий рік. Здобувачі та доцентка кафедри іноземних мов професійного спрямування Ганна Бойко обговорили, що спільного і відмінного мають ук...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Традиції і звичаї України та англомовних країн 03 травня 2024

Новий день – нові знання та цікаві зустрічі

8 жовтня здобувачі Навчально-наукового інституту економіки і управління за сприяння кафедри економіки і права вчергове зустрілися з доценткою кафедри міжнародних економічних відносин, бізнесу та менеджменту Ukrainian American Concordia University Наталією Амалян, щоб поспілкуватися на тему «Біржова торгівля деривативами». Спікерка з практичного бо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий день – нові знання та цікаві зустрічі 09 жовтня 2024